Kako budali objasniti da je budala, kad je budala – ili, koliko još trebate dokaza?

 

Do sada je zahvaljujući brojnim ne korumpiranim te poštenim i hrabrim doktorima i znanstvenicima na svjetlo dana izašlo pregršt informacija, a vezana uz korona “pandemiju”, ako je uopće tako možemo zaviti, jer danas je poznato da je većina katastrofičnih scenarija i informacija bila lažna i namjerno te planski plasirana kako bi se prestrašilo javnost u svrhu prihvaćanja korona mjera, za koje su gore spomenuti hrabri te svjesni doktori i znanstvenici od početka tvrdili kako su neznanstvene te samim time neefikasni, što se u ovih više od godinu dana i dokazalo.

Unatoč mjerama zatvaranja, distanciranja, zabrane okupljanja, dezinficiranja ruku i nošenja maski broj oboljelih je rastao dolaskom hladnijih dana te padao dolaskom toplijih dana kako prošle, tako i ove godine, i to u zemljama koje su imale najstrože mjere kao i u zemljama koje mjere doslovce nisu niti imale, poput Švedske.

Štoviše, brojke zaraženih na milijun stanovnika u zemljama sa strogim i dugotrajnim korona mjerama poput Njemačke, veće su nego u Švedskoj.

“Mjere”….. Stockholm vs Hamburg

Jasno vam je zašto je “struka” išla u najgadljiviju moguću kampanju prema Švedskoj – nisu smjeli dopustiti da svi vidimo kako je drugačiji pristup moguć, uz isti ili bolji rezultat. Ključna stvar tih šarlatana, bila je da nas uvjere kako su njihove cargo cult metode jedine moguće, i izbora nema….. kao i kod svakog kulta, sekte, totalitarizma…. napisao je Oleg na svojem Facebook profilu objavivši ovaj graf:

Napomenuli smo u uvodu teksta, a nedavno smo i objavili informaciju kako su članovi britanskog znanstvenog savjeta priznali da su namjerno ‘Zastrašivali ljude, te kako je to bilo neetično i totalitarno‘.

Naravno, ovo niste mogli gledati u središnjem dnevniku ili čitati na naslovnicama novina.

Informaciju kako su Njemačke vlasti naručile od znanstvenika izradu katastrofičnog korona scenarija, u svrhu izazivanja šoka i prisile građana na poslušnost, objavili smo još početkom godine.

Trideset studija koje potvrđuju štetnost/beskorisnost lockdowna – mjera zaključavanja

Studije koje dokazuju kako lockdown nema značajan utjecaj na širenje virusa, sustavno su ignorirane, i za ovo netko mora odgovarati

Studija i analiza ne nedostaje, a jednu studiju i jednu analizu vezana uz lockdown kao i same mjere objavili smo i na našim stranicama. Studija dolazi sa Stanforda, a analiza iz Kanade. Zaključak je doslovno isti:

“Iako se male koristi ne mogu isključiti, ne nalazimo značajne koristi od uvođenja restriktivnijih mjera u odnosu na područja s blažim mjerama. Slična smanjenja zaraze pod lockdownom mogu se postići i manje restriktivnim intervencijama.”

Stanfordska studija

“Istraživanje provedeno proteklih šest mjeseci pokazuje da su zaključavanja u najboljem slučaju imala marginalan učinak na broj Covid-19 smrtnih slučajeva. Općenito govoreći, neučinkovitost zaključavanja proizlazi iz dobrovoljnih promjena u ponašanju. Lokalne vlasti nisu mogle spriječiti nepridržavanje mjera, a vlasti koje ne zaključavaju koristile su se dobrovoljnim promjenama u ponašanju koje su oponašale lockdown. Ograničena učinkovitost lockdowna objašnjava zašto nakon jedne godine bezuvjetni kumulativni smrtni slučajevi na milijun stanovnika i obrazac dnevnih smrtnih slučajeva na milijun stanovnika nisu u negativnoj korelaciji sa strogošću mjera. Moguće je da će lockdowni biti jedan od najvećih neuspjeha mirnodopske politike u povijesti Kanade”, napisao je Allen u sažetku studije…

Kanadski znanstvenik o cost-benefit analizi lockdowna

Sada vi meni recite, bez mjera koje su dokazano neznanstvene, bez vlasti i znanstvenika te medija koji su širili i šire strah, paniku i histeriju, što je najgore, namjerno i planski, što ostaje od strašne i smrtonosne pandemije? NIŠTA! To ostaje, ali svijet je prepun naivnih preplašenih budala, a pitam vas, kako budali objasniti da je budala, kad je budala?

Kuda su nas sve ove laži i spletke, obmane i cenzura, zastrašivanje i teror od strane onih koji bi nam trebali služiti, doveli?

Stoga još jednom pitamo znanstvenike i doktore, političare i novinare, vlast, kao i sve one koji još uvijek šute i ne čine ništa, što to za ime Boga radite?VEZANI POSTOVI:

Meta-analiza 65 studija otkrila da maske za lice izazivaju štetne učinke za one koji ih nose, na psihološkoj, socijalnoj i fizičkoj razini – tzv. sindrom iscrpljenosti izazvan maskama (MIES)

Studija: Prvi rezultati njemačkog registra o prekrivanju usta i nosa (maskom) kod djece potvrdila da maske ozljeđuju djecu

Dugotrajnom upotrebom maski uzgajaju se mikrobi koji se infiltriraju u pluća i doprinose raku pluća u poodmakloj fazi


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.