Kanadski grad Sutton traži obustavu 5G tehnologije

5G

 

Grad Sutton u Kanadi traži federalnu vladu da obustavi uvođenje 5G tehnologije, sve dok se ne dokaže da je sigurna po zdravlje ljudi, te biljni i životinjski svijet, prenosi stop5gcroatia

4. prosinca 2019., Gradsko vijeće grada Sutton-a jednoglasno je usvojilo rezoluciju kojom se od savezne vlade traži da  “donese moratorij na raspoređivanje 5G mobilne mreže sve dok znanstvena zajednica ne postigne konsenzus u vezi s nepostojanjem rizika i utjecaja 5G tehnologije na zdravlje i okoliš. (Sutton ask for a moratorium on 5G tehnology )

Istaknuta je izvrsna je suradnja između Gradskog vijeća Grada Sutton i građanske inicijaive Stop 5G Sutton. (FacebookStop 5G Sutton).

Činjenica je da ne postoje dokazi o sigurnosti te tehnologije, a znanstvena zajednica upućuje dramatična upozorenja temeljena na relevantnim istraživanjima.

Najveći međunarodni apel Stop 5G on the Earth and in Space upućen je UN-u, Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) i vladama svih zemalja, a potpisali su ga istaknuti znanstvenici diljem svijeta, liječnici, udruge, političke stranke, pojedinci (više od 180 000 potpisnika). Apel je temeljen na preko 10 000 znanstvenih radova i taj broj iz dana u dan raste. Preveden je na hrvatski jezik zahvaljujući udruzi HUZEZ (Hrvatska udruga za zaštitu od elektromagnetnog zračenja) , stoga predlažemo čitateljima da se informiraju o rizicima, koje donosi dugotrajno izlaganje elektromagnetskom zračenju, po zdravlje i okoliš

Stop 5G on the Eart and Space na jednom mjestu obuhvaća većinu relevantnih informacija zbog kojih su uvođenje 5G obustavili  gradovi poput Bruxelles-a i Geneve – gradovi koji su sjedište mnogih internacionalnih tvrtki i središta moći Europe u zemljama koje imaju daleko viši indeks digitlnog gospodrstva nego Republika Hrvatska.

Izvor: stop5gcroatia

 

Sve objave sa web sajta “Transformacija Svijesti” dozvoljeno je kopirati,  raspačavati, objavljivati na drugim web stranicam i blogovima kao i društvenim mrežama.

 

Informacija, znanje iliti istina nema vlasnika ili vlasništvo, ona je sama bit – ono što Jest i, kao takva ne može biti posjedovana. 

 

 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.