U cjepivu protiv gripe pronađene nevjerojatne doze otrovne žive koju ubrizgavaju u tijelo!

cjepiva 6Do zaista šokantnih i zastrašujućih rezultata došao je laboratorij Natural Newsa prilikom istraživanja cjepiva. Ovaj laboratorij već je razotkrivao tajne farmaceutske i prehrambene industrije, ali ovo što su sada otkrili zapanjilo je i same autore studije. Naime, prema podacima Natural Newsa, u cjepivu protiv gripe, tvrtke GlaxoSmithKline, a koji caruju i na hrvatskom tržištu cjepiva, pronašli su nevjerojatne doze toksične žive koje su čak za nevjerojatnih 25 tisuća puta veće od maksimalne razine onečišćenja živom, a koja ne može naštetiti ljudskom tijelu. Autori studije napominju kako su doze žive koju su pronašli veći od bila čega drugoga što je ovaj laboratorij ikada testirao, uključujući i ozračenu tunu i oceansku ribu, nakon katastrofe u Fukushimi koje su bile zagađene visokim dozama žive.
Autori napominju da je koncentracija žive u ovom GSK cjepivu protiv gripe čak 100 puta veća od najviše razine žive koju su pronašli u kontaminiranoj ribi. Istraživači također upozoravaju da je izrazito opasno čak i smrtonosno to što se cjepivo ubrizgava direktno u ljudsko tijelo, zagađujući stanice direktno.

NASLOVNA Istina o cjepivima dr tedd

Liječnici, farmaceuti i mainstream mediji i dalje lažu o živi u cjepivima

“Kao što je znanstveno dokazana činjenica da živa u visokim koncentracijama postoji u cjepivu za gripu imajte na umu da će većina liječnika, farmaceuta i mainstream medija i dalje tvrditi kako je živa već uklonjena iz cjepiva”, govori Mike Adams, čovjek koji je pomoću svog nezavisnog laboratorija Natural Newsa cijelom svijetu iznio niz istina o cjepivima i prehrambenoj industiji (ako uopće ona ima veze s hranom). Nadalje Adams upozorava da će svi govoriti u glas kako žive nema iako je sastav žive zapisan na pakiranju cjepiva, a to svi ignoriraju. Sada je, kako govori Adams, nepobitno dokazano, vrhunskom tehnologijom njegova laboratorija da je postojanje žive i to u ogromnim količinama stvarno, a sada i nepobitno.
“Svatko tko tvrdi da je živa uklonjena iz svih cjepiva je mahnita neznalica ili namjerni lažljivac. A onaj tko sam sebi dopusti ubrizgavanje žive u tijelo postaje žrtva oštećenja mozga prouzrokovanih ovim teškim i toksičnim metalom”, zaključuje Adams.

NASLOVNA Narod cjepiva

Živa je teški metal koji se nikako ne bi smio ubrizgavati u ljudsko tijelo. Tajna žive skriva se u njenom sistemskom trovanju, zbog toga je za mnoge bolesti vrlo teško optužiti živu kao krivca jer ona truje polako, ali sigurno. Živa sistemski napada dišni organe, kožu, bubrege i središnji živčani sustav. Znaci trovanja živom su kašalj, glavobolja, teškoće u disanju, drhtanje mišića, nesanica jaka razdražljivost i halucinacije. Znakovi trovanja živom ne pojavljuju se odmah nego nakon nekog vremena. A tada većina ljudi više ne povezuje simptome s primjerice cjepivom kojeg su primili prije nekoliko tjedana ili mjeseci. Živa ima sposobnost prolaziti kroz neoštećenu kožu i vrlo se brzo širi tijelom. To bi značilo da je stavljanje velikih količina žive ravno promišljenom ubojstvu ili trovanju ljudskog roda. Krivce je vrlo teško uhvatiti upravo iz tog razloga što možete biti otrovani živom, a da to niti ne znate, dugi niz godina.

Izvor: dnevno.hr

Opširnije o cjepivima pročitajte OVDJE