Poruke Ratnika Svjetlosti (poruke sa one strane svijeta)

Drugo razdoblje evolucije

  Mnogi od vas su se već probudili. Mnoge stvari kreću prema planu. Mnogi su na putu prema buđenju. I zato kreće drugo razdoblje evolucije. Vidimo da vas još neke stvari smetaju na putu rasta. Nemojte se dati smesti. Ovo pišemo da vas upozorimo na to što vas smeta. Već ste narasli do neslućenih razmjera, mnogo toga znate i svjesni ste mnogih stvari. Više vas ne treba zamarati informacijama o ovom svijetu jer ih znate. Problem je ono što znate a niste toga svjesni. Što vas još to koči na putu rasta? Svjesni ste da ste to nitko drugi nego vi sami, priznajte si tu istinu. Nitko, ali nitko vas ne može toliko kočiti kao što to možete vi. I o tome je ovdje riječ!

Donošenje svjetla na planetu Zemlju je veliki zadatak, i svatko može biti donosioc svjetlosti iz razloga jer je to izbor! Svjetlost se šalje iz centra galaktike na ovu planetu, kao i sa drugih planeta, planeta svjetlosti. Samo onaj tko želi biti otvoren za primanje, on će biti nosioc. Sestrinske planete vam šalju valove svjetla, ali na vama je u kolikoj ste mjeri spremni primiti ovaj dar!

(Slike su temeljene na vizijama);

 

 Buđenje je sad. Revolucija je u vama. Zapravo, sve je vrlo jednostavno i lako, pogotovo iz razloga jer su velike sile uz vas. Ovaj svijet je jedan hologram. Ali nemojte se dati zavarati. Taj hologram nije stvoren da bi vas netko obmanuo!!! Mnogi se varaju vidjevši u svemu iluziju. Zar doista mislite da je netko stvarao ovaj svijet samo da bude jedan kavez za vas? Samo da vas ovdje drže i muče neki sadisti? Ovaj hologram je u biti stvoren sa uzvišenim ciljem. Ciljem koji je imao jedan viši smisao. Radost i učenje. Plan je bio veliki ali pošto živimo u svemiru slobodne volje, neki su odlučili uzeti taj hologram u svoje ruke, jer on može biti moćno oružje za manipulaciju čovječanstva, što se već čini tisućama godinama. Ovaj hologram nekome služi kao hrana. Na nama je da taj mehanizam vratimo u svoje ruke i da počnemo stvarati projekciju holograma onako kako mi (svi zajedno) želimo da on izgleda. To bi bilo predivno. I ne samo da bi bilo, nego će i biti jer polako spoznajete kako da mijenjate ovaj svijet a još tome, ovdje uz vas je i intervencija više sile. Bez više intervencije, ovaj plan (r)evolucije ne bi uspio jer sve ideje o nekoj (r)evoluciji koje su potekle izravno od čovjeka, završile su manipulacijom, nasiljem, krvoprolićem, autoritetima, tiranijom itd… Učite povijest vašeg roda i vidjet ćete da je to tako. Ovim hologramom upravlja viša sila, pa se mora i uplesti viša sila da se donese svjetlost.

I upravo se to i događa, krećemo dalje, stvari se odvijaju onako kako i trebaju, po planu. Sve ovo je zapravo jedan iznimno veliki kozmički plan i proces. U ovom trenutku ne možete niti u ludilu pojmiti kakvi se sve napori odvijaju da se majci Zemlji i čovjeku omogući dolazak svijetla. Mnoge kozmičke sile su upregnute ali ništa se ne može bez vas!!! Mi ne možemo sami promijeniti svijet, svijet koji leži u vama. Mnogi od vas su se već probudili i to je predivno. Ali vratimo se u stvarnost, pogledajte oko sebe, budite realni i vidjet će te koliko još ima posla. Predivno je biti okružen ljudima koji su kao i vi, od kojih možete osjetiti radost i pozitivnu vibraciju. Predivno je biti na ovakvim stranicama gdje možete pročitati dobre vibracije. Ali realnost je malo drugačija. Ima još mnogo posla. Lako je prenositi svjetlost (ili informaciju), ljudima koji su otvoreni za ovakve informacije. Zar ne…

Treba biti izniman ratnik, otići među vukove i tamo donositi svjetlost.

 Ali zato ste se i pojavili na ovoj planeti baš u ovo vrijeme-sa dobrim razlogom. I sami znate da nema slučajnosti. Budimo realni-neki vas razumiju o tome o čemu pišete, govorite i kako živite. Neki vas zbog toga vole i cijene. Ali mnogi se ne slažu s vama. Ali vi ste i zbog toga došli ovdje i sad. Vi ste odabrali ovaj planet i ovaj trenutak. Niste ga odabrali jer je to lako, nego jer je to teško. Sve ove informacije duboko u sebi već znate, ali svaka nova vibracija u bilo kojem obliku pa i u obliku riječi, za vas je dodatna snaga. Svijetlost se može donositi (i prenositi) na mnoge načine što ste i sami spoznali jer ste otišli daleko u svojoj evoluciji. Ali što je sa onima koji nisu svjesni ovih kozmičkih događaja, onih koji ovo ne čitaju i ne upijaju svjesnost. Što je sa onima koji nemaju vremena ili pak mogućnosti doći do informacija… Onaj tko traži taj i nađe. No i vi sami ste odlučili doći kao ovca među vukove. Odlučili ste tako jer ste vi donosioci svjetlosti. Da bi ste mogli obaviti taj zadatak, prvo ste morali očvrsnuti i ojačati. A to ste mogli jedino ako ste bili u džungli ljudskih drama i života. Morali ste prvo biti dio toga da postanete pravi ratnik. Ratnik koji će znati kako je običnom čovjeku kad je u vrtlogu drama. I tek kada ste se počeli buditi, spoznavati sebe i istinu, tek onda ste krenuli na put ratnika, na put srca. Tek onda kad ste naučili kako se uzdići iznad tih drama, tek onda ste počeli donositi svjetlost. I tad, vam je bilo jasno zašto ste odlučili uskočiti u ovo tijelo i na ovo mjesto-kao ovca spremna na šišanje. Na vama je da krenete dalje. Pomno ste planirali vaš dolazak na ovu planetu, gdje i kada. A sada morate biti mudri i sve to iskoristiti i krenuti među vukove! Ali vi se više ničega ne bojite.

Vi više nemate svoj ponos pa vas više nitko ne može uvrijediti niti poniziti. Više vas nitko ne može ismijati. Oni to ne mogu jer jedino ego može biti ponosan, biti netko i nešto. Ali vi nemate ego i zato ste ništa a time ste postali sve!!!

Vi znate da je ovo vaše tijelo samo kaput, sezonska odjeća. Vi znate da ste vječnost. Sada ste potpuno svjesni toga i zbog toga vam više nitko ne može ništa. Postali ste mudri. Što to znači biti mudar? Mudrac je samo onaj tko znanje može primijeniti u životu. A vama je znanje o vama samima donijelo jednu izvanrednu moć i smirenost-i tako ste znanje primijenili u životu. I sad u miru i tišini hodite putevima srca.  Oni samo čekaju da vam oderu kožu, bilo tko i bilo kada. Ali ne znaju sa kime imaju posla. Ne znaju da ste odabrali da budete donosioc svjetla na planetu zemlju, ne znaju sa kakvim silama imaju posla.

Zato idite među vukove. Sad znate da više niste sami i to vam daje snagu. Znate da je uvijek, ali uvijek netko uz vas. Mi smo ovdje-Ratnici svjetlosti. Vaša bliska porodica! Do ovog vremena, već ste se u velikoj mjeri probudili i zato kreće drugi razdoblje evolucije. Sve je to dio plana. Plan je zapisan u vama, zato i dalje radite na sebi. Kad budete potpuno spremni, dimenzije će se početi stapati na način koji vam je sada nerazumljiv. Kad dođe trenutak, sve će te znati. Tada će i doći do cijepanja svjetova. Svjetovi se razdvajaju i sad i ovdje, u ovom trenutku što ste i sami svjesni. No, to nije ništa nasprem onomu što slijedi. Zapamtite-granice između dimenzija su sve tanje i tanje. Uskoro će te postati ono prema čemu i krećete-kozmički čovjek.

Porodica Svjetlosti je uvijek uz vas!!! Uskoro za vas ovo neće biti samo priče i bajke, uskoro će te i sami vidjeti svojim očima!!! To je samo pitanje onoga što vi zovete vremenom. Gledamo vas i divimo se u što ste izrasli!!!

Ovo je vrijeme kada po planeti Zemlji hodaju divovi! Ti divovi će ostaviti tragove koji će se pamtiti na ovoj planeti Zemlji još eonima. Ti divovi ste VI SAMI!!! Vi ste divovi koji donose svjetlost. Vi ste ti koji pokazuju put, marširaju prvi u redovima. Svaki div iza sebe ostavi trag u zemlji za vječnost. Pa tako i vi, nemojte se bojati ostavit pečat, svoj znak. Znate da će ga neki pokušati uništiti, ali time oni uništavaju sami sebe!! Uništavaju svoju prilike da vide. I to je njihov izbor. A vi morate da naučite poštivati tuđe izbore ma kakvi oni bili.

Vi ste tu da samo pokažete smjernice i put.

Netko je jednom izjavio da jedini kutak svemira koji možete promijeniti je u vama. I to je točno. I zbog toga je na vama da samo ostavljate znakove, putokaze i poštujete tuđe izbore. Ako netko želi sebe uništiti, to je njegova slobodna volja. Vi ste samo putokaz.

Vi ste divovi i ratnici svjetlosti. Pravi ratnik se nikad ne žali. Vama je ponekad teško i vi se žalite. Vi bi najradije otišli kući i više se nikad ne bi vratili. To nije ponašanje pravog ratnika. Probudite se, vi ste sami odabrali ovaj zadatak. Žaljenje nije ništa drugo nego samo zamaskirani ego!!! Kad se žalite, to znači da ste uvjereni da želite imati bolji status, bolji položaj, bolju šminku, odjeću, auto… Probudite se!!! Vi niste zbog toga došli na ovu planetu. Vi ste došli sa određenim zadatkom. Vi niste ovdje došli da bi se žalili i da bi se drugima jadali, da vas drugi slušaju kako plačete. Vi ste ovdje došli upravo iz suprotnog razloga. Da vi budete slušatelj. Vi morate druge slušati. Ali prije toga morali ste spoznati stvari i postati mudri da bi znali pokazati put. Sve ovo nije ništa vaše. Nije nikad bilo niti će ikada biti. Vi već imate sve!!! Ulaskom u ovo tijelo, zaboravili ste na vječnost i to sa razlogom!!! Morali ste zaboraviti, da budete dio ljudskog svijeta da spoznate i naučite kako je njima. Kako bi ste im inače znali pristupiti ako i vi ne doživite to što i oni!!!!!!!!

I zato, prestanite se žaliti!!! Znamo da vam je teško. Ali vi ste to odabrali jer ste hrabri. Ovo nije zadatak za bilo koga. Neki od vas su pali jer su ostali zavedeni od ovog svijeta. To je i jedan od razloga zašto vas je i došlo toliko mnogo. Glavni razlog vašeg dolaska ovdje je vaša neizmjerna ljubav. Ove informacije su da vas probude, da se sjetite!!! Sjetite se tko ste i što ste. Informacije su u svakoj vašoj stanici. Samo dopustite da svjetlost dođe do vašeg srca.  Vi niste ovdje zbog želje da napravite revoluciju, vi ste ovdje zbog ljubavi!!! Niste mogli odoljeti pozivu majke Zemlje, niste mogli gledati čovjeka kako uči preko patnje. Bez vaše i više intervencije, čovjeku bi trebali još eoni da se pomakne iz ovog kaveza. Velika drama se trenutno odvija na ovoj planeti. Tko je uzrokovao ovu dramu? Tko je uzdrmao temelje ovog svijet? VI! Vi ste krivci što su se neki počeli bojati za ovaj svijet. Vi ste krivci što se nekima tresu noge i ruke. Vi ste krivci što su se neki našli na samom rubu!!! Vi niste ovdje da bi osvajali titule, priznanja, medalje. Sve to vama ne treba. Za vas su one ništavne jer znate da počivaju na lažnim temeljima. Sva priznanja koja potječu od ovog svijeta, vama jednostavno ne trebaju jer znate na čemu počivaju. Možete uzeti te titule da bi lakše donijeli svjetlost, ali vi ste odmah u srcu osjetili da to nije ono što ste tražili. Znali ste da nešto nije u redu s ovime što su vam gurnuli u ruke. Nemojte ovo krivo shvatiti. Budite jako mudri i oprezni. Iskoristite ono što možete od ovoga svijeta da bi ste donijeli svjetlo. Slušajte srce. Uzmite ono što možete ali samo da to usmjerite na pravi put. Nemojte dati da vas zavedu. Nemojte se otuđiti od ovog svijeta jer inače nećete obaviti zadatak zbog kojeg ste došli. Opijati ovog svijeta su iznimno jaki. Pogledajte oko sebe i vidjet će te koliki su opijeni! Čovjek je drogiran, ovisan je o drogi ovog svijeta. Sve to je zapravo vrlo lako. Ono što morate imati na umu je jedno pitanje;

 

Ima li ovaj put srca?

Samo si to pitanje postavite. No čim se počinjete pitati, znači da ste malo skrenuli. Samo na onom putu na kojem hodite u miru, samo na tom putu nećete imati nikakva pitanja jer ćete hoditi zajedno s njim u radosti i svjetlosti. Nemojte biti u zabludi. Svi putevi vode ka jednoj točki. Ali onaj put srca je lakši i brži. Taj put je sretniji i ispunjeniji. Drugi put, put bez srca je prazan i trnovit. Ali, onaj koji krene tim putem, to je njegov odabir i to morate naučiti poštivati. Ukažite mu na znak, drugačiji put, ali vi ga ne možete gurati. Znajte da i on ide prema točki kojoj i vi. Samo dužim i težim putem.

 

Ne postoji pobjeda i poraz, ne postoji promašaj i pogodak, ima jedino učenje.

Zato poštujte tuđa vjerovanja, uvjerenja, „zablude“… Sad znate da sukob sa drugima ne vodi nigdje. Ključ je u prihvaćanju a ne borbi. Cijeli svijet je temeljen na borbi. Od malena vas indoktriniraju da se morate boriti za bolje sutra jer samo najjači preživljavaju. Duboka je to priča kako se vrši manipulacija nad vama. Desetljećima se ponavlja da je evolucija temeljena na borbi. Od malena vas to uče da vam ta dogma uđe u podsvijest. I tako, dođete u svijet i podsvjesno počnete primjenjivati taj program. Gdje god i kad god-škola, fakultet, posao, društvo… I ne shvaćajući da ste zapravo programirani!!! Ključ svekolike evolucije je u suradnji!!! Međusobna suradnja je najbitnija. Sa borbom nećete daleko stići.

…i istina će te osloboditi

Što je to istina? Svatko vam može uvaliti svoju verziju istine. To i sami znate. Ali znate i sami da svaka vaša stanica sadrži memoriju cijelog univerzuma. Jedno od svojstva holograma je i to da jedan mali dio projekcije sadrži memoriju cjelokupne projekcije. Tako i vaša stanica, odnosno vaš DNK lanac, sadrži memoriju cijelog svemira. I znanost je na tragu te spoznaje. Bitno je doći do istine, jer je ona informacija a informacija je svjetlost. Tražeći informaciju izvana, ostat ćete ovisni o vanjskim informacijama. Zato je bitno da najviše vremena provedete tražeći informacije duboko u sebi. Mnogo toga ste naučili čitajući i slušajući vanjske informacije. Ali sad ste otišli na jednu višu razinu. Vrijeme da se okrenete sebi i otvaranju svojeg srca.

Nemojte pogriješiti tamo gdje su prošle civilizacije! One su naginjale ili prema duhovnim ili prema materijalnim (tehnološkim) načelima. Na vama je velika zadaća da ujedinite duhovnost i znanost. Nemojte odbacivati niti jedno od toga. Ništa nije za baciti. Sve ima svoj smisao! Samo morate naučiti koristiti u pravom smjeru i pravom obujmu. Uskoro ćete postati kozmički ljudi i ovakva tehnologija kakvu poznajete bit će prošlost. Radit ćete sa tehnologijom baziranom na svjetlosti. Ali kad dođe vrijeme. Kad dođe vrijeme mi ćemo vas naučiti. Strpljenje je vrlina velikih. Nemojte se dati smesti. Vi znate tko ste i što ste i to je najbitnije. Vi se više ne morate opravdavati ni pred nikim. Vi ste oni koji donose svjetlost. Nekima to smeta, ali vas to nije briga jer znate koji je vaš put i njime hodite u miru i tišini.

Informacija je ono što vas može probuditi i zato vam prenašamo ono što već znate. Svaka vibracija koja vas može probuditi vama je potrebna! Kako bi ste inače mogli donositi svjetlost ako se prvo vi sami ne probudite. Zato su ove riječi namijenjene vama.

 

Lako je biti svoj među svojima, no samo najveći mogu biti svoji među tuđima!


Kada je vojnik bude bačen u prašumu, on je tamo zbog misije. On će gladovati, biti žedan, neće spavati danima, on će puzati i jesti crve ako treba. Ali on se neće žaliti jer je on odabrao tu misiju. Tako i vi! Pogledajte se u ogledalo i sjetite se svoje misije. Prestanite biti kao cmizdravo dijete. Vi to niste. Vi morate obaviti jednu veliku bitku. I vi ju morate dobiti. Jedina bitka na ovoj planeti i jedini rat koji morate dobiti je rat protiv vas samih!!! Ovo je sad malo uvrnuto. Vi ste odlučili doći među vukove, ali ne da bi se borili protiv njih, nego da bi im služili! Oni koji se još nisu probudili, njima će ovo zvučati vrlo čudno, ali kad se sjetite, vidjet ćete da ova priča ima smisla. Rat protiv vas samih je borba protiv vašeg ega i uma. Oni se stalno žale, oni se stalno bore protiv informacija koje im stižu. Oni stalno niječu stvari. Oni se stalno boje nečeg. To je rat koji morate dobiti. Kasnije kad dobijete taj rat, ostaje vam samo rad sa svjetlošću (informacijom, ljubavi), a to je igra! Rad sa svjetlošću je igra!!!

Kad pobijedite sebe, postajete dijete. Zapamtite-vječnost je samo dijete koje igra! A onda i vi postajete dio te igre. Pobjeda nad umom i egom, ostavlja iza vas stari svijet i otvara vam jedan potpuno novi.

Oni koji su se već probudili, dobro znaju o čemu pišemo. I ima vas sve više i više i to nas raduje. I tako, kao što je i na početku spomenuto, još uvijek imate kočnice za uzdizanje i to vas muči. Ta kočnica se vi sami! Stalno se žalite kako vam je teško, stalno se žalite kako želite imati još i još i time padate u bezdan. Prestanite padati, podignite se. To nije ponašanje primjereno vama. Kad će te prestati željeti, prestat će te se i žaliti. Put do toga nije lagan, ali sjetite se da ste vi izabrali sa razlogom! Sve ima smisao. Kako bi ste inače ojačali i krenuli u svijet, kako bi ste inače očvrsnuli i postali fluidan ako niste bili u toj borbi? Nemojte biti jak kao čelik, budite kao voda! Budite kao voda jer je ona prilagodljiva na sve uvjete. Ugledajte se na nju. Budite, čvrsti, tekući ili plinoviti ovisno o situaciji. Vi se možete prilagoditi svakoj situaciji jer vi i jeste sve.

Osvijestite se. Da ovaj zadatak nije toliko važan, vi niti ne biste došli ovdje! Vi bi ste odabrali neku drugu lokaciju. Vi ne odlazite na hodočašća, na mjesta gdje se pjeva, moli… Vi odlazite tamo gdje se radi kao u rudniku. I zato je bitno da se primite posla, jer sam vaš dolazak ovdje, vam govori o važnosti misije donošenja svjetla na ovu planetu! Zatvorite oči i u dubokoj tišini recite sebi-da ovo nije toliko važan zadatak ja ovdje ne bih bio!!! Vi se možete prepustiti tugaljivosti, i to samo zato da se podsjetite da emocije imaju veliki utjecaj na biće koje je došlo na ovu planetu. Ali vi joj ne možete dozvoliti da vas preplavi i da vas obuzme u cijelosti i preuzme kontrolu. To ne vodi nigdje. Vi niste ovdje zbog toga. Vaš rast, znači i rast ljudi koji su oko vas. Osjetite to i vidjet će te svojim očima koliko tu ima istine. Nemojte nikome vjerovati, pa niti nama nego se uvjerite sami. Kada rastete zajedno, osjetit ćete ljubav jedne velike obitelji koja je u nastajanju. Znate i sami da obitelj ne čini samo krvna veza. Pojam obitelji znači nešto puno više. Ta veza se zove svjetlost ili ljubav. Vidite i sami po odnosima među ljudima, da se često puta, ljudi koji su krvno vezani baš i ne poštuju. Definicija obitelji malko će se preformulirati. Vi stvarate novu veličanstvenu obitelj. Čak se niti ne morate poznavati, počet ćete iznimno lako osjećati pozitivne vibracije, dok će neki i vidjeti kakva svjetlost isijava iz drugih ljudi.

Koliko često niste bili na ti sa onima kojima ste u krvnoj vezi? A koliko često ste se odmah našli u svemu sa nekim koga ste tek upoznali? Sve je to dio treninga kojeg ste si sami postavili i zadali. Bez njega ne bi bilo prave spoznaje funkcioniranja ovog svijeta. Lako je podijeliti dobre vibracije dobrim ljudima. To može svatko. Ali ne može svatko podijeliti dobre vibracije onima koji su zatvoreni. E tek to morate naučiti. Počinjete li shvaćati zbog čega ste si ponekad zadali toliko teške životne situacije? Vi ste htjeli ojačati, vi si ne možete pomoći jer vi želite dijeliti. Vi želite drugima pokazati tu iznimnu radost darovanja i služenja drugima. Pa makar taj netko bio tvrd kao kamen. To su za vas pravi ispiti. Tek kad se sjetite vaše prave veze, vašeg zadatka, bit će vam puno lakše. Do zvijezda je dug put, nemojte dati se smesti na tom putu, nemojte dati da se vaša lađa razbije o santu. Maknite ju, ako treba čekajte, čekajte u miru i tišini da se otopi. Nikad nemojte smetnuti s uma da je strpljenje vrlina velikih, zapravo samo najvećih. Neki će preko noći preči planinu, nekima će trebati više vremena. Ali zato ste tu jedni pored drugih da si pružite ruku. Jer se sami ne možete popeti na te planine. Pomažite se i podrite. Budite otvoreni jedni prema drugima. Vi znate sad više od ostalih koliko je bitno biti iskren i otvoren. Nek se tope glečeri. I nikad nemojte smetnuti s uma da su te planine, te sante, samo u vama. Nigdje drugdje.

Dakle na vama je da pobijedite samo jednog neprijatelja, da povedete samo jednu bitku, ništa više. Nakon toga može započeti igra. I samo to ostaje. Ništa više.

 

Slike su nastale prema izravnim viđenjima (vizijama): „U početku sam vidio dva planeta, viđao sam ih danima. Jednog dana sam samo vidio to što prikazuju slike-planet je počeo slati svjetlost, a ja jednostavno nisam mogao vjerovati to što vidim. I onda, nakon par dana, vidim taj planet i energiju kako sa njega ide prema meni jer sam se nalazio ispred njega na većoj udaljenosti. Ona je prošla pokraj mene i otišla tamo gdje ide…“

Stalker


Poruke prenio:Ivan Žganec

Comments are closed.