Ono što za većinu postaje očigledno tek sada, bilo je očito još u srpnju prošle godine. Zašto su znanstvenici, vlasti i mediji to ignorirali i zašto ignoriraju i danas?

 

Zbog neviđene cenzure Facebooka od sada nas možete pratiti na Telegram stranici (Telegram grupa) i GAB-u

U srpnju prošle godine objavili smo nekoliko članaka koji su se temeljili na sirovim podacima iz Izraela i Britanije, a koji su jasno govorili kako su eksperimentalna cjepiva za covid neučinkovita te kako cijepljenje istima treba hitno zaustaviti.

Oprostite na izrazu, ali koliki moraš biti idiot da to ne možeš shvatiti te nastaviš sa cijepljenjem i docjepljivanjem već cijepljenih istim onim cjepivima koja im nisu pružila zaštitu u čak dvije doze, danas i tri? Ako cjepivo ne pruža zaštitu u dvije doze, neće je pružiti niti u dvadeset doza i to iz jednostavnog razloga, jer je neučinkovito – nevaljalo!!!

Ovo se moglo jasno zaključiti na temelju podataka koji su pristizali iz Izraela i Britaniji, u vrijeme kada je u tim zemljama bilo cijepljene oko 60% populacije, gotovo koliko danas i u Hrvatskoj.

I kako su u srpnju prošle godine, prije šest mjeseci, zaraženi i hospitalizirani, a cijepljeni činili polovicu ili većinu novozaraženih i hospitaliziranih u Izraelu i Britaniji, tako i danas čine u Hrvatskoj. Prema novim podacima HZJZ-a 48% hospitaliziranih je cijepljeno, što je porast za 8% u trinaest dana. Ili drugim riječima, svega oko petnaest posto cijepljenih trenutno nije u riziku od hospitalizacije, za sada, jer podaci iz spomenutih zemalja jasno govore, što se kod nas već i događa, da će broj cijepljenih, a zaraženih i hospitaliziranih i umrlih od covida rasti iz tjedna u tjedan.

Tako danas primjerice u Britaniji cijepljeni čine gotovo 80% hospitaliziranih i umrlih, i to u vrijeme kada je u toj zemlji cijepljeno 77% populacije, dok u Izraelu 80% teških slučajeva covida čine cijepljeni sa tri i četiri doze.

Evo što su nam mediji govorili, a vezano uz učinkovitost cjepiva:

Prema podacima HZJZ-a 31% umrlih od covida u razdoblju od 10. 01. do 23. 01. 2022. su činili cijepljeni

Danas vidimo da je sve gore napisano bila jedna velika obmana i laž, obmana i laž koja je sada toliko očita da se više ne možemo praviti grbavi, gluhi i slijepi te dozvoliti da nas se i dalje obmanjuje i laže i to sa svrhom kako bi ovim neučinovitim eksperimentalnim cjepivima cijepili svoje najvrjednije i najmilije, djecu.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.