MISLAV KOLAKUŠIĆ Europarlamentarac kojeg svi mainstream mediji cenzuriraju, a evo i zašto

 

U obraćanju Europskom parlamentu Kolakušić je izjavio:

Portugalski sudovi su donijeli odluke kojima se utvrđuje da su svi PCR testovi iznad 25 ciklusa ponavljanja lažni, odnosno da daju lažno pozitivne rezultate, te da se temeljem takvih testova ne smije oduzimati građanska sloboda, odnosno stavljati ljude u izolaciju i karantenu, jer se time krši, kako ustav Portugala, tako i Europska konvencija o temeljnim ljudskim pravima.

Nadalje, sudovi su utvrdili ono što svi znamo, ali zatvaramo oči.

Bolest može proglasiti isključivo liječnik, a ne može se propisivati da je netko bolestan temeljem administrativnih odluka.

O oduzimanju slobode može odlučivati isključivo sud u sudskom postupku.

S obzirom da su Portugalski sudovi pokazali iznimnu hrabrost i neovisnost, molim vas da učinite sve da takav princip djelovanja uvedete i u druge države kao što je i Hrvatska u kojoj je takvo nešto teško zamislivo, završio je Kolakušić.

Pogledajte obračanje

Interesna i korumpirana kasta koja trenutno obnaša vlast u Hrvatskoj je i u ovoj krizi pokazala da će iskoristiti svaku, i najmanju šansu, kako bi si prigrabila što više moći, vlasti i utjecaja na štetu građana. Mjere kojima svjedočimo u Hrvatskoj, njihova obrazloženja i pravna utemeljenja pokazuju da vlada donosi odluke isključivo argumentima sile, bez ikakvih znanstvenih i pravnih temelja.Nažalost, u Hrvatskoj nisu moguće odluke sudova koje bi se suprostavile samovolji, tiraniji i kaosu izvršne vlasti jer je hrvatsko pravosuđe na čelu s notornim Đurom Sessom, uz časne izuzetke poput suca Dobronića, sutkinje Ćaćić Zagrajski i ostalih časnih sudaca, u čvrstom stisku HDZ-a. Primjer iz Portugala pokazuje što znači imati neovisno pravosuđe, granu vlasti koja je, ukoliko nije okupirana od strane politike, jedina zaštita građana od samovolje izvršne vlasti. Stoji u opisu videa.

Zašto zastupnici, zašto suci, zašto institucije i mediji šute i ne ukazuju na kršenja temeljnih ljudskih prava putem ne znanstvenih doktrina, je pitanje koji si svatko od nas treba postaviti. Koja je svrha države ako nije briga, odnosno osiguravanje mojih zakonom i ustavom zagarantiranih prava.

WHO priznao da PCR ne mjeri zaraznost

“Istina postaje laž, a laž postaje istina” – Mislav Kolakušić u Europskom parlamentu o kršenju temeljnih ljudskih prava i sloboda VIDEO


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.