Akasha polje

Torzijski valovi su vrlo neobicni valovi zato što se nikada ne troše, što se šire do najudaljenijih kutova svemira bez gubitka snage i s tog aspekta žive vjecno. Torzijski valovi na svom putovanju kroz fizikalni vakum ne nailaze na bilo kakav otpor, pa stoga zadržavaju svoju energiju. Putujuci svemirom interferiraju s drugim torzijskim valovima. Tijekom vremena pletu tapiseriju povijesti svih dogadaja, ikada nastalih u svemiru od kretanja najmanjih subatomskih cestica do kretanja planeta i ekspanzije galaksija. Upamtite kako torzijske valove generiraju mnogi fenomeni, kao što su vibracije ili izmještanje materije, elektromagnetska energija i vlastite svijesne misli, na primjer.

Torzijska poja su stoga informacijska polja jer imaju ukodirano sve što je ikada ostavilo svoje tragove u formi torzijskih valova u ovom svemiru. To se spušta sve do zapisivanja svake male misli koja je ikada promišljana i svakog malog pokreta koji je ikada napravljen. Mustre interferencija torzijskih valova formiraju ogroman hologram koji prožima cijeli svemir. Kao što valovi mora formiraju mustre interferencije, što u teoriji omogucava dekodiranje kretanja brodova, koji su tu površinu pokretali, tako nam i torzijski valovi teorijski dozvoljavaju dekodiranje povijesti našeg svemira. Jedina je razlika izmedu valova mora i torzijskih valova u tomu što morski valovi gube svoju energiju razbijanjem o obale. Superpozicija torzijskih valova i njihov memorijski kapaciet je medutim beskrajan i vjecit. Torzijski valovi dozvoljavaju transfer informacija preko svemira, jer povezuju svaki atom sa svakim drugim atomom ma gdje bio, pa kako torzijski valovi putuju superluminalnim brzinama, oni bi mogli biti objašnjenje ne-lokalnih ucinaka, koje je predvidjela teorija i koji su empirijski otkriveni u kvantnoj fizici. Informacijsko polje koje kreiraju torzijski valovi omogucava koherentnost cjeline svemira, povezujuci svaki mali atom sa svom drugom materijom u svemiru, informirajuci ju o svojoj lokaciji i aktivnostima. U stvari znanstvenici otkrivaju vrlo visoka stanja koherencije u našem fizikalnom svemiru, koja se ne mogu lagano objasniti, ukoliko je svemir grupa pojedinacnih odvojenih dijelova atoma, molekula, planeta i zvijezda, koje održavaju kontakt samo razdvojenim silama kao što je gravitacija koja djeluje na njih. Kvantno isprepletene cestice drže svoj koherentni odnos vjecito i ne smeta ih bilo koja medusobna udaljenost, od nekoliko milimetara ili udaljenost galaksija. Takvo se koherentno odnošenje može jedino objasniti, ako neko nevidljivo polje prožima svemir i time ih medusobno povezuje.

Gore opisano informacijsko polje je profesor emeritus Ervin Laszlo nazvao A-poljem. Laszlo je u zadnja cetiri desetljeca razvio integralnu teoriju svega; umjesto specijalirizanja u jednom posebnom podrucju, Laszlo je studirao mnoga podrucja znanosti i na kraju razvio integralnu teoriju sustava. Prema Laszlo-u A- polje je u svemiru osnovnije od energije i materije. To je primordijalno informacijsko polje koje je temelj

naše svemirske medusobne povezanost svega sa svacim, cineci naše stajalište o razdvojenim entitetim u

svemiru beskorisnim. U njegovoj teoriji sustava uopce nema odvojenih entiteta; ‘odvojeni’ entiteti koje mi promatramo u svemiru su svi implantirani u beskrajnu isprepletenu mrežu veza. A-polje torzijskih valova bi moglo biti novina za znanost, no njegova je egzistencija bila poznata tisucama godina na Istoku. Jedina je nova stvar u vezi s tim poljem, to što ga je ponovno otkrila Zapadna znanost. Istocnjacka duhovna tradicija je nazivala to polje Akasha poljem. Akasha je sanskrit rijec sa znacenjem radijacije ili sjajenja; ona je sinonim za eter. Akasha je maternica kreacije – radanja svih fizikalnih aspekata koji se mogu percipirati osjetilima prema istocnim tradicijama. U pradavnoj istocnjackoj duhovnosti, povijest je napisana unutar Akasha polja pod nazivom Akashic (akašicka) kronika, knjiga života, koja zapisuje sve što se ikada dogodilo ili ce se dogoditi u svemiru. Akašicka kronika ili zapisi sadrže pricu svake duše koja je ikada živjela na ovom planetu. Akašicki zapisi su holografska torzijska polja pojedinaca utjelovljena u veci hologram grupa ljudi kao što su nacije. Hologram nacija se ispreplece s hologramom covjecanstva Zemlje i slici onom što je Carl Jung nazvao kolektivnim umom covjeka. A-polje ili Akasha polje može objasniti psihicke sposobnosti o kojima izvješcuju mnogi ljudi, naime o gledanju u prošlost, te poznavanju dogadaja koji su se dogodili u svijetu, a koji nisu bili percipirani bilo kojim osobnim kognitivnim svijesnim iskustvom. Akašicki zapisi su skladište informacija koje konzultiraju svi veliki vidovnjaci kroz ere, ukljucujuci i Edgar Cayce-a.

Autor ove knjige osobno svjedoci o nadarenim ljudima, koji su citali Akašicke zapise. U prošlosti sam dugo vrijeme konzultirao profesionalce paranormalnog. Roden kao vrlo skepticna osoba, moje nevjerovanje u paranormalno se vjerojatno istopilo u konfrontaciji s mnogim neobicnim izlijecenjima, koje nisam mogao objasniti. Dijelio sam i mnoga iskustva s drugim klijentima tog profesionalca tijekom dugih sati cekanja u cekaonici. Tijekom jednih konzultacija, dao sam mu fotografiju neke meni bliske osobe bez otkrivanja ranije bilo kakvih detalja o osobi na slici, niti jedne rijeci. Jednostavno sam pitao, ako bi mogao pomoci toj osobi. Držao je ruku iznad slike kako bi ju osjetio, dok mi je poceo otkrivati što se dogodilo toj

osobi tako jasnim detaljima i cisto eksplicitno situacije u kojima se ta osoba nalazila. Informacija me pogodila izravno u lice, jer sam znao kako je u pravu. Bio sam totalno šokiran iskustvom jer nije bilo nacina kojima bi profesionalac mogao znati detalje, koje mi je otkrio! Od tog trenutka sam znao s apsolutnom sigurnošcu kako postoji nešto fundamentalno, što nedostaje u mom shvacanju onog u što vjerujem da je moj materijalisticki realitet.

Meni je to osobno iskustvo promijenilo skepticizam o paranormalnom zauvijek i za dobro. Nakon tog

prvog iskustva sam sreo i razgovarao s nekoliko ljidi s paranormalnim sposobnostima. To je razlog zašto

mogu svjedociti iz vlastitog iskustva, kako su sposobnosti citanja Akašickih zapisa stvarne, te kako stvarno sve što se ikada dogodilo u ovom svijetu, mora biti zapisano u vakumskoj gradi prostora i vremena.

Ljudska svijest je sposobna citati tu knjigu života. Danas vjerujem kako niti jedna druga žena ne može uvjerljivije demonstrirati svoje psihicke sposobnosti od poznatog americkog medija Char Margolis. Izvodila je citanja u TV show-ovima, gdje je mogla dati najzbunjujuce detalje o premilim dragim osobama, uvijek poceci sa slovkanjem imena duhova, koje je kontaktirala! Mogla je vidjeti duhove, citati misli i predvidati dogadaje citanjem akašickih zapisa. Njena je misija pokazati ljudima, kako smrt nije kraj vec stvarno novi pocetak. Takoder je medu nama, kako bi svakom od nas rekla, kako svi imamo urodene intuitivne sposobnosti, upravo onakve kakve ima i ona.

Vjerujem kako svatko od nas ima barem jedno ili više iskustava u svom životu, gdje su on ili ona odjednom

imali pristup informacijama koje nisu bile percipirane osjetilima. Ono što nazivamo intuicijom, trenutacnim

uvidom ili osjecajem koji nas informira o situaciji, može se objasniti trenucima nesvijesnog prikljucivanja

na Akasha polje i ostvarivanja pristupa informacijama, koje ne možemo logicki objasniti. Katkada

jednostavno znamo!

Blizanci, koji su vrlo bliski emocionalno jedan drugom, cesto održavaju telepatski kontakt i nesvijesno

znaju jedan o drugom, posebno, ako je drugi blizanac u žalosti/na muci. Blizanci cesto imaju sposobnost

nazvanu bol blizanaca; mogu osjetiti bol drugog, na primjer, jaku zubobolju.

Vlasnici pasa znaju kako njihov pas cesto misteriozno može osjetiti povratak svog gospodara kuci nakon

dugog dana u uredu. Životinje u prirodi su sposobne osjetiti nadolazeci potres. Satima prije stvarnog

potresa životinje pocinju reagirati živcano kao da osjecaju da ce se dogoditi nešto strašno. Potres prati

ogromno otpuštanje torzijskih valova koji su rezultat trenja koja se dogadaju u Zemljinoj površini prije

samog potresa. Te pojacane torzijske valove najvjerojatnije osjeca svijest životinja, što može objasniti

živcano ponašanje pri anticipiranju potresa. Covjecanstvo je na neki nacin izgubilo paranormalna svojstva,

koja su još uobicajena kod životinja. Tijekom tragicnog dogadanja tsunamija 26.12. 2004. spasitelji su

nakon potresa bili zacudeni, jer nisu našli niti jednu mrtvu divlju životinju, iako je bilo mnogo ljudskih

žrtava. Razlog bi moglo biti korištenje 6. cula životinja i osjecanje nadolazece nesrece, što je bio uzrok

bijega na sigurnije mjesto u višim planinama.

Izgleda kako se naše postojece shvacanje psihickih sposobnosti i paranormalnog konacno poboljšava.

Objašnjenje psihickih sposobnosti je sada došlo u podrucje znanosti, koja po prvi put može dati racionalno

objašnjenje za te sposobnosti, koje su bile tako dugo ignorirane, ismijavane i odbacivane, te van kontrole na

Zapadu.