DNA i njezina važnost

Ljudska DNA sadrži potencijal dvanaest struna,mi trenutno imamo otključane dvije. Mogučnosti dvije strune su velike ali pokušajte si zamisliti koje nam mogučnosti pruža dvanaest struna. Dvanaest struna DNK je vrhunac našega razvitka.

Razvijemo li potencijal od dvanaest struna LEVITACIJA,TELEKINEZA,TELEPATIJA . . . . . . . postaju dječjom igrom.  95% DNK koje znanstvenici nazivaju OTPADOM(smečem) je deset struna raspršenog DNK koji,ako želimo postići naš puni potencijal, moramo ponovno sastaviti.

PRAVO ZNANJE,PODIZANJE SVJESTI,MEDITACIJA,POZITIVNO RAZMIŠLJANJE . . . . . .  vežu pokidane strune  DNK. No to nije i toliko jednostavno.Sile koje kontroliraju,manipuliraju našu stvarnost svijesne su našega potencijala stoga poduzimaju sve da do toga ne dođe.

Farmaceutski giganti,GMO,pesticidi,onečišćenje vode,zraka,svakodnevno bombardiranje subliminalnim porukama putem medija,alkohol,cigarete,umjetni zaslađivaći,nezdrava prehrana,religije,školstvo, vrijeme,odvajanje od sadašnjeg trenutka. . .

Sve su to njihova oružja,alati za tihi rat koji sprječavaju dostizanje naših punih potencijala.

E V O   Š T O  K A Ž U  U Č E NJ A   PLEDIJACA     O   V A Ž N O S T I   DNK

prenešena kroz Barbaru Marciniak u transu. 15.11.1990.

>>GENETSKE PROMJENE<<

Pozdrav!

Zadovoljni smo jer razumijemo da su nas privukli oni od vas, koji su od svjetlosnih frekvencija. Nije jednostavno pridobiti naše vozilo (Barbaru Marciniak) da putuje naokolo po mjestima jer ima svojeg posla. Mi to razumijemo, stoga smo uzbuđeni što smo ovdje.

Mi smo, naravno, Pledijci, i ovo je prijenos uživo sa Stanfordskog Univerziteta u Paolo Altu, Kalifornija.

Večeras bi htjeli razgovarati o različitim temama… “Genetsko kodiranje” … je li to naslov koji nam je dodijeljen? Dobro o tome ćemo opširnije kada dođemo do toga. Željeli bismo vam pričati o sekundarnim frekvencijama frekvencijske modulacije i ljudskoj DNK. Zvuči poprilično dosadno, jel’? No, jamčimo vam večeras jedno zaista uzbudljivo vrijeme!

Na vama će biti da prikažete koliko ste pametni… Koliko možete percipirati… Oni od vas koji su upoznati sa našim radom razumiju da mi nismo enciklopedija univerzuma, iako smo ponosni što ponekad to možemo biti u zavisnosti od situacije.

Željeli bismo da vi počnete upotrebljavati druge izvore informacija, da počnete pristupati ljudskoj kreaciji, i da ju razvijate kroz različitosti novih metodologija.

Frekvencijska modulacija i ljudska DNK… To je velika priča. Ovo je prvi dio dvodijeljne sesije.

Čovječanstvo je experiment. Čovječanstvo je bilo dizajnirano. Kao i sve ostalo što postoji u Kreaciji. Primarni Kreator – koristiti ćemo ovaj izraz – otpočeo je čitavu stvar davno prije u ovome što vi nazivate vašim lokalnim univerzumom, kao jedan experiment za nešto veće, za nešto što bi vi nazvali istraživanjem sebe, za zadovoljenjem sebe, izražavanjem sebe. Primarni Kreator iznjedrio je energije i esencije u život, produžetke sebe u ovo što vi nazivate vašim lokalnim univerzumom, obdarujući svoje produžetke istim darovitostima koje i sam ima. Primarni Kreator u vašem lokalnom univerzumu dao je voljno i slobodno. POSTOJE MNOGI DRUGI UNIVERZUMI, MNOGI DRUGI NAČINI DIZAJNIRANJA UNIVERZUMA. Ovaj je dizajniran kao zona slobodne volje. Sve će biti dopušteno. Sve stvari.

I tako su izašli ti produžetci Primarnog kreatora i otpočeli experimentiranje sa energijom Primarnog Kreatora koja je postojala unutar njih samih. I naravno, uzeli su si u zadatak ono što je rekao Primarni Kreator. Primarni je Kreator rekao: “Idite van i stvarajte, i onda donesite sve stvari natrag meni.” Prilično jednostavan zadatak, nije li? “Idite van i stvarajte, i onda donesite sve stvari natrag meni.” Drugim riječima, “Ja ću vama dati od sebe, vi idite vani i davajte od sebe slobodno, tako da sve što vi stvorite u ovom unizerzumu može razumijeti svoju esenciju, moj identitet.” Ovdje mi malkice antropofilozofiramo našeg Primarnog Kreatora…

Te energije – mi ćemo ih zvati bogovima, bogovima stvoriteljima – izašle su van, i otpočele stvarati svoju vlastitu kreaciju. I svaka je sljedstvena kreacija stvarala drugu kreaciju, kako bi obdarila, kako bi pomagala u razvoju ovoga, vašeg lokalnog univerzuma. Konačno, u jednom od galaktičkih sistema došlo je do plana da se stvori mjesto zvano Zemlja, originalno osmišljeno da bude intergalaktički centar za razmjenu informacija. Ahhh, jedan nevjerojatan plan, predivno mjesto smješteno na ivicama jednog od galaktičkih sistema, idealno da bude dosegnuto iz jedne galaksije prema drugoj, koje postoji u blizini mnogih putnih portala, brzih putova koji postoje kako bi energije putovale kroz vašu prostornu zonu.

I tako je iznešen originalni plan, i recimo još da je vladala jedna raznovrsna i slatka gužvica kako bi se prijavili individualni predstavnici iz svih galaksija, kako bi svaka od njih imala svojeg predstavnika na planeti. Neki od tih bogova stvaratelja bili su majstori genetičari koji su kroz svoje hijerarhije bili sposobni iznjedriti i raditi na sastavljanju kodiranih molekula identiteta, frekvencija, i električkih naboja da bi stvorili život. I mnogo je raznih i osjetljivih civilizacija, mnogo, mnogo, mnogo, dalo svoje DNK, voljno, da bi imali predstavnika svojeg koda, svoju DNK na ovoj planeti. Glavni majstori genetičari dali su se na posao i dizajnirali ono što će biti nazvano raznolikošću vrsta, neke od kojih su ljudske, neke od kojih su različite od ljudske, neke od onih koje zovete životinjskim, i sve su to stvorili igrajući se varijacijama DNK koje su kao svoj doprinos centru za razmjenu informacija, svjetlosnom centru, dale te civilizacije.

Kada govorimo o svjetlosti, govorimo o informaciji. Oni od vas koji imaju iskustva u kojima su dozvolili da svjetlost uđe u njihovo fizičko tijelo, znaju da kada se jednom izložite svjetlosti, počinjete povećavati svoju količinu znanja. Vaše percepcije, sve glede vas, započima se mijenjati… Počinjete se buditi. Tama koju je stvarao vel sada je odstranjena. Dakle, kada govorimo o svjetlu, govorimo o vraćanju informacija, namjeri donošenja ogromne količine informacija na ovu planetu, čija je frekvencija drastično kontrolirana, ali to dolazi kasnije u priči.

I tako je plan Zemlje bio grandiozan… Ti bogovi stvaratelji nisu postojali u vremenu kakvog vi znate. Recimo da nekoliko miliona godina u njihovim terminima nije značilo ništa. I drugačije su energije iznjedrene u postojanje. Bilo je vrsta ljudi, da baš poput vas, ljudi koji su izgledali kao i vi, čija je DNK jednom bila netaknuta, koji su razvili vrlo visoko evoluirane civilizacije. Ovo se naravno dogodilo prije puno vremena… Govorimo o razdoblju od prije 500.000 godina na vašoj planeti. Ne govorimo o civilizacijama koje vi zovete Lemurija i Atlantida… njih mi nazivamo modernim ljudima. Mi govorimo o drevnim civilizacijama čiji su ostatci (ovo vam je vjerojatno prvi glas o tome) zakopani ispod južne polarne kape, na Antarktiku. No to ćemo ostaviti za razgovor neke druge večeri.

Tako je projekt Zemlja završen. Izgledala je primamljivo. Poželjno da bude u nečijem vlasništvu, stoga su u ranoj povijesti u vašem prostoru bili vođeni ratovi za vlasništvo nad planetom. Jeste li se ikada zapitali tko posjeduje Zemlju? Vi mislite da je ona bez vlasnika u svemiru? Ahhh, morali biste nešto naučiti o svemirskim teritorijama. I tako su se zbile neke administrativne promjene . A izvorni planeri, usput da kažemo originalni planeri vašeg univerzuma, bili su porodica svjetlosti. Oni su osmislili jedan centar informacija, mjesto gdje će galaksije davati svoje informativne doprinose. Zemlja je trebala biti knjižnica, razumijete li, kozmička biblioteka, mjesto nevjerojatne ljepote, mjesto na kojem će se eksperimentirati sa načinima pohrana informacija kroz frekvencije, putem genetičkih procesa.

Zanimljiva stvar glede okršaja koji se zbio prije nešto više od 300.000 godina, je da je došla izvjesna grupa entiteta, borila se u svemiru – kao što su se i mnogi drugi bili borili u svemiru za ovu kneževinu Zemlju, za ovaj primarni komad nekretnine – i oni su pobijedili. Pobijedili, iznurili su svjetlost. To vam daje novu ideju o svjetlu, jel’? I tako je ovo postalo njihova teritorija. Bilo je tu velike radioaktivnosti, nuklearnog djelovanja. Velik dio Zemlje bio je napukao na pola. A originalna vrsta, adamični čovjek, kako će kasnije biti zvan, bio je uvelike uništen i razbacan.

I tako su ti novi bogovi, ti novi bogovi stvaratelji, također bili i majstori genetičari. Razumijeli su proces. Razumijeli su kako da stvore život. Htjeli su ovaj teritorij zbog svojih vlastitih razloga. Dopustite da vam damo još jednu naznaku o tome zbog čega su stvorene teritorije i zašto su bile držane.

Postoji svjesnost u svim stvarima. To će jednog dana vaši znanstvenici početi razumijevati. I tada ćete zaista početi posjedovati planet za sebe. Postoji svjesnost unutar svih stvari. Svijest konstantno komunicira. Svijest vibrira, ili može biti navođena da vibrira, što se onda naziva elektromagnetskim frekvencijama. EM frekvencije su vrlo zanimljiva. One naginju vrlo različitim načinima djelovanja. Jedan od načina koji ćemo mi razmotriti govoreći sa vama večeras, jest taj da se EM energije svjesnosti mogu ponašati kao “hrana”. Promislite o tome… Može djelovati kao hrana. Poput jabuka koje se mogu pripremiti, pojesti i probaviti na raznorazne načine, možda se i svijest može pripremiti i probaviti na raznorazne načine. Razumijete li?

Dakle, neki su entiteti, u procesu svoje vlastite evolucije, bili počeli otkrivati da kako su stvorili život i stavili svijest u stvarri varirajući frekvencije, kroz moduliranje frekvencija svjesnih oblika, da se tako mogu i hraniti. Mogu sebe održavati u postojanju. Počeli su razumijevati da je to način na koji je Primarni Kreator hranio sebe. Poslao je vani druge da stvore izvor hrane za njega.

Novi vlasnici vaše planete, te kneževine vani na rubu vašeg galaktičkog sistema, imali su drugačiji apetit, drugačije prioritete nego bivši vlasnici. Oni su sebe hranili strahom. Oni su sebe hranili kaosom, iako je strah njihov primarni izvor hrane. Na neki način on ih je hranio, poticao i držao u snazi. Razumijete? Dakle, prije nešto više od 300.000 godina, ti bogovi stvoritelji o kojima govori vaša biblija, o kojima govore babilonske pločice i tekstovi širom svijeta, su došli i preuredili, prekrojili, domorodce, da ih tako nazovemo. I ti su bogovi stvaratelji prekrojili vašu DNK kako bi ograničili vaše mogućnosti primanja/odašiljanja izvjesnih frekvencijskih pojaseva.To je nešto što je u tijeku već jako, jako dugo vremena.

Kakvu ulogu u tome igrate vi? Zašto ste ovdje? Zašto ste vi stvoreni u ovoj priči? Za neke od vas ovo je baš poput sna. Mi vas podsjećamo na ono što znate unutar sebe. Došli smo na vašu planetu da pokrenemo vaše banke sjećanja. Da nadahnemo ljudsku rasu kroz obitelj svjetlosti, da počne sama stvarati svoju stvarnost. Mi, kao Pledijci, stvaramo svoje iskustvo. Došli smo unatrag kroz ono što vi nazivate vremenom, u ono što bi možda moglo biti nazvano našom prošlošću, tragovima predstavnika svjetlosti kako bi podijelili frekvenciju sa vama, frekvenciju za koju se svatko od vas složio da nosi na ovoj planeti, kako bi promijenio DNK preuređene ljudske rase. Ovo je velika priča.

Naravno, izvorni planeri nisu imali niti imaju namjeru izgubiti svoj teritorij – jeste li mislili da će je oni samo tako predati? Isto tako, oni postoje u različitom vremenskom sektoru od vas. Dakle, novi su vlasnici došli i radili u svojim laboratorijima i stvorili radnike, verzije ljudi sa drugačijom DNK, dvostranom dvostrukom spiralom DNK. Uzeli su originalnu DNK ljudske vrste i rastavili ju. Da, nije li to pametno? Rastavili su originalnu DNK. I ostavili ju, naravno, unutar ljudske ćelije. Jednostavno su je razdvojili na dijelove.

Unutar ljudskih ćelija nalaze se ono što mi nazivamo svjetlošću kodirane niti, fine tanke niti energije koje nose informaciju. I kada te tanke fine niti rade zajedno, poput kabela, recimo optičkog vlakna / kabela, one oblikuju spiralu, spiralu vaše DNK. Naravno, kada ste bili preuređeni, bili ste ostavljeni sa dvije spirale, dvostruke spirale, polovično osvijetljene. Drugim riječima, sve što nije bilo neophodno, što bi vas držalo informiranima, bilo je isključeno. I tako ste ostavljeni sa dvostrukom spiralom koja vas drži u izvjesnim operativnim, ali kontroli podložnim frekvencijama. I vi ste naravno bili smješteni u svojoj slobodnovoljnoj zoni…

Kada ovdje govorimo o vama, ljudima, ne mislimo neophodno na one u ovoj dvorani, naravno… Vi ste porodica svjetlosti, koja je više nego ljudska, mnogo više nego ljudska. Doći ćemo i na to.

I tako, recimo da je nešto poput elekrtične ograde, frekvencijske ograde, bilo stavljeno oko planete. Neki su od vas vidjeli ono što su vaši tehnološki znanstvenici bili stvorili, mislimo na eletričnu ogradu koja zadržava životinje u određenom ograđenom prostoru. Tako je slično napravljeno oko vaše planete, kao kontrola količine frekvencija ljudi koje mogu biti modulirane i izmijenjene. I, kako priča ide, namještena je takva frekvencija oko planete da je postalo vrlo teško za frekvencije svjetlosti, za frekvencije informacija da je probiju. A kada su te svjetlosne frekvencije bile u mogućnosti da se probiju, tko je bio u mogućnosti da ih primi? DNK je bila isključena. Vlakna kodirana svjetlošću više nisu bila organizirana. I tako kozmičke zrake koje donose život nemaju nešto na što bi se mogle priključiti i zadržati se.

Postojalo je mnogo uzvišenih experimenata. I izvorni planeri počeli su pozivati obitelj svjetlosti da ide i infiltrira se u projekt, da se počne inkarnirati, da otpočnu jedan po jedan donositi svjetlosnu informaciju u mjesto koje je bilo izgubljeno. I tako je porodica svjetlosti započela svoj rad ovdje, došavši u sistem koji je bio lišen svjetlosti, lišen informacija, i omogućujući putem redefiniranja ljudskih zakona, da se te stvaralačke kozmičke zrake uspiju probiti u tijelo, u pojedinca za pojedincem, u grupu za grupom. U vrlo su malom broju tijekom svih ovih eona te frekvencije informacija donošene na vašu planetu. Vremenom su vođene velike bitke, informacija je uvijek tražila način da bude izražena. Izvorni planeri su to znali, kozmički rečeno, to je bila lekcija za njih, u omogućavanju i razumijevanju bogova stvaratelja koji su uzeli njihov projekt.

I tako su naumili da stvore svoju vlastitu verziju plana, u vrijeme kada će frekvencija Zemlje biti izmijenjena, u vrijeme kada će vlasnici stradati ako ne budu uspjeli promijeniti svoju frekvenciju. Njihov će izvor hrane biti odstranjen, hranjivi izvor straha, hranjivi izvor strepnji, kaosa, gladi, potištenosti. Jeste li dobili sliku stvari?

Pogodite tko odstranjuje izvor hrane? Vi! Kao članovi obitelji svjetla, vi ste odmetnici. Vi ste rušitelji sistema. Vi volite ući u sisteme i uzrokovati probleme. Vi ste poznati; vaš ogranak obitelji svjetla… volite ulaziti u sisteme realnosti i izmjenjivati frekvencije donoseći uvijek informacije. Vaš zadatak kao članova obitelji svjetla nije da preobraćujete, nego da jednostavno uđete u sisteme i tu se ponašate poput priključka, prijemnika, koji prima stvaralačke kozmičke zrake u svoja tijela, tijela koja zauzimate kao ljudi, jer vi ste prerušeni kao ljudi, i počinjete omogućavati procesu da se počne razvijati. Obzirom da ste kodirani, a vaše sjećanje počinje rasti, počinjete odgovarati na plan o tome da ste došli ovamo da učestvujete u mijenjanju frekvencija, da držite, zadržavate i održavate izvjesne frekvencije, zatim da živite s njima, i kako živite s njima tako utičete na svakoga i svako mjesto gdje idete. To je ono što radite sada.

Postoje mnogi koji razumiju svoj zadatak. Postoje mnogi čija se sjećanja počinju izdizati. Objasnit ćemo to.

Plan za izmjenom frekvencijske modulacije ljudske vrste ima neke veze sa ponovnom izgradnjom vaše DNK, ponovne izgradnje svjetlošću kodiranih vlakanca. Postoji gigantski plan. Vi kao članovi obitelji svjetla djelujete u mnogim, mnogim mjestima. Drugim riječima, vaš zadatak nije samo na Zemlji. Vi ste multidimenzionalni, i postoje mnoge druge verzije vas gdjegod se razbijaju sistemi, lome paradigme. Dakle, dio vašeg zadatka je uspostaviti kontakt sa sa tim svojim sebstvima, te razumijeti kako ostale vaše verzije vas samih izlaze na kraj sa svojim dilemama, kako oni razbijaju svoje sisteme, sisteme u kojima se oni nalaze. Jer, vidite, postoje izvjesni bogovi, kako bi ih vi nazvali, koji stoje u pozadini ovih procesa, koji se pak mogu nazvati univerzalnim procesima.

Trenutno se čini da je ovo jedan vrlo lokalni, Zemaljski proces, no togaj je uključeno puno više. Zemlja pomaže na svoj vlastiti način evoluciju univerzuma. Zemlja je mjesto na kojem se u ovo vrijeme dešavaju neke stvari, predodređena točka frekvencijske modulacije, a ljudska je DNK prijemnik i početak cijelog ovog procesa koji će uticati na puno, puno, puno drugih svjetova. Dakle, kao članovi porodice svjetlosti vi ste se složili da dođete na Zemlju mnogo puta u različitim obličjima, mnogim različitim vremenskim okvirima kako bi naučili poteze, teritoriju, postali uvježbani u doživljavanju Zemlje i da bi sebe pripremili za vrijeme kada će izmjena frekvencije biti udizajnirana u plan, i kada ćete svi biti pozvani da se inkarnirate u velikom broju i potaknete izvođenje plana.

To je plan koji se provodi na vašoj planeti u ovo vrijeme, kako vam to na najneutralniji način možemo objasniti. Ovo je razlog da se porodica svjetlosti svugdje počinje ujedinjavati. Jednu stvar morate shvatiti: morate se fokusirati na ono što imate zajedničko a ne na ono što imate različito. Vi na planetu informacije donosite neutralno kako bi poticali svoj vlastiti razvoj. To trebate raditi.

Pojedinosti plana tiču se evoluiranja DNK, koja će evoluirati sa dvije na dvanaest spirala. Tih će dvanaest spirala odgovarati dvanaestero energetskih centara, čakri, vrtložića, kako god da ih želite nazvati, unutar i izvan vašeg tijela. U ovo vrijeme postoje milijuni vas na planeti sa zadatkom, koji su se složili da to naprave. Pregršt vas postaje nepokolebljivo. I onda taj pregršt utiče na druge, i uskoro ćete početi zadobivati veliku jasnoću o tome tko ste vi i što vam je zadatak.

Čakri unutar tijela ima sedam, sedam osnovnih, iako su to, recimo, predstavnici uzeti iz izvjesnih područja… Postoji puno, puno energetskih centara u tijelu. Kako se plan ne bi izjalovio, i kako frekvencije ljudi ne bi raznijele njihove umove na komade, poduzete su velike mjere predostrožnosti, i donešene izvjesne zrake da ih smire, tako da ljudi mogu evoluirati brzo sa promjenama znanja, identiteta i informacija.

Treća je spirala, kada je bila u ljudi razvijena, davala raspoznavanja osjećaja i upotrebu treće čakre. Prve dvije spirale, ili dvostruka spirala, uključene su u rad prve dvije čakre, u opstanak i seksualnost. I ako pogledate po planeti vidjet ćete da velika većina ljudi kruži tim dvama centrima kroz eone, ponovo i ponovo. Treća spirala, kako svjetlošću kodirana vlakna počinju povezivanje u snopiće, otvaraju potencijal za područje solarnog plexusa, centra osjećanja, gdje počinjete spoznavati stvarnost… gdje počinjete osjećati povezanost sa vašom okolinom, vašom Zemljom.

Tri spirale, jednom kada se nađu u izvjesnim ljudskim tijelima, s vremenom utiču na evoluiranje još tri. Oni bi odgovarali četvrtoj – srčanoj čakri, petoj – grlenoj, i šestoj – trećem oku. One onda počinju micati čovjekovo iskustvo, doživljavanje, prema gore, iznad uvijek jedno te istog starog smeća, u nešto veće, suosjećajnije, sa ljubavlju i osjećajima izraženima u novoj viziji, sa mogućnošću stvarnog doživljavanja, a ne samo pričanju o tome.

Zatim, sljedeće tri uključuju krunsku, koja kada se otvori, omogućuje svjetlosnim frekvencijama da uđu, da preurede tijelo, spoje čovjeka sa svojim spiritualnim sebstvom. To je hodnik, kapija između fizičkog i ne-fizičkog. Sedma, osma i deveta… Osma je jedan informacijski centar smječten s vanjske strane ljudskog tijela, za neke ljude on je udaljen nekoliko centimetara, a za neke nekoliko metara, a za neke i mnogo kilometara, u zavisnosti koliko je netko sposoban da pogura taj svoj centar za prikupljanje informacija.
Deveta čakra je ona koja postoji izvan atmosfere vaše planete. Dakle, to je planetarna čakra. Ona vas dovodi u kontakt sa energijama vaše planete i područjima u svemiru izvan vašeg planeta.

Zadnje tri spirale, koje nisu uključene u većine ljudi na općenitoj frekvencijskoj bazi… Možemo vam reći da priča o spiralama uključuje evoluciju solsticija i ekvinocija kroz godinu, i posljednje tri od dvanaest, za one koji su u stanju rukovoditi ovom mutacijom energije, doći će u mjesecu decembru, u razdoblju od 33 dana ubrzavanja energije (od 1. decembra do 2. januara), kada će te zrake početi sa daljnjim preuređenjem onoga što je već bilo preuređivano.

Sada, zadnje tri čakre… Što će one učiniti? One će vas povezati sa vašim 10., 11. i 12. centrom. Počet ćete prihvaćati u velikim količinama van-planetarne informacije. I van-planetarni realiteti će zaista početi pokazivati svoja lica. Započeti će,… postajati će potvrđenima, priznatima. Jer je to neophodno. Zadnje tri… deseta je sunčeva čakra. Ona postoji u vašem sunčevu sistemu, hraneći vas informacijama. Jedanaesta je galaktička, a dvanaesta je univerzalna, van domašaja vašeg univerzuma.

Jednom kada vi, kao članovi obitelji svjetla, budete u stanju primiti tu mutaciju u svoje tijelo, i budete u stanju integrirati različite centre informacija, što će se s vama dogoditi? Izdići ćete se iznad svojih osobnih drama. Mnogi od vas već se nalaze iznad svojih osobnih drama… Džubretarluka i težine svakodnevnog života. Vi ste u odnosima sa njima, da; tako da možete razumijeti kako su ljudska bića zgrčena. Nije na vama da postanete umiješani u te drame. Na vama je da razumijete da stvarate svoje osobno iskustvo, da postanete svjesni stvaratelj. I više od toga, da postanete svjesni pamtioc toga tko ste vi.

I tako, kada se 10., 11. i 12. čakra počnu otvarati, mnoge će se van-planetarne energije otpočeti pojavljivati u vašim životima, i na vašoj planeti, kako sve više i više i više vas bude zadržavalo tu frekvenciju. Kako držite tu frekvenciju, tako donosite informacije na planetu. Donosite informaciju koja će zaprepastiti i šokirati većinu svijeta. Ovaj će proces rasti i mijenjati se kroz razdoblje od 20 godina.

Već se mnoge stvari u izvjesnim dijelovima vašeg svijeta pojavljuju, izlaze na vidjelo, dok su u drugim dijelovima još uvijek u kamenom dobu. Doći će do stapanja identiteta, kultura, biti će stapanja mnogih novih svjetskih poredaka. Biti će puno kaosa i puno konfuzije. Kao članovi porodice svjetlosti, na vama je da to opažate, i da razumijete da se ovdje odvija jedan evolucijski proces, frekvencijska modulacija, i da će oni koji mogu rukovati izmijenjenom frekvencijom, u svakom slučaju evoluirati. A oni koji ne budu mogli rukovati, nositi se sa frekvencijskom modulacijom, u svakom će slučaju još uvijek moći stvarati svoju stvarnost i nikada neće više biti žrtve. Na planeti u ovo vrijeme vlada gužva ljudskog roda. Oni koji su ovdje znaju prokleto dobro što će se dogoditi na ovom mjestu, oni žele biti u blizini velike promjene. Dakle, to bi onako u sažetim crtama, bio plan. To je dobar plan, jel’?

Dali smo sve od sebe kako bi vam predstavili ovaj sažetak o tome što je na stvari, što se događalo, protiv čega se borite i zbog čega. I sada bi se željeli posvetiti vašim pitanjima.

Mi razumijemo da bi svatko od vas htio sa nama pričati, ili barem mnogi od vas, pa onda namjeravajte u svojim umovima ono o čemu bi htjeli da vam mi pričamo, a ponekad ćete odgovor dobiti i kroz naše odgovaranje na pitanje od nekog drugoga. Mi smo jako dobri u očitavanju energija onih ljudi sa kojima smo došli u kontakt, a naša je namjera da vam pomažemo na najbolji način što možemo, jer ste ovdje na zadatku. Naša je namjera da vam donesemo smislenost podizanja, smislenost razumijevanja da postoji božanski plan koji se provodi. I željeli bi vas podsjetiti da je sve što trebate učiniti to da postanete jasni glede onoga što želite, i onda se možete prebaciti na brze puteve božanskog plana, možete početi djelovati sa lakoćom i nepokolebljivošću. Raspravljat ćemo o nekim metodologijama ako vas to zanima. A sada se posvećujemo vama.

– Slijede pitanja iz publike –

Pitanje: Imam osobna iskustva sa bićima koja žive od disharmonične emocionalne energije. Izgleda da su ta bića suočena sa odlukom, da ako je njihov izvor hrane odsječen, onda su osuđena na …

Odgovor: Na umiranje od gladi. I pogodite što, oni ne žele umrijeti od gladi. I pogodite što, ona se vraćaju ovamo. Ona su ovdje, jer razumiju da se ovdje događa krahiranje sistema. Stoga su ovdje kako bi stvarala još veće rasulo i strah, da se još jednom bore za ovu teritoriju. Razumijete li ovo? Njihov im je izvor hrane veoma bitan.

Pitanje: Onda će ono što se događa na Srednjem Istoku proizvesti mnogo hrane …

Odgovor: Da. Vrlo dobro. Također, obzirom da ste spomenuli Srednji Istok, dopustite da vam damo nekoliko naznaka o njemu. Kao što smo vam rekli u našoj priči, područje Mezopotamije je ono gdje je priča otpočela, gdje su ti bogovi stvaratelji napravili svoju startnu bazu, prije nekih 300.000 godina. Shvatite sada da tamo postoje portali, ili možemo reći energetske šahte, gdje netko mora ući u planetarnu egzistenciju. Postoji divovski portal na Srednjem Istoku, staza ulaska na vaš planet kojeg izvjesni bogovi stvaratelji posjeduju, imaju pod svojom okupacijom kroz nekih 300.000 godina. Bilo je tu prepada, borbi, svakakvih stvari kroz ovaj portal. Kroz ovaj se portal frekvencija čovječanstva može kontrolirati. To nije jedini portal koji je probijen kroz svo ovo vrijeme. Ti bogovi stvaratelji koji su bili ovdje prije 300.000 godina se vraćaju. Oni još uvijek postoje. Oni ne žive, djeluju ili postoje prema istim zakonitostima kao i vi. Drugim riječima, 300.000 godina njima nije neko predugo vrijeme za življenje, razumijete li to? Tako je u vašem sektoru vremena a ne u njihovom. Oni putuju kroz svemir, prostor. Oni su vrlo interesantna stvorenja. Pomogli su razvoju vaše civilizacije. Pomogli su uništavanju vaše civilizacije. Čak i između sebe oni se svađaju i bore. Vjerovali ili ne, bogovi stvaratelji to rade. Vratimo se sada pitanju… Oni gube kontrolu planete, stoga se vraćaju na svoj primarni portal, kreiraju strah i kaos u svom portalnom području, jer je to njigovo gnijezdo. Njigovo gnijezdo nije iznad nego ispod zemlje.

Pitanje: Onda je to povezano sa Sivima i Drakonima?

Odgovor: Sve je to dio hijerarhije. Mnogi od onih unutar hijerarhije ne razumiju kako stvari djeluju unutar rangova, baš kao što oni unutar vojnog servisa SAD-a ne razumiju baš uvijek vojnu hijerarhiju. To je vrlo podijeljeno. To predstavlja način održavanja kontrole: razdijeli, odijeli moć.

Pitanje: Postoji li za nas, koji smo od svjetla, neki način, nešto što bi mogli učiniti svjesno da pomognemo izgladnjivanju tih… ?

Odgovor: Da… Držite svoju frekvenciju. Apsolutno. Način na koji možete najbolje djelovati u ovo vrijeme jest da budete održavatelji svoje frekvencije i da ne obilazite naokolo spašavajući sve druge. Radite sve što je u vašoj moći da sebe održite konstantno budnima, konzistentno u razumijevanju o tome što se dešava, i konzistentno sa frekvencijom svjetla koje vam donosi informaciju, sa frekvencijom ljubavi koja je ujedno i frekvencija kreacije.

Vidite, ono što se događa sada, kako se izmiče izvor hrane, a frekvencijska barijera biva probijana… Zemaljska rešetka biva otpuštana. Zemlja zapravo prolazi jednu inicijaciju. Zemlja brine o svim svojim stanovnicima. I Zemlja evoluira kako i njeni stanovnici evoluiraju u postojanje u kojem enormne mogućnosti predstavljaju svakodnevnu pojavu… Gdje čuda postaju načinom života, jer postoje unutar frekvencije koja postaje dostupna. Svatko od vas pomaže u pravljenju te frekvencije živom na ovoj planeti na način da živi svoj život prema svom svjetlu, u skladu sa onim što zna. Ovaj posao je posao individualne prirode. Da, vi radite u grupama, i imate izvjesne vođe. Ali morate kao individualci, evoluirati sebe. Jer, kako razvijate sebe, i vođeni ste svojim svjetlom da živite na izvjestan način, ono što se zbiva jest da počinjete mijenjati društvo.

Pitanje: Tko su zapravo ta bića koja misle da su vlasnici?

Odgovor: Oni su svemirska bića. Oni imaju svoj vlastiti dom u svemiru. Oni se razvijaju. Oni su bogovi stvaratelji. Mogu stvoriti život, iako u izvjesnim trminima ima i onih koji bi ih izbacili van kluba bogova stvaratelja, jer osjećaju da oni ne drže vrijednim taj život koji stvore. Pa ipak, u univerzumu Primarnog Kreatora, sve su stvari ljubav. Obzirom da su sve stvari ljubav, mnoge su mnoge lekcije naučene. Dakle ta su bića svemirska bića koja su došla ovdje, čije su priče zapisane u drevnim rukopisima; oni su dobili bitku. Došli su ovamo jer su htjeli ovo mjesto za svoje osobne potrebe… Zbog mnogih razloga.

Oni su rudari. Zbog nečega, oni žele istraživati unutrašnjost Zemlje i ono što je unutar nje. Jedna od stvari koja je vrlo interesantna glede vaše edukacije na vašoj planeti, jest da sav napredak i razumijevanje o tome što se zbiva na Zemlji nije učinjen javnim. To je vrlo tajna znanost, znanost unutrašnje Zemlje, koja je vrlo šokantna. Ta bića posjeduju veliku mašineriju, i izgradila su tunelske sisteme koji su se nadograđivali jedan na drugi. Oni su veliki graditelji tunela. Izgradili su mnoge, mnoge sisteme ispod površine vaše Zemlje. Ova bića vole raditi iza kulisa. Ona nisu humanoidna u vašim terminima. dizajnirana su iz drugačijih kolekcija molekula. Neka od njih bi se mogla nazvati reptilskim po prirodi, zato su i dobili nadimak gušteri. Vjerujemo da ako pogledate naokolo u vašem društvu, da ćete prepoznati… Neki od vaših TV-šou programa… Neke dječje igračke… Oni se vraćaju, ponovo se pojavljuju u vašem društvu. Postoji poprilično suptilan program koji vas treba uvesti, upoznati sa vašim reptilskim precima.

I tako su oni došli da uzmu ovu planetu iz raznoraznih razloga. Žele kontrolirati frekvencije kako bi imali izvore hrane, da rudare unutrašnjošću, da namjeste kontrolnu bazu u unutrašnjosti Zemlje, i da naštimaju još neke stvari kako bi se igrali sa Zemljom, da stvore obrasce mišljenja putem prikazivanja holograma na vašoj planeti, kako bi uticali na cijelu jednu generaciju mijenjajući smjer njihovih vjerovanja kroz namještene događaje. Oni se nalaze u pozadini najvećih religija, ili su tvorci njihovih izvrtanja. Oni su zaista interesantni likovi.

Pitanje: Da li oni gube kontrolu?

Odgovor: Recimo ovo…. Oni ne misle da oni gube kontrolu. Razumijete li? Jer je na ovoj planeti svjetlost podcijenjena, apsolutno. Priroda drame na vašoj planeti poprilično je interesantna. kadgod postoji frekvencijska modulacija nekog postojećeg sistema, drugim riječima, kadgod se neki sistem nalazi pred promjenom, i ideja ili koncepti da postoji unutrašnji sistem se sprema da evoluira u širu sliku, gdje se stanovnici nalaze pred odrastanjem, kako će se i dogoditi, tada tamo postoji i izvjestan magnetizam koji se kreće prema van iz sistema. Taj magnetizam vuče energiju koja je ikada bila uključena u sistem, nazad u sistem, tako da svaka energija može biti dio evolucije ili procesa. Dakle ta stvorenja, ti bogovi stvaratelji iz drevnih vremena, privučena su natrag ovdje zbog plana. Oni moraju učestvovati. Oni moraju razumjeti da će njihove frekvencije biti promijenjene. Oni se tome opiru baš kao i mnogi ljudi, a opet, oni stvaraju svoju vlastitu stvarnost. I, rekli bismo, ta bića, ti bogovi stvaratelji vaših zadnjih 300.000 godina, oni su zaboravili tko je njih stvorio! Oni su zaboravili svoje bogove. Kao članovi obitelji svjetla, nije na vama da sudite. Vaš zadatak je razumijevanje i poguravanje razumijevanja na planeti… Stvaranje stabilnosti energije i moći za stvaranje, jednostavno putem razumijevanja.

Pitanje: Da li oni znaju da smo mi ovdje također, i da mi već dobivamo rat na drugom nivou?

Odgovor: Da, ali oni vas podcjenjuju. Čak i u svojoj briljantnosti oni imaju točke koje možemo nazvati slijepim točkama, mrtvim kutevima. Razumijete? Oni su toliko zaljubljenici moći da se i međusobno bore.

Pitanje: Ali obzirom da oni znaju da smo ovdje, ne bi li oni htjeli uzeti nam moć? Ili nas se boje? Ili, da li bi htjeli boriti se protiv nas?

Odgovor: Pogledajte u vaše društvo, što vaše društvo čini? Da li stremi da vas učini moćnima ili da vam oduzme moć?

Pitanje: Da ju oduzme.

Odgovor: I koji bi onda bio odgovor na vaše pitanje? Znajući da se ti entiteti infiltriraju u vladine i religiozne institucije te u sisteme obrazovanja?

SAD je u igri za veliku vožnju. Imate potencijal da van ustav bude suspendiran, i da izgubite mnoga prava. Zašto? Jer su ljudi previše samozadovoljni. Obitelj svjetlosti nije. Vi ste slamatelji sistema. Ostatak populacije je samozadovoljan. Žele samo sjediti zavaljeni. Onesposobljeni su frekvencijskom kontrolom, putem televizije i radija. Kroz sve stvari koje su osmišljene da stvaraju statiku oko postojeće DNK.

Pitanje: Da, ali ja sam govorio o nama svjetlosnim bićima…

Odgovor: Dopustite da vam kažemo, vi stvarate svoju stvarnost. A ne gušteri. Razumijete li?

Pitanje: Da, razumijem. Ali, sve u svemu, ne bi li oni htjeli da… Pa oni ne bi htjeli da smo mi ovdje ako znaju da smo mi moćni. Ja nemam straha od njih. Osjećam kao da smo mnogo jači. A li, ne znaju li to također i oni na neki način?

Odgovor: Obzirom da ste vi predstavnici obitelji svjetla unutar ljudske populacije, unutar ljudske drame, postoje verzije obitelji svjetlosti unutar reptilske drame. Sve stvari moraju evoluirati! Sjećate se Primarnog Kreatora? Izvornog dekreta? “Idite vani i stvarajte, i donesite mi to stvoreno natrag.” Primarni je Kreator unutar svih stvari. I tako, kako vi odaberete da se razvijete u terminima ljudske drame, i razvijete se kao ljudi, tako postoje verzije vas koje se nalaze unutar reptilske drame, rušeči sistem načimajući ga sa njihove strane. Postoje unutar drame Sivih, unutar svih drama od svih ljudi, svih igrača ovog vremena, jer svatko mora proći kroz promjene frekvencija, jer stara frekvencija više neće trajati. Ovdje je već nema. To je razlog zašto sve počima da se drobi i raspada se na dijelove. To je razlog zašto nema stabilnosti, a novi red izdići će se nakon izvjesnog vremena.

Kao članovi porodice svjetla, vi donosite ovaj kaos, kako bi došao novi red. Razumijete li? A, ako je vaša vibracija strah, nevažno da li se radi o javnom ili privatnom strahu, ako ćete vibrirati u strahu onda prvo: – najbolje vam se ne pretvarati da to ne radite. Ako iznađete da imate straha, prva stvar je da to primite na znanje “Bojim se toga i toga.” Zatim možete početi raditi sa time. Jer, kako energija postaje povećana, intenzivirana kao što će biti, vi ćete početi, posebice kako budete radili sa razvijenijom DNK i u razvijenijem sistemu, vi ćete stvoriti velikom brzinom ono u štogod budete stavili emocionalni naboj.

Pitanje: Osjećam da umjesto što stvaram moju stvarnost, ja jesam moja stvarnost. Tako da je sve izvan zapravo jedan vid mene. Dakle, kada pričate o gušterima, daje li mi ta mogućnost neku poruku da nisam potpuno integrirao moj reptilski mozak?

Odgovor: Da.

Pitanje: Dodatno, ovdje je nekoliko nas koji su uključeni u proces u kojem spoznavamo naša tijela, ne kao tijela koja čine pokrete, nego kao da čine pokrete. I, kako radimo sa ovim procesom u okolišu osjetilne deprivacije, i gledamo koji će se impulsi pojaviti, prilično često otvaraju se duboka unutrašnja iskustva, što bi mogli nazvati obuhvatnim, implicitnim, redom sa još do sada nemanifestiranim mogućnostima. Jesu li spirale ono o čemu govorite?

Odgovor: To su informacije na svjetlošću kodiranim vlaknima. Sjetite se da su ona poput niti i posjeduju povijest vašeg univerzuma unutar njih, sve u vašem tijelu. Kako se počinjete razvijati i ostavljati se svojih drama, te jednostavno počinjete dopuštati informacijama izvan vas da se povežu… Znate, vi svi morate biti tiho svaki dan. Ako niste u tišini i ne pomičete se u meditaciju / komunikaciju, onda ćete malo i dobiti. To morate raditi i upućivati se u prakse prijemčivosti. Tada ćete početi prihvaćati priču o vama, o vašem postojanju i priču o vašem univerzumu. Kao članovi porodice svjetla, vi ćete pokazati planeti da niste odvojeni od ičega, da ste svi jedno. Svi ste dio biti Kreatora.

Na vašoj planeti različiti moćnici i različite rase ljudi djeluju u odvojenosti. A vi ste jednom imali precjednika, gospodina Regana koji je rekao nešto o tome, nešto kao da će se čovječanstvo možda ujediniti ako bude imalo zajedničkog neprijatelja. Ovo je parafrazirano iz govora u 1988.g., ako se dobro sjećamo. Možemo reći i to da je priča veća od toga. Nije zadatak čovječanstva da se ujedini protiv nečeg drugog. Nego je zadatak cjelokupne kreacije da se ujedini i radi u suradnji, za svu Kreaciju. I za ovo mjesto zvano Zemlja da se ponovo vrati izvornom planu: međugalaktički centar razmjene informacija, nevjerojatnog sklada i frekvencije.

Pitanje: Čuo sam na trakama sa vaših prethodnih sesija da je preporučivo da se ode do nekig svetih mjesta, poput piramida u Peruu. Je li to neophodneo, kada se radi ovaj unutrašnji posao, da se ode do takvih mjesta? Ili možemo pustiti da se to razvoje unutar nas, umjesto da bude pokrenuto izvana?

Odgovor: NIJE neophodno da se ide. Drugim riječima, ako nikad ne odeš na sveto mjesto i uvijekl provodiš vrijeme u svom dvorištu, nećeš nešto propustiti. Namjera, spsosobnost da se jasno mapira ono što želiš iskusiti, namjera za otvaranje tvojih banki sjećanja, za aktiviranjem memorije i izlaganje frekvenciji drugih koji su bili na tim mjestima, je sve što trebaš iskusiti. Drugim riječima, dovoljno je ljudi bilo na mjestima gdje su podatci kodirani u stijenje. To je priča o vašoj planeti, a ta frekvencija stijenja, je frekvencija informacije koja nije raspoznata, barem ne zvanično, na vašoj planeti. A tijelo kada se pomakne u stanje prijemčivosti, može primiti informacije tog tipa. To je razlog zašto mnogo puta ljudi imaju zanimljive reakcije na mjesta koja posjećuju. Osjećaju frekvenciju povijesti mjesta.

Iz knjige  PROMIJENITE SVOJU DNK   Doktora  Roberta V. Gerarda

Znanstvenici i medicinski istraživači osvojili su ono što se prije pedeset godina činilo nemogućim. Daljnja istraživanja samo pridonose još većem otkrivanju potencijala nepoznatog. Naša su nas istraživanja dovela do samog ruba Svemira te pokazala da samo u našoj galaktici ima barem 250 milijardi zvijezda i bilijuni galaktika unutar promatranog Svemira. Fantastično? Da!

I pogled u nutrinu naših tijela jednako je dubok i fascinantan. Prema hermetičkom principu, dinamika stanica paralelna je dinamici galaktika. Kvantna fizika dosljedno proučava goleme prostore između elektrona i jezgre svakog atoma unutar raznih molekula. Međutim, ni najsnažnijim se elektronskim mikroskopom ne može razotkriti samu potku života – veličanstvenu cjelinu DNK unutar naših stanica. Kako se DNK raspoređuje s obzirom na svoj sadržaj kompletnog nacrta ljudskog tijela? Što uzrokuje starenje i bolesti? Hoćemo li to ikada otkriti? Odgovor je DA!

Činjenice za razmišljanje

• »60% svih osoba kojima su propisani farmaceutski lijekovi završe s problemom uzrokovanim lijekom što u SAD-u rezultira time da u bolnice mora ići godišnje gotovo 9 milijuna ljudi.. .28% svih bolesnika koji su 1992. primljeni u bolnice oboljeli su od neke bolesti povezane s trošenjem propisanih lijekova. Između 80 000 i 90 000 pacijenata umrlo je od lijekova koje su im propisali liječnici.«

Electrical Nutrition

• 82% stanovništva SAD-a nezadovoljno je sadašnjom situacijom; 75% Amerikanaca ne očekuju za sebe neku sjajnu

financijsku budućnost; a 85% Amerikanaca željelo bi bolje vladati svojim vremenom. Zbog toga su pod stresom koji napada imunosni sustav i blokira iscjeljujuće energije kreativnog procesa.

• Svaki četvrti od 10 Amerikanaca koristio je usluge alternativne medicine u 1997. godini; od 1990. praktičari alternativne medicine bilježe ukupni porast posjeta pacijenata od 50 posto. Amerikanci su platili 21 milijardu dolara za usluge praktičara alternativne medicine.«

The Journal of the American Medical Association

• »Većina (više od 85%) uzroka smrti na zapadnoj hemisferi su degenerativne bolesti: uglavnom srčane bolesti, rak, šećerna bolest i artritis.«

Peter Knopfler, istraživač

• »Procjenjuje se da godišnje 2 216 000 bolničkih pacijenata pati od ozbiljnih popratnih posljedica propisanih lijekova (ADR – Adverse Drug Reaction).

The Journal of the American Medical Association, April 14,1998.

 

• »Važno je shvatiti da hrana koju jedemo uopće ne dospijeva do naših stanica. 99,9 posto prođe kroz naša crijeva i napusti tijelo…Naše tijelo treba mijenjati svoje probavne encime i bakterije koje reguliraju Ph faktor probavnih sokova kako bi probava funkcionirala. A to je neka vrsta električnog procesa u tijelu…Polagano razaranje električnih funkcija u ovojnicama crijeva često uzrokuje poremećaje u radu stanice i

njezinoj komunikaciji s vlastitom DNK. Stanice, u biti, gube

kontakt sa svojim priručnikom uputa što se kasnije u životu manifestira u bolesti koju zovemo rak.«

Electrical Nutrition

 

• Barem 34 posto Amerikanaca koristi usluge »nekonvencionalnih« terapeuta kao što su to na primjer kiropraktičari i travari. Uzimaju megavitaminske dodatke, a broj posjeta alternativnim praktičarima danas je veći od broja posjeta liječnicima opće prakse.

Prema izvještaju Harvard Medical School (Medicinski fakultet Sveučilišta Harvard) u časopisu The New England Journal of

Medicine

• »Samopomoć u zdravlju je budućnost.«

The Popcorn Report, Harper Business

 

• »Encimi upravljaju kemijskim reakcijama pri stvaranju i preradi masnoća. Ti encimi su bjelančevine čiju formulu čuvaju geni u DNK. Ako se DNK krivo poreda pa stvori defektni gen, tijelo će proizvesti defektni enzim, što će dalje poremetiti metabolički proces i rezultirati pretjeranom debljinom ili prouzročiti druge probleme.«

Health & Fitness Newsletter, Dec. 7,1999.

 

• Glavni uzrok smrti u SAD-u su poremećaji koji se mogu spriječiti. Prema statistikama, u američkim je bolnicama 1997. godine bilo više od 33,6 milijuna pacijenata. Dva provedena istraživanja su pokazala da je najmanje 44 000, a

možda čak 98 000 pacijenata umrlo zbog liječničke pogreške… što je osmi najčešći uzrok smrti u SAD-u. Broj smrti uslijed krivih medikamenata viši je od broja smrti uzrokovanih saobraćajnim nesrećama (43 458), rakom dojke (42 297) ili AIDS-om(16 516).

National Academy Press, 1999.

 

• Novac i medicina:

50 milijardi dolara odnosi industrija mršavljenja

27 milijardi dolara otpada na industriju alternativnih metoda zdravlja

33 milijarde dolara na industriju osobne njege

23 milijarde dolara odnosi industrija prehranbenih dodataka

Izvor: »’Nutrition Business Journal«

 

Autor: Mirjana Gračan, mr. praktičarka Aktivacija DNK

U istraživanjima ljudskog genoma (nedavno je zabilježen trijumfalni prodor u razbijanju genetskog koda) znanstvenici su otkrili da veliki dio našeg genetskog materijala ništa ne radi.Jednostavno spava. Ne poznavajući njezinu ulogu jednostavno su je nazvali “junk DNA” ili razdiobna DNK. A po mišljenju mnogih upravo je ta DNK ona koja sadrži latentnu informaciju o čovjekovim kozmičkim vezama i neslućenim potencijalima.

Ljudsko tijelo je samo po sebi univerzum. Oko 75 trilijuna stanica organizirano je na sliku i priliku Stvoritelja u funkcionalnu cjelinu. Svaka od stanica nalik je na satelit na nebu ili brod na moru, u komunikaciji sa svima drugima, a ipak potpuno samostalna, inteligentna jedinica života. U jezgru svake stanice nalazi se DNK, biološki zapis života s pohranjenom informacijom o tjelesnim, emocionalnim, mentalnim i duhovnim potencijalima čitave cjeline. Holografski princip!
DNK je kratica za dezoksiribonukleinska kiselina, a radi se 0 dugačkoj makromolekuli sastavljenoj pretežito od osnovnih kemijskih elemenata ugljika, kisika, dušika i fosfora. Njezin bi informatički sadržaj, kad bi bio ispisan na papiru, zauzeo golemu knjižnicu od 10.000 tomova. Ipak, genij prirode pohranio je taj sadržaj u nekoliko nanometara stanice. DNK je po obliku dvostruka spirala, uvijena poput telefonske žice i raspoređena u 46 štapičastih tvorbi – kromosoma. Kromosomi se uvijek drže u paru a nasljeđujemo ih od svojih biloških roditelja – 23 od oca i 23 od majke. Radne jedinice DNK zovu se geni a ima ih prema konzervativnim procjenama oko 100.000. Sveukupni broj gena u jednoj stanici zove se genom. Geni su nanizani cijelom dužinom DNK a glavna im je zadaća sudjelovanje u proizvodnji proteina neophodnih za rast i održavanje ljudskog tijela.
U istraživanjima ljudskog genoma (nedavno je zabilježen trijumfalni prodor u razbijanju genetskog koda.) znanstvenici su otkrili da veliki dio našeg genetskog materijala ništa ne radi.Jednostavno spava. Ne poznavajući njezinu ulogu jednostavno su je nazvali “junk DNA’ ili razdiobna DNK. A po mišljenju mnogih upravo je ta DNK ona koja sadrži latentnu informaciju o čovjekovim kozmičkim vezama i neslućenim potencijalima. Prema nekim izvorima, iz nekog još nedokučivog razloga, čovjek je u davnoj prošlosti dopustio da se dio njegovog DNK potencijala jednostavno prekrije, uspava. Sada je sazrelo vrijeme da se taj virtualni materijal otkrije i aktivira.
LATENTNA STRUKTURA DNK
U duhovnim krugovima smatra se da ljudsko biće nema samo jednu dvostruku spiralu DNK već još barem pet viših uzvojnica koje su trenutačno u virtualnom obliku iznad fizičke uzvojnice DNK. Ta latentna struktura DNK aktivacijom se dovodi u stanje djelovanja. Imena za pet virtualnih spirala dobivena su intuitivnim putem:
DNK komunikacija (rastapa komunikacijske barijere)
DNK savršenstva (brine o replikaciji stanica i savršenom zdravlju)
DNK emotivnosti (deblokira tok energije u tijelu, iscjeljuje emocionalno i mentalno tijelo)
DNK kreativnosti (potiče razumijevanje životne svrhe i svjesno manifestiranje ciljeva)
DNK besmrtnosti (uspostavlja vezu sa višim dimenzijama postojanja i omogućava spontani i radosni život u vječnom ovdje i sada)

ČETIRI AKTIVACIJE DNK
Tako se u prvoj aktivaciji DNK bude ovi viši nizovi puni vitalnih informacija preko aktivacije dva kromosoma arhetipskih kromosoma vitalnosti i mladosti. U drugoj se aktiviraju, usavršavaju i proširuju u svaku stanicu tijela svi preostali kromosomi. U trećoj se ciljano aktivira tzv. kromosom vaše jedinstvenosti koji čuva zapis o vašem poslanstvu na ovom planetu. U četvrtoj se aktivaciji balansiraju elektromagnetski potencijali na razini DNK (vaši unutarnji muški i ženski potencijali.
Ako je naša DNK inteligentni kod života tada je s njom moguce komunicirati sa svjesnom namjerom iz srca. Ova premisa čini osnovu tehnika aktivacija i iscjeljivanja DNK. Baš kao što to radimo kad svjesno zapovijedamo sustavima od kojih se sastojimo da mijenjaju svoje parametre, tlak, broj otkucaja srca, tjelesna temperatura, probavni procesi, a rezultati su mjerljivi na biofeedback instrumentima.
DNK je mjesto gdje se u svim zivim bićima na ovom planetu životna sila vezuje na materiju, tj. točka u kojoj stvaralački princip (Otac/Majka Jedno) produhovljuje zemaljsku tvar, a tvar zauzvrat omogućava materijalizaciju Duha.

KAKO SE OBAVLJA AKTIVACIJA DNK?
Osoba se dovodi u profinijenjeno stanje svijesti jednostavnim vježbama disanja i vizualizacijom – nepravedno omalovažavanim oruđem ljudske vrste koje je u osnovi svakog stvaranja. Mozak snižava svoju aktivnost te smireno radi unutar raspona tzv. theta moždanih valova, odnosno frekvencija od 4 do 7 Hertza. U tom stanju duboke opuštenosti, intuitivnosti i kreativnosti izdaju se zapovijedi svojem Višem ja (koje je de facto dio stvaralačkog principa Otac/Majka Jedno) te osoba postaje svjesni sustvaratelj života (kokreator). Zapovijedi se odnose na aktiviranje latentne strukture DNK.

TEHNIKE ISCJELJIVANJA DNK

Nakon šo je osoba primila prvu aktivaciju DNK s njom se može raditi na njenom zdravstvenom problemu. U seansi iscjelitelj smješta svoju energiju iznad osobe i blago ulazi u njezin energetski prostor kroz vrh glave. S njim ulaze iscjeliteljske energije iz viših dimenzija koje obavljaju posao iscjeljivanja. U tom unutarnjem prostoru iscjelitelj traži da mu se pokaže žlijezda epifiza u kojoj je smještena Velika matična stanica. To je stanica koja je nastala prva pri zacecu a u sebi čuva izvorni nacrt osobe. Tada iscjelitelj traži da mu se pokažu kromosomi unutar jezgre i njihova DNK gdje obavlja provjeru aktiviranih nizova DNK a zatim slijedi intuitivne naputke koji se pojavljuju tijekom iscjeljivanja.
Može krenuti od skeniranja suptilnih tijela oko fizičkog tijela a zatim se spuštati s jedne razine na drugu kroz samo fizičko tijelo. Drugim riječima, skenira organe, sustave, stanice, molekularnu strukturu pa se spušta sve do točke gdje su materija i energija jedno. Zadržava se tame gdje osjeti da je potrebno – na mjestu specifičnog problema (prijelom, bol, maligni proces …) gdje provodi one što je intuitivno osjetio kao potrebu; aplicira boju, zvuk, bojanje, ili razgovara sa stanicama kako bi ih naveo da se iscijele

NEŠTO O POVIJESTI

U povijesti je mnogo velikih duhova koji su svojim uvidima i radom pripremili tlo za metode rada s DNK. Tako, na primjer, J. J. Hurtak u knjizi “Ključevi Enocha” iz 1977. godine, govori o tome kako čovjek ima na raspolaganju cijeli niz dvostrukih spirala osim one fizičke. Prije desetak godina Barbara Marciniak ušla je u duboko razmatranje 12-nizne DNK u svojoj knjizi “Bringers of the Dawn”. U posljednje vrijeme, nastanku i oblikovanju ovih tehnika doprinjelo je više osoba. Izdvajam Viannu Stibal, medicinskog senzitiva iz Idahoa, SAD, koja je intuitivno primila upute za prvu i drugu aktivaciju DNK. te Roberta Gerarda, vizionara iz Kalifornije, pisca knjige “Change Your DNA, Change Your Lifer, koji je prepoznao potencijal aktivacije DNK te ih oblikovao u pristupačnu tehniku iscjeljivanja. Jedno su vrijeme surađivali a zatim su se njihovi putevi razdvojili. Danas svaki od njih ima svoju publiku i vlastiti krug suradnika s kojima usavršavaju metodu. Osobno cijenim rad jednoga i drugoga te nastojim i sama dati svoj doprinos širenju ovih djelotvornih tehnika kod nas i u Europi.
Aktivacije DNK sadrže i filozofsku poruku – ljudsko tijelo je savrseni instrument prema kojem se ne treba olako odnositi. Ono je svemir samo po sebi a svaki je čovjek doslovce Bog ili Božica tog univerzuma od 75.000.000.000.000 stanica. Ne ponašajte se stoga kao odsutno božanstvo koje je otišlo na godišnji u neki udaljeni sektor svemira vec preuzmite odgovornost za univerzum kojem predsjedate. Prvom prilikom aktivirajte svoju DNK!

Preneseno sa:   http://www.indigo-svijet.hr