Moć piramida

Što je tako posebno u vezi s piramidama? Zašto ih nalazimo svgdje po svijetu i zašto na rešetki Zemlje? Egiptolozi nam govore kako su Egipcani gradili piramide koje su služile kao grobnice za faraone. Medutim nikada nisu nadene mumije u Velikoj piramidi, nazvanoj po Khufu (Keopsu) faraonu za koga se pretpostavlja da je u njoj pokopan. U kasnijim godinama Egipta piramide su gradene sa znatno manjom kvalitetom od enigmatske Velike piramide i te su piramide sigurno bile izgradene kao mjesta ukopa.

Medutim niz arheologa sada vjeruje kako su ranije piramide, kao ona na Giza visoravni, služile potpuno

drugoj svrsi.

Kako bi pronašli razloge gradenja piramida, 20 velikih piramida je izgradeno na 8 razlicitih lokacija u Rusiji nakon 1990. Gradene su pokraj Moskve i u Ukrajini. Sve su konstruirane iz fiber-stakla; najveca je visoka 44 metra i teška 55 tona. Istraživanja na tim piramidama su provodena više od desetljeca pod nadzorom Aleksandra Goloda, direktora poduzeca Obrane iz Moskve. Mnogi su ruski znanstvenici bili ukljuceni iz redova poznatih ruskih akademika, te iz podrucja medicinskih znanosti, biofizike i fizike.

Prikupili su mnogo podataka, koji indiciraju kako piramide pokazuju do sada nepoznatu ‘moc piramida’.

Istraživanja otkrivaju kako piramide mogu povecati moc imunog sustava organizma za poboljšavanje

zdravlja. Agrikulturno sjeme postavljeno pokraj piramide od 1 do 5 dana daje povecanje uroda od 30% do 100%. Ruska je vojska mjerila vertikalu energije odmah iznad piramide pa do nekoliko kilometara u zrak do kuda se ta energija protezala. Stvarno zacudujuce je i poboljšanje ozonskog sloja na podrucju piramide, te potpuni nestanak seizmickih aktivnosti u tom podrucju. Izvješca su potvrdena od strane Ruske Akdemije nafte i plina.

Drugi zbunjujuci ucinak moci piramida je onaj koji se izgleda djeluje na ljudsku svijest. Provodeni su eksperimenti na 5000 kriminalaca u zatvorima u Rusiji, koji su potajno dobivali hrani zasoljenu i popaprenu s induciranom energijom piramida. Proucavanja pokazuju kako je unutar nekoliko mjeseci unutar zatvora kriminal skoro nestao, a svekoliko se ponašanje zatvorenika poboljšalo. Testirani si i lijekovi nakon što su bili izloženi moci piramida i njihov se potencijal povecao, dok su nuspojave nestale.

Testovi su provodeni i s radioaktivnim otpadom nuklearnih centrala, koji su pokazali redukciju razine zracenja nakon izloženosti moci piramida unutar samih piramida.

Obicna se voda nije smrzavala i do 40 stupnjeva ispod nule, i zadržavala je svoje tekuce stanje godinama. Sintetizirani dijamanti su postali tvrdi i cišci! Svi ti ucinci dokazuju realnost moci piramida i Rusi su bili uvjereni u njihovu moc, pa je Aleksandar Golod uspio uvjeriti rusku vladu 1998. da uzme uzorke kristalizirane supstancije energizirane unutar piramida na palubu MIR svemirske stanice za dobro svemirske stanice, te za opcenito dobro svijeta!

Drugo iznenadujuce izvješce o moci piramida dolazi od gospodina Kirti Betai-a. U Agri u Indiji, Kirti Betai je izgradio 36.000 malih piramida i postavio ih u posebnu konfiguraciju, formirajuci sustav izlijecenja energijom piramida. Utemeljio je Daya Dhaar Centar Samo-pomoci, ne-profitnu organizaciju. Lijecenje piramidama je besplatno i bez rezervacija raspoloživo svakomu.

Gospodin Betai je vec pomogao desecima tisuca ljudi, koji su posjetili njegov centar. Tvrdi kako su se dogodila ‘cudesna’ izlijecenja neizlijecivih bolesti, te poziva znanstvenike na proucavanje njegovog rada. Izgradio je konstrukciju kako bi se izlijecio od zastoja jetre i bubrega nastalog krivom terapijom lijekova.

Medu svojim pacijentima je i njegova supruga koja je patila od kronicne astme. Tvrdi kako je izlijecio ženu s dijagnosticiranom mišicnom distrofijom u tretmanu koji je trajao dvije godine. Kada je ušla u program nije mogla samostalno stajati na nogama, no nakon dvije godine mogla stajati 5 minuta. Uzorci krvi su pokazivali izlijecenje od bolesti

Comments are closed.