Gripa je iskorijenjena zahvaljujući anti-korona mjerama, tvrde stručnjaci?

 

Photo: pixabay.com

Ono što cjepiva nisu uspjela desetljećima, mjere postigle za nekoliko mjeseci?

Studija iz njemačke kao i studija sa Stanforda nedvojbeno je dokazala kako lockdown nema značajan utjecaj na širenje virusa. Za maske znamo da ne štite od virusa što potvrđuju i mailova Anthonya Faucia, a što su tvrdili svi, od WHO-a do ljudi iz stožera početkom same pandemije, tako da je doista zanimljivo i interesantno da je gripa iskorijenjena mjerama koje su neefikasne kod zaustavljanja širenja virusa, jer virus korone je kažu još tu.

Već više od 12 mjeseci nema traga nekima od najpoznatijih sojeva gripe, kao što su virus H3N2 i Influenza B. Dolaskom pandemije koronavirusa dogodilo se nešto bez presedana, odjednom su brojevi zaraženih sezonskom gripom pali na toliko niske brojke da se može reći da je gripa gotovo iskorijenjena.

Stručnjaci vjeruju da su tome uzrok stroge anti-pandemijske mjere usmjerene na obuzdavanje širenja COVID-19.

Izgleda kako su znanstvenici zabunom mjere za borbu protiv gripe, koristili u borbi protiv korone, jer gripe kažu više nema, a korona je još uvijek tu.

Valja se podsjetiti kako je Švedska agencija za javno zdravlje objavila da prekida sa korištenjem PCR testova.

PCR tehnologija koja se koristi u testovima za otkrivanje virusa ne može razlikovati viruse sposobne da zaraze stanicu od virusa koje je imuni sistem neutralizirao, pa se stoga ti testovi ne mogu koristiti za utvrđivanje je li netko zarazan ili nije.

Brojni stručnjaci tvrde kako PCR testovi ne mogu razlikovati virus gripe od koronavirusa, pa se nameće pitanje, da li je gripa iskorijenjena ili je dobila novo ime, korona?


Zastupnik državnog parlamenta u Baden-Württembergu, dr. Heinrich Fiechtner, napao je Njemačku vladu i medije zbog njihove beskrajne propagande i dezinformacija, a vezano uz covid, PCR test i cjepiva
Zbog neviđene cenzure Facebooka od sada nas možete pratiti i na GAB-u

Sve objave sa web sajta “Transformacija Svijesti” dozvoljeno je kopirati,  raspačavati, objavljivati na drugim web stranicam i blogovima kao i društvenim mrežama.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.