Hrvatski stručnjaci: NE kovid putovnicama!

 

Neznanje je izbor. I šutnja je izbor. Ovi su stručnjaci izabrali drugačije. I dokazali se kao intelektualci i humanisti.

U videu govore: Prof.dr.sc. Krešimir Pavelić, Prof.dr.sc. Slavko Kulić, Dr.sc. Danijel Grgičin, Prof.dr.sc.Valerije Vrček, Josipa Juričev Sudac mag.med.biochem, Prof.dr.sc. Stipe Kutleša, Prof.dr.sc. Ružica Razum, Nada Jurinčić dr.med., Dr.sc. Srećko Sladoljev, Lidija Gajski dr.med. i Mate Knezović dipl.iur.


“Još 2008. godine sam upozoravala da bismo mogli skliznuti u fašističku stvarnost, a covid imunitetne putovnice ili potvrde su zadnji korak u tom smjeru… jer kad jednom covid putovnice budu implementirane, otpor/izbor gotovo više neće biti moguć… platforma za covid putovnice ista je kao i platforma za totalitarni kineski sustav bodovanja, takozvani “Društveni kredit”. Ponovit ću još jednom. Platforma za covid putovnice ista je kao i kineski sustav društvenog bodovanja…”


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.