Prema autoru Denisu Millsu, prašina aluminijevih i barijevih nano čestica svakodnevno ispuštanih iz zrakoplova u tonama, glavni je uzročnik katastrofalnih super brzih požara

 

Tijekom istraživanja za svoju novu knjigu, autor Denis Mills otkrio je alarmantnu vezu između kemijskih tragova ispuštenih iz zrakoplova  i super divljih požara, prenosi prnewswire.com

Autor je otkrio da neviđene razine aluminija i barijevih nano čestica-prašine, primarnih komponenti u takozvanim kemijskim tragovima zrakoplova, a obje zapaljive, potiču gorljivost super divljih požara.

Umirovljeni brigadni general USAF-a, general Charles Jones , citiran iz javnog izvora, navodi: “Ovi bijeli tragovi zrakoplova su rezultat znanstveno provjerljivog prskanja aluminijskih čestica i drugih toksičnih teških metala, polimera i kemikalija u atmosferu.

“Milijuni tona aluminija i barija raspršuju se gotovo svakodnevno diljem SAD-a, izjavio je Mills, bivši mornarički časnik i diplomant UCLA-e .”

Samo pospite aluminij ili barijevu prašinu na vatru i pogledajte što se događa.  Kad izbijaju požari, aluminij / barijeva prašina rezultira  visokim intenzitetom požara.

Cijeli SAD, pored raznih drugih zemalja NATO-a, se zaprašuju tim toksičnim teškim metalima.

Prema riječima šefa operacije Cal Fire Stevea Crawforda , požari gore drugačije i agresivnije. Objavljeno je da se požari kreću brže nego što je to itko ikada vidio, a prepreke, poput rijeka, više im nisu problem.

U kalifornijskom Mt. Regija Shasta , Francis Mangel , biolog USDA testirao je i otkrio povišenu razinu aluminija u uzorcima vode i tla od 4.610 dijelova na milijun, što je 25.000 puta više od sigurnosnih smjernica Svjetske zdravstvene organizacije.

Klimatske promjene bile su prevara od samog početka – VIDEO

ZA BOLJE SHVAĆANJE TEME PREPORUČUJEMO: 

AGENDA KLIMATSKIH PROMJENA (21/2030) – Plan UN-a za porobljavanje ljudi

DOKUMENTARNI FILM Velika podvala o globalnom zatopljenju

Zapanjujuće istine o klimi koje globalistički establišment i lažni mainstream nikada neće priznati

Globalisti otvoreno priznaju svoj program kontrole stanovništva – a to je loš znak …

 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.