Američka vlada odobrila sterilizacijska cjepiva za smanjenje populacije jelenova, dokazujući još jednom da cjepivo za depopulaciju postoji

depopulacija cjepiva

.
Američka agencija za zaštitu okoliša (EPA) je navodno odobrila upotrebu  imuno kontraceptivnog cjepiva „Zonastat-D“ koji će uskoro upotrijebiti za regulaciju populacije bjelorepog jelena.
Preveo i uredio: Marko Tabak

Izvor: naturalnews.com

Sterilizacijsko cjepivo je drugo ovakve vrste iz Zonastat obitelji, sa Zonastat-H koji je već ranije odobren za kontrolu populacije divljih konja. Najveća američka organizacija za zaštitu životinja (The Humane Society of the United States) tvrdi kako je Zonastat-H već „jako afirmirano i učinkovito“ cjepivo za divlje konje, a vlasti vjeruju da će isto biti i sa Zonastat-D cjepivom i bjelorepim jelenom.

Cjepivo sadrži tvar poznatu kao svinjska zona pellicuda, supstancu koja se izlučuje iz svinjskih jajnika i prilagođava se posebno za bjelorepe jelene, Ukratko, ono izaziva proizvodnju antitijela koji se u osnovi vežu za proteinske ovojnice koje okružuju jajnike kod ženki i tako učinkovito sprječavaju oplodnju.

Tako, umjesto ubijanja bjelorepog jelena u svrhu sprječavanja pretjeranog razmnožavanja, osoblje koje upravlja divljim životom može jednostavno upotrijebiti cjepivo Zonastat-D s ciljem da ih sterilizira. Ovo sterilizacijsko sredstvo je nazvano „cjepivom“ iako i Oxfordov rječnik definira cjepivo kao sredstvo koje potiče proizvodnju antitijela koji će ojačati imunitet u borbi protiv bolesti, a ne za sprječavanje razmnožavanja s ciljem depopulacije.

Terensko istraživanje cjepiva Zonastat-D je obavljeno još 1993 kada su znanstvenici s nekoliko sveučilišta prvi počeli testiranja na jelenima u New Yorku,  Južnoj Karolini i drugdje. Oni su, ustvari, pucali na životinje izdaleka sa sitnim iglama koje sadrže cjepivo, kasnije se ispostavilo da su cjepiva imala 85 do 90% uspješnosti. Dalje, tvrdili su da lijek ne ugrožava životinje i da ne prolazi u hranidbeni lanac, sugerirajući kako ljudi mogu i dalje jesti njihovo meso bez problema.

„Dodajući ovo cjepivo u asortiman onih koji rukovode divljim životom omogućava se smanjenje populacije postepeno, često bez pribjegavanja smrtonosnim metodama.“ Piše Wayne Pacelle za The Human Society of America. „Lov kao opcija je vrlo nesiguran, nepraktičan i neugodan u mnogim zajednicama.“

Dakle, istina je: postoje cjepiva za depopulaciju

Da li cjepivo funkcionira kao što je navedeno ili ne? To je čak manje važno od činjenice koju vlasti sada otvoreno priznaju, a na koju smo već neko vrijeme upozoravali. A to je da se cjepiva  koriste kao depopulacijsko sredstvo, za sterilizaciju sisavaca i sprječavanje njihovog razmnožavanja.

Ovo je slično priznanju Billa Gatesa iz 2010 na zloglasnoj TED konferenciji kada je govorio o klimatskim promjenama. Nakon što je prešao preko matematičkih izračuna o emisiji ugljičnog dioksida Gates je naveo kako svjetska populacija postaje prevelika, po njegovom mišljenju, i kako je jedno od rješenja toga problema razvijanje cjepiva.

„Na svijetu danas živi 6,8 milijardi ljudi…. i ta brojka će se popeti na 9 milijardi. Sada, ako napravimo dobar posao s novim cjepivima i zdravstvenom skrbi, možemo smanjiti taj broj za otprilike 10 do 15 %“ Bill Gates.

Cjepiva izazivaju bolesti, kao što se pokazalo s Zonastat-D koji izaziva neplodnost bjelorepog jelena

Ono što ova Gatesova izjava sugerira je to da su ova cjepiva „zdravstvena skrb“ koju koristi „elita“ kao skrivenu metodu depopulacije. I sada vidimo kako je to definitivno moguće upotrebom cjepiva kao što je Zonastat-D, koji umjesto da sprječava bolesti, ustvari, izaziva iste u vodi neplodnosti.

Na neki način definicija cjepiva je proširena i sada uključuje i kemijsko trovanje tvarima koje direktno sudjeluju u prirodnom procesu razmnožavanja, čak i ako je s „dobronamjernim razlogom“ kao u slučaju populacija bjelorepog jelena. Ovo je nešto čega javnost treba biti svjesna dok farmaceutska industrija nastavlja proizvoditi nova cjepiva koja u stvari nemaju funkciju prevencije bolesti.

Ujedinjenu Narodi razvijaju takozvana „cjepiva“ kroz Svjetsku zdravstvenu organizaciju i UNICEF za koji je otkriveno da je povezan sa sterilizacijskim kemikalijama. Ova cjepiva su propisana siromašnim djevojčicama i ženama u Keniji kao dio „javnog zdravstva“ kroz kampanju „humanizma“.

U mnogim slučajevima je otkriveno da cjepiva sadrže kemikalije za koje je poznato kako izazivaju rak. Ovo znači da tvrtke koje proizvode cjepiva svjesno ubrizgavaju ljudima tvari koje uzrokuju bolesti, umjesto da ih sprječavaju. Čak i u SAD-u u vrijeme prije građanskih prava, doktori su ubrizgavali(u ovom slučaju crncima) cjepivo za sifilis, za koje se kasnije ustanovilo da izaziva spolno prenosive bolesti.

Doista se čini da je cijela povijest cijepljenja povezana s depopulacijskim planom. Kao i Zonastat-D cjepivo za sterilizaciju bjelorepog jelena, opasna cjepiva se gotovo uvijek prodaju kao „rješenje“ nekog problema, bilo da se radi o sprječavanju zaraznih bolesti ili potpune depopulacije.

U ovom slučaju glavni problem taj što će kemikalije biti prenesene na ljude kroz meso cijepljenog jelena, usprkos suprotnim tvrdnjama. Tko nam može jamčiti da ono što se ubrizgava u životinje prije nego što ih se lovi, ubija i prerađuje u hranu neće doći u ljudski organizam, te tako utjecati na razvoj djece.
Preveo i uredio: Marko Tabak

Izvor: naturalnews.com

.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.