PET MJESECI – Imunitet i sloboda sa rokom trajanja

 

DA LI ZAISTA ŽELITE OVAKVU BUDUĆNOST

Ako niste primili treću dozu cjepiva, u Izraelu vas se smatra necijepljenim.

Što to točno znači? Pa mnogo toga. Primjerice, bolnice u Izraelu mogu biti pune cijepljenih sa dvije doze ili tri u budućnosti, dok će statistike govoriti o pandemiji necijepljenih, što omogućuje nove i nove doze cjepiva.

Tako primjerice Izrael danas ima manje procijepljenih nego prije dva ili tri mjeseca, te su na ovaj način vlasti činjenicu da cjepiva ne štite od zaraze, zamijenili “činjenicom” da osoba koja nije cijepljena trećom dozom, je necijepljena. I tako se cijepljeni s dvije doze smatraju necijepljenima, a bolnice pune necijepljenih ljudi.

Svi cijepljeni, pa i oni trećom dozom će u jednom trenutku, točnije nakon 5 mjeseci dobiti status necijepljene osobe, osobe kojoj više nije dozvoljeno slobodno se kretati, jer, reći će, ugrožava druge.

Da li je u tom i takvom sustavu moguće izbjeći cijepljenje? Možete se razboliti, dobiti potvrdu na pet mjeseci ili godinu dana, i što onda? Prirodni imunitet je gotovo doživotan tako da se nećete zaraziti u dogledno vrijeme dok će vam sustav za pet mjeseci ograničiti sve slobode i prava, ako se ne cijepite.

Dakle uspjeli su gotovo nemoguće, a to se danas događa i kod nas,uspjeli su činjenicu koja kaže da su cjepiva ne učinkovita, iskoristiti kako bi svakih pet mjeseci cijepili ljude istim tim ne učinkovitim cjepivima.

U Izraelu vas se ne smatra potpuno cijepljenom osobom sve dok ne primite treću dozu cjepiva, i to pet mjeseci nakon što ste primili drugu dozu, prenosi CNN

Mora im se priznati da su iznimno inteligentni, ali ma koliko bili inteligentni i ma koliko plan bio savršen, bez našeg pristanka se ne može sprovesti. Dakle, sve ovisi o nama i samo o nama, ne o njima, i tu je naša snaga i moć, naš izlaz iz ovog pakla, i što prije ljudi ovo shvate prije ćemo biti slobodni.

A, ovo moraju shvatiti i cijepljeni koji misle da su riješili sve svoje probleme tako što su zavrnuli rukav, koji misle da se ovo njih ne tiče, da ovo nije njihova borba.

Zar stvarno imate namjeru i želite živjeti, želite da vam djeca žive u svijetu u kojem sloboda ima rok trajanja, cijenu? Danas je cijena “slobode” cijepljenje, što će biti sutra?

Ponavljamo još jednom. Pokoravajući se tiraniji nećemo je zaustaviti već ćemo je omogućiti.


Od sada nas možete pratiti na Telegramu i GAB-u

 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.