REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o

Korporacija Hrvatska 1Pred Vama je rezultat višemjesečnog istraživačkog rada koji je iznjedrio dokumenat a koji možete pročitati i skinuti pri kraju ovog članka – dokumenat koji na svjetlost dana iznosi zapanjujuće činjenice o pravnom ustrojstvu Republike Hrvatske.

Nazvali smo ga REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.

Svrha ovog dokumenta je nedvojbeno pokazati i dokazati korporativno ustrojstvo svih državnih institucija koje upravljaju sudbinama sviju nas.

Neosporna je činjenica, a koju ovaj dokumenat jasno pokazuje i dokazuje, da takozvane institucije hrvatske države nisu ništa više od najobičnijih tvrtki s ograničenom odgovornošću. Čak su i od Republike Hrvatske napravili tvrtku i kao takvu je registrirali.

To znači da se sve te tvrtke pretvaraju da imaju jurisdikciju nad svima nama, prerušivši se vješto u institucije države i na taj način uzurpiraju vlast nad svime i nad svima koji žive na teritoriju naše domovine.

Nacistički koncept manipulacijom zakona sve nas proglašava vlasništvom države rođenjem

Zakonski gledano, to znači da te tvrtke imaju jednaku jurisdikciju nad nama kao i McDonalds. Njihova pravila, pravilnici, statuti i zakoni jednakovrijedni su onima bilo koje druge korporacije. Oni važe samo za zaposlenike te korporacije – osim ako im mi koji nismo njihovi zaposlenici na neki način damo za pravo da važe i za nas – bilo prešutnim, usmenim, impliciranim ili pismenim putem.

Dobra je vijest i za Vas koji radite za neku od tih tvrtki da je ugovorni odnos kojim su Vas vezali ništavan, jer Vam nisu obznanili sve uvjete ugovora koji oni smatraju da Vas na bilo koji način obvezuje. Mislite da radite za državu, a zapravo radite za korporaciju. Točka.

Problem je u tome što sve nas tretiraju kao svoje zaposlenike, bez da su nam to obznanili i ponudili valjan, zakonski obvezujući ugovor s njihovom tvrtkom ili tvrtkama. Pretvorili su sve nas, slobodna ljudska bića – u svoju imovinu a bez našeg znanja i pristanka, i to svojim nezakonitim djelovanjem, prijevarom, obmanom i udruživanjem s drugim korporacijama – posebno onim financijskim – u interesne skupine.

Isto se dogodilo ama baš svakoj državi na ovoj planeti.

Preporučamo da u detalje proučite ovaj dokumenat. Postavljajte pitanja. Istražite sami korake koje smo mi poduzeli kako biste se uvjerili da nudimo samo istinu.

Dokumenat REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. možete pročitati ili skinuti klikom na ovu PDF ikonu:

pdf-icon2

Pozivamo Vas, slobodne ljude naše domovine, da ovaj dokumenat podijelite sa svakime do koga možete doći, na bilo koji način. Sudbina svih nas usko je povezana sa informacijama koje se u njemu nalaze.

Izvor: radioliberum.com

Comments are closed.