GMO – Hrana kao oružje

  U zadnje vrijeme se u medijima sve više i više raspravlja o genetski modificiranoj hrani, a kako mediji nikada ne rade za dobro čovjeka niti im je u interesu da ikada prikazuju objektivnu stvarnost tako i ovaj puta stavljaju na kušnju prosječnog hrvata kojemu je  teško shvatiti politiku GMO hrane, tj uopće pojmiti da se tu radi o politici. Ali činjenica jest da je GMO (od uvijek) strateški element imperija, oružije za masovno preuzmanje poljoprivrednih dobara i ponajviše ODUZIMANJE LJUDSKIH PRAVA još od ranih 70tih kada iz američkih laboratorija izlazi prva genetski modificirana hrana kao početak biotehnologije i biotehnološkog razvoja.

Svima nam je već na veliko poznat datum 11.9. koji je promjenio Ameriku. Nakon američkog nasilnog okupiranja Iraka – sve ponajviše zbog zaliha nafte i trgovine oružjem, ovdje se nalazi i još jedan bitan čimbenik a to je preuzmanje Iračke poljoprivrede i postavljanje GMO usjeva.
Irak se nalazi na područiju bivše Mezapotamije, plodnom tlu  tzv ˝koljevci civilizacije˝između dviju rijeka Eufrata i Tigrisa. Tamošnji narodi su vrijedni zemljoradnici i poljoprivrednici koji su uzgajali velike količine hrane za svoj narod i cijeli svijet. Naravno, Amerika (i svi njezini saveznici) ovdje je uvidjela jedan veliki potencijal njihovog globalističkog agrobiznisa i plodno tlo za posijavanje GMO usjeva kojima će porobiti svijet.

Tako su sirotim Iračanima, nakon okupacije, nametnuli tzv˝dekrete˝- pravila koja im se nameću a tiču se njihovog poljoprivrednog uzgoja te svaki zakon Iračke države koji se kosi s pravilima dekreta smatra se ne važećim – OČIT PRINCIP nasilnog preuzimanuja tuđih dobara, nečovječnost, ne moral oduzmanja slobode i prava radniika i sve ostalo što i priliči američkim vladarima i novom svjetskom poretku. To je bio kraj Iračke poljoprivrede. Ona prelazi pod vlast  američkih agro korporacija kao što je Monsato  koji proizvode ogromne količine GMO sjenemena za izvoz a za jeftinu radnu snagu iskorištavaju Iračko roblje.

U GMO sjemenu svjetski imperijalisti (sotonisti) vide golemi potencijal za porobljavanje tuđih tržišta hranom namećući GMO. Tako su u nekoliko navrata pokušavali nametati GMO Europi koja je to uporno odbijala. Ali nažalost nakon silovanja i silovanja EU je popustla i od tada politika GMO hrane postaje jedan od ključnih elemenata politike EU-a. Danas svaka članica EU-a je prisiljena uvoziti GMO s tim da je i polagano prisiljena i ukidati privatnu poljoprivredu i obiteljske usjeve u zamjenu za GMO sjeme.

To je budučnost koja nas čeka i koja se već sada događa i  tako će biti dok god budete vjerovali našim vladajućim političarima i SVIM političkim kandidatima za izbore te glasali za nekoga.
Bojkotirajte GMO hranu ne kupujući u konzumima i u ostalim vele prodajama. Prestanite biti konzumeristi i posvetite se zdravoj prehrani. Kupujte namirnice u trgovinama zdrave hrane ili na tržnicama na kojima uz malo truda uvjek možete pronaći poneku bakicu koja donosi povrće iz svog vrta. Recite NE GMO hrani i politici. Političari ne rade za interese naroda i vaše dobro.

Ukoliko želite znati mnogo više o GMO hrani i o njenim vrlo negativnim učincima na čovjekovo zravlje pročitajte knjigu SJEME UNIŠTENJA(geopolitika genetski modificirane hrane i globalno carstvo) Williama Engdahla.

Preneseno sa: http://www.duh_vremena.bloger.hr

Peticiju protiv primjene GMO-a u Hrvatskoj potpišite na: http://www.gopetition.com/petition/36741.html

.

Ciljano trovanju hrane i vode u svrhu depopulacije stanovništva