Osnivač Svjetskog ekonomskog foruma, Klaus Schwab, 2016. godine javno govorio o mikročipiranju ljudi

 

U intervjuu iz 2016. godine, osnivač Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) Klaus Schwab rekao je gostujući na televiziji kako će kroz narednih deset godina biti predstavljen implantabilni mikročip koji će se moći ugraditi u mozak ili pod kožu

“Govorimo o čipovima koji se mogu implantirati/ugraditi.” Na pitanje kada bi to moglo biti, Schwab je odgovorio:

“Svakako u narednih 10 godina. Isprva ćemo ih usaditi/nositi u odjeću, a onda bismo ih mogli ugraditi u mozak ili pod kožu. “

Valja napomenuti kako su samo dvije godine nakon Schwabove izjave, odnosno još 2018. godine u 10 kineskih škola testirane pametne uniforme koje posjeduju dva čipa, a u svrhu praćenja i lociranja učenika.

Koliko je ovaj kineski projekt napredova od 2018. g. do danas, nije nam poznato, ali Kineski model nadzora i praćenja, koji obuhvaća i takozvani sustav socijalnog bodovanja, ono je što ljudi poput Klausa Schwaba pokušavaju nametnuti ostatku svijeta.

IZRAEL – Čipiranje djece kako bi se provodile mjere socijalnog distanciranja u školama?

Dakle, Schwab, potpuno javno, kao krajnji cilj “Velikog reseta” i četvrte industrijske revolucije, što podrazumijeva robotizaciju i digitalizaciju, vidi stapanje čovjeka na fizičkoj, biološkoj i mentalnoj razini sa tehnologijom, odnosno digitalnim svijetom. Korona “pandemiju” vidi kao priliku za provođenje velikog reseta.

Gdje su u cijeloj toj priči zakoni, propisi odnosno politika, vlast i demokracija, narod kojega apsolutno nitko ništa ne pita?

Nemojmo zaboraviti da Elon Musk radi na razvoju implatata za mozak koji bi trebao čovjeka povezati sa računalom, odnosno internetom i Umjetnom inteligencijom.

Pogledajte intervju:


O spajanju fizičkog, digitalnog i biološkog, kao krajnjem rezultat četvrte industrijske revolucije…


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.