Kaić je rekao da maske i dalje moraju nositi oni koji su cijepljeni jer se mogu zaraziti – Koja je onda svrha cijepljenja?

 

Kaić je rekao da maske i dalje moraju nositi oni koji su cijepljeni ili su preboljeli koronu zato što oni oko njih koji nisu imuni mogu biti za njih zarazni, rekao je.

novilist.hr

Zašto onda riskirati i cijepiti se eksperimentalnim cjepivom, ako cjepiva ne štite od zaraze?

Na koji način ova eksperimentalna cjepiva mogu iskorijeniti virus, ako se kao cijepljeni možete zaraziti i zaraziti druge?

Po čemu se to razlikuje od situacije u kojoj nitko nije cijepljen?

Danas uz sve mjere stožera, nekoliko mjeseci lockdowna i cijepljenih milijun ljudi, imamo veći broj zaraženih na dnevnoj bazi nego li prošle godine. Kako? Kako ako su mjere efikasne? Kako ako su cjepiva efikasna? Kako, ako kažu kako je sve temeljeno na znanosti?

Zar nije zahvaljujući mjerama, lockdownu i cjepivima broj zaraženih trebao drastično pasti?

Kako su cjepiva dobila dozvolu ako su neefikasna kao što tvrdi i sam epidemijolog i i situacija na terenu?

maske i dalje moraju nositi oni koji su cijepljeni ili su preboljeli koronu zato što oni oko njih koji nisu imuni mogu biti za njih zarazni

Dakle epidemijolog Kaić nam hoće reći da su cjepiva efikasna samo do trenutka kontakta sa virusom?

To je kao da vam automehaničar kaže da je auto popravljen, ispravan i siguran, ali da ne planirate putovanje jer mu ne rade kočnice i ne želi upaliti. Bolje da idete sa vlakom ili autobusom.

Cijepili ste se ali morate nositi masku jer se možete zaraziti. Ima logike.

Morate nositi masu zato što se drugi nisu cijepili pa se možete zaraziti?

Koji se postotak populacije do sada zarazio virusom? 2,21% u nešto više od godinu dana.

Kolika je šansa da se zarazite?

Kolika je šansa da umrete ako se zarazite? Prema službenim podacima 2%, dok stručne analize i izračuni kažu da ukoliko ste mlađi od 70. godina šansa da umrete od koronavirusa iznosi 0,03 do 0,04%!

Da li vas cjepiva štite od zaraze, Kaić kaže ne.

Da li su cjepiva 100% sigurna? Nisu.

Zašto se cijepiti? Zašto vlasti forsiraju cijepljenje eksperimentalnim cjepivom za koje nisu poznate dugoročne štetne posljedice?

 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.