Otmice

Većina otmica se mogu svrstati u jednu od ove dvije grupe: vanzemaljci ili Vlada. Prije svega treba razjasniti što mislim kad kažem “Vlada” Ne mislim na naše legalno izabrane čelnike, nego na grupu “Iluminata” koji su tajni i tajanstveni, koji teku kroz sve-društvene-grane, a po svojim vlastitim nahođenjima, svjesni kontrole i ljudske zlonamjere.

Ova jer grupa infiltrirana u svim razinama kulture ali je samo fokusirana na mjestima moći kao što su; vojska, velikim poslovima i svim sferama utjecaja, uključujući i legalnu Vladu.

Zanimljivo, u brojnim TV emisijama, sredinom devedesetih, otvorila se tema vanzemaljskih otmica, što nam daje dojam da „istina“ izranja na površinu.

Postoji dobar razlog zašto su dozvoljeni toliki izvještaji o vanzemaljskim otmicama, prosto, Vlada provodi vlastite otmice i želi da vjerujemo da sve otmice dolaze iz svemira, ali ova vrsta farse ide još dalje. Mnogim ljudima kojima se počne vraćati memorija, o otmici koju je provela Vlada, vjeruju suprotno, da je ono što im se desilo djelo vanzemaljaca. Njima su na površinu postavljene memorije, iznad najviše memorije, kojima misle da su odvedeni od strane vanzemaljaca, a ne Vladinih agenata, te je tako za učinjenu otmicu prebačena krivnja na vanzemaljce.

Prema nekim procjenama, Vlada je odgovorna za većinu otmica, dok su Sivi u vezi vanzemaljskih otmica odgovorni između dvadeset i trideset posto, i to tri tipa: fizičke, astralne i indukcije. Fizička otmica je doslovno u fizičkom stanju, kada vas netko stavi na stol i provodi nad vama sve što je naumio da čini. Astralna otmica je otimanje vaše umutarnjosti ili duše – astralnog tijela, gdje se žrtva manipulira elektroničkim putem ili mnogo suptilnijim metodama. Indukcija je kad netko ulazi u astralno područje drugog bića i prodobija ga za njegov rad, a ako ste bili podvrgnuti ovoj vrsti manipulacije, vi čak to i ne znate.

Mnogi oteti su rekli, da su doslovno bili izvučeni prolazeći kroz zidove vlastitog doma. U ovom slučaju to sui bile fizičke otmice, jer vanzemaljci imaju tehnologiju koja vas može ostaviti bez težine i bez mase, tako da možete proći kroz zid. Također bi se to moglo definirati i kao astralni fenomen, ali moje istraživanje je pokazalo, da su najčešće otmice bile fizičke.

Fizičke otmice obično uključuju skupljanje seksualnih uzoraka, kod žena obično ženski jajni ekstrakt, a kod muškaraca spermije. Također je poznato da izvanzemaljci izvode biopsiju testisa kod muškaraca, a kod žena sa jajnicima. U ovom slučaju, izrežu određenu kožu s leđa, a testise uklone iz vrećice. Tu zapravo ima dosta sjemenske vrpce, a nakon razgovora o ovom izvještaju s liječnikom, isti me je obavijestio da ima oko 12 metara sjemenske vrpce, koja je zapravo pohranjena unutar ovih cijevi, uključujući testise i prostatu. I ako se ti izvještaji uglavnom temelje na regresiji, ne postoji ništa što biološki nije moguće s obzirom na upozorenja, a u svim slučajevima, vanzemaljci su sigurno uzeli reproduktivne genetske uzorke.

Tu su i poduhvati kojima se uklanjaju stanice iz unutarnje sluznice želuca, kako kod žena tako i kod muškaraca.

Umetnuta velika igla kroz pupak kojom se izvade primarne matične stanice, je način biopsije, a sa tim stanicama se u daljnjem postupku može napraviti klon. Sve te matične stanice sadrže DNK u izvornom obliku i genetičari su tek u zadnje vrijeme počeli shvaćati da se te matične stanice mogu, kroz DNA promjene, replicirati u srednjim stanicama. Te osnovne matične stanice, kojima se može stvarati vanjski svijet, su u trbuhu, ustima, analnim područjima i drugim dijelovima tijela. Stanične čelije iz testisa i jajnika su također primarne ćelije i sadrže cijeli genetski kod organizma. To sugerira, da fizičke otmice koje su izveli vanzemaljci, vjerojatno su neka vrsta genetskih istraživanja.

Ima mnogo otmica koje su pokazale da su bebe izgledale kao polu-čovjek, a polu-vanzemaljac, što bi u stvarnosti značilo, nema sumnje da netko od vanzemaljaca pokušava preuzeti ljudski gen. Jedan od mogućih razloga je taj; njihova vanzemaljska rasa je jako stara i izumire, jer im je tijekom vremena genetika postala iskrivljena, postali su “žgoljavi” i sada su u točki u kojoj pokušavaju oporaviti mlade gene ukrštajući ih s našom rasom, kombinacijom naših i njihovih gena. Sve to sugerira da vanzemaljci koji provode takve aktivnosti imaju genetske osnove slične našima.

Mnoge su se otete žene kasnije prisjećale da su se parile sa prostornim vanzemaljcem ili njih više. U tim slučajevima, vanzemaljci ostave fetus da raste i nakon dva mjeseca (neki kažu tri) iz otete žene opet izvade fetus. U tim slučajevima, žena otkrije da je trudna ali nema pojma kako se to dogodilo, a dva mjeseca kasnije trudnoća nestaje. Ovi izvještaji su vrlo česti i potiču od otetih žena diljem svijeta.

Kada se tiče oplodnji, postoje dvije mogućnosti i evo što se dešava u takvim slučajevima. Prva je dirktnim odnosom s muškim vanzemaljcem, a druga je da se za početak uzme uzorak od žene koja je prije toga bila oplođena u epruveti s vanzemaljskim DNK, a zatim se taj uzorak umetne u maternicu nakon nekoliko mjeseci. Nakon toga se otetoj ženi ponovno doda ekstrakt ploda, onda kada je dovoljno zreo za inkubiraciju. Od tog trenutka plod počinje rasti i postaje ono što treba. Ova druga opcija je način kako se stvaraju neka druga bića, koja su dio nekog drugog života; biljka, gmaz, ili nešto drugo.

Ponekad fizičke otmice ne služe samo za uzimanje genetskih uzoraka i reprodukcija..

Vanzemaljci u ljude također ugrađuju implantate. Ponekad je to jednostavno kao stavljanje određenih kontrolnih mehanizama, koji su zapravo prijemnici-odašiljači. (uređaj koji može slati i primati).

Ovaj prijamnik je postavljen na određenoj frekvenciji i tako uređen da može prepoznati određeni kod. Kad transponder primi ovaj kod on aktivira prijenos koji vanzemaljcima omogućuje da označenu osobu pronađu i ponovno je odvedu, oni imaju takav sustav. Ako odaberu ženu, kojoj je u međuvremenu stavljen fetus, preko implantata je uvijek mogu pronaći, a u međuvremenu stalno kontrolirati, i u vrijeme koje njima odgovara ponovno je iskoristiti u određene svrhe.

Isti postupak, u vezi genetskog uzorka, je i kod čovjeka.
U slučaju otmice uzorci muškog sjemena se obavezno uzimaju i to ne samo jedan puta. Oteti koji su tražili pomoć su podvrgnuti terapiji da se zaustave njihove otmice ali su se njihovi problemi nastavili viškom spermija. Ta sjemena su vanzemaljci iskorištavali, a koja su smještena između testisa i prostate, jer oteti nije nikada masturbirao. To je opet uzrokovalo nakupine spermija koji počinju truliti i nakon nekog vremena izazovu infekciju u skrotumu. To su dijagnosticirali liječnici, koji su klijente učili da svoja sjemena s vremena na vrijeme prazne.

Većina otmica je izvedena zbog genetskog testiranja, fizičkih implantata ili nekog drugog cilja, a tu također spada i programiranje. Implantati se obično u tijelo umetnuti kirurškim putem, jer se jednostavno ne mogu ubrizgati špricom. Ožiljci koji su kod mnogih otkriveni su bili tako dobro skriveni, da ih niste mogli lako pronaći ako niste za njih znali i ako ih niste tražili. Nabori su  mogli prikriti ožiljke od implantata, a najočitiji su bili sićušni krateri koji se se mogli vidjeti na rukama, nogama ili drugim dijelovima tijela. Ponekad se kod otetih mogle uočiti tanke linije koje su bile kao konac na kralježnici ili u blizini spolnih organa.

Ovaj tip operacije, možda može objasniti fenomen koji sam spomenuo ranije u odnosu na Von Neumanna, koji je imao neobično velik skrotum.
(Skrotum ili mošnje, (lat: scrotum), je kožna kesa u kojoj su smješteni testisi. Nalazi se između tijela penisa i analnog otvora. Sa ulaskom u pubertet skrotumi postaju prekriveni dlakama.)

Većinu otmica provode Sivi ili “Vlada”. Vlada obavlja sve vrste medicinskih istraživanja kroz svoje tajne otmice, a zatim okrivljuju vanzemaljce. Ne kažem da su vanzemaljci dobri ili loši, ali je jasno da se nalazimo pred dva vrlo različita programa, kada su u pitanju ovi slučajevi. Programski cilj vanzemaljaca, o kojima smo razgovarali, je prilično uznemirujuć ali Vladin program je još alarmantniji.

Vlada u većini slučajeva uzima uzorke krvi, zbog svojih cviljeva, jer genetska istraživanja nisu tradicionalno njihova glavna studijska oblast. U osnovi, oni su više usmjereni na medicinska istraživanja, koja se odnose na implantate i neke operativne zahvate. (silikonski čipovi).

Kod otetih koji su hipnotizirani karakteristike su drugačije, a vanzemaljski susret će se uskoro ponoviti. Oteti se tada spušta dublje u nesvjesno korištenjem drugih metoda, u kojima će vanzemaljci postati ljudska bića. Normalno odjeveni ali će biti u odorama kao da su vojnici. Ne možemo pronaći bilo koji razlog zašto vanzemaljci te događaje sortiraju tako duboko u memoriju podsvijesti. Vjerovatno žele da otete osobe smatraju da ih je otela vojska, stvarajući mu lažna sjećanja, i sve to gurajući u najdublje nesvjesno.

Postoje dvije razine tehnologije koje se koriste kod fizičkih otmica. U više navrata, vanzemaljci osobe doslovno izvuku iz njihovih vozila, a da se otete osobe uopće ne sjećaju kako se to dogodilo, jer kad ih vrate na drugo mjesto, isti trebaju ići tražiti svoje vozilo. U tim slučajevima koriste tehnologiju kojom otetu osobu teleportiraju na svemirski brod. U dolasku oni im stvaraju određeni utisak, možda plutaju u prostoru, prije potpunog zaustavljanja. Druga tehnika je kad vladini izvršioci nekoga pokupe ili da kažemo otmu. Ako se nađe bilo tko u  kući, dovesti će ga u nesvjeasno stanje. Vanzemaljci to također čine s onima koji im nisu interesantni, ali na ovaj opisan način su obično vladine otmice.

Postoje razni programi koji se provode pod maskom “Vladine otmice.” Glavni progam je otmica djece, u kome djeca odrastaju i oblikuju se po planu „ultra-oružanih snaga“, koje se mogu aktivirati u slučaju nacionalnog kaosa. To je program za provođenje plana vladajuće sile, koji može varirati s vremena na vrijeme, ali se na kraju uvijek javlja problem s kontrolom.

Ovaj projekat koji se sprovodi od strane Vlade, radi se metodom upotrebe elektrošokova, što je slično metodama koje se koriste u azilu. Osobito učinkovita tehnika, a koja se koristi je, upotreba električnih stimulacija na osobi, sve dok ne dođe do seksualnog vrhunca. Nakon što je subjekt u točki maksimalne uzbude (neposredno prije ejakulacije u muškarca ili kontrakcija vaginalnog zida u žena), prekida se taj status svijesti i tada je osoba fizički suspendirana u stanju orgazma. Um je suspendiran te je u tom vremenu tehnički širom otvoren, sve što tada treba učiniti je uzeti program i umetnuti memoriju. Tehnika je usavršena do te mjere da je gotovo svaki agent može prakticirati. U ručkama elektrošoka je sadržan računalni program u „floppy“ disku koji se može staviti na bilo koji laptop. Uz ovu novu tehnologiju, sve što agentu treba je kako da poveže elemente.

Prvo, kada agent, na jedan ili drugi način želi žrtvu prespojiti, za početak mora umetniti disk i odabrati program. Metoda pokretanja memorijalnog bloka u drugi blok započinje, a skrivene uspomene se sve evidentiraju. Također se ugrađuju nove misli u različitim područjima uma. Svaki put program se aktivira u stanju seksualnog uzbuđenja, u kome se kroz misli proširuje vlastito biće. Ti ljudi najčešće na svom životnom rasporedu imaju česte seksualne kontakte i tako održavaju implantate.

Ljudi koji su seksualno programirani, na taj način prenose informaciju koja je u njih umetnuta i u fazi seksualnog uzbuđenja svaki puta se program aktivira. Seksualno ekstaza je hipnotičko i magnetično stanje, blago rečeno, kao da sadrži “magiju”. U tom stanju, osoba može na svog partnera prenijeti umetnuti program i implementirati ga. To čak može biti i nesvjesno, tako da oboje u određenim točkama mogu biti pod određenom kontrolom, i to onoliko koliko taj par može podnijeti, a da ni jedna od te dvije osobe nemora znati što se događa.

To je “spajanje umova”, jer su neki mladi ljudi u tolikoj mjeri programirani, da na određen način izgledaju čudesno, u stanju su kod žena probuditi ogromnu želju, a pitanje je samo, žele li razvijatelji širiti program koristeći te mlade ljude u koje su zasadili sjeme, koje sadrži program za izabrane mete. Tako se ideja ili program može prosto umetnuti u društvo, a što je u suštini jednostavan program, koji može biti kao da idete; “kupiti deterdžent”, „glasovati za ovog političara“ ili nešto mnogo složenije. Kod nekih ljudi postoji jak magnetizam i oni nisu u stanju da imaju odnose samo sa jednom osobom, ponekad ih imaju i više puta na dan, u svakom slučaju imaju više od jedne žene.

Ovi su ljudi u stalnom košmaru i mogu imati razoran učinak na žene, čak mogu izgledati kao romantični tipovi. Moji izračuni su, da je oko deset posto stanovništva, ispod trideset godina, na ovaj način programirano.

Kod uređaja za programiranje je nešto drugačiji postupak, a većinom razni tipovi uređaja koriste elektrošokove. Dvije elektrode su smještene na bokovima glave subjekta, ispred kojeg se stavlja slika. Ova slika utječe na osobu. Recimo da želite trenirati ljude da mrze predsjednika vlade, stavljate njegovu sliku na ekran i strujnim udarom iritirate osobu kod njegovih pogleda na sliku. Nakon nekog vremena, osoba će svaki put reagirati kada vidi sliku predsjednika ili ga se sjeti, prosto rečeno, učite je stanju panike i da ga mrzi.

Uređaj se također koristi za kontrolu ponašanja osobe. Pretpostavimo da postoji odgovor koji ne želimo da ga određena osoba ima. Osobi će se dati zadatak koji će generirati takav odgovor, a zatim primijeniti strujni udar, baš u to vrijeme. Tijekom vremena, osoba će sve nesvjesnije početi da izbjegava takvu vrstu odgovora. Ostale okolnosti koje su drugačije i složenije možete samo zamisliti, a ovo su samo osnovna načela i uvjeti djelovanja.

Vanzemaljcima ne trebaju uređaji. Zapravo, ja nikad nisam čuo da su pravi vanzemaljci u svojim otmicama koristili električne udare, jer su to za njih primitivne metode. Ako želite utjecati na nečiji um, postoje više sofisticirane tehnike, kao što su astralna programiranja.

Programiranje nije primjenjivo kod astralnog duha, astralna bit ili kako god to želite nazvati, jer u suštini govorimo o biću koje nije fizičko. Svi smo napuštali tijelo noću kada smo astralno putovali, samo su neki od nas toga svjesni a drugi nisu. Shvativši da sanjamo pretpostavljamo da je to bilo stanje svijesti, ova drevna tehnika u okultizmu danas je popularno poznata kao „lucidan san“. Pravo astralno putovanje je kada neko napusti tijelo, krećući se kroz okoliš i objektivno promatrajući situaciju i ljude. Neki ljudi mogu postići dovoljno jako stanju na astralu i pojaviti se u fizičkom obliku na drugom mjestu. Ponekad je ovaj princip korišten, a mogao bi objasniti uskrsnuće Isusa Krista, jer ako osoba potpuno razvije tu mogućnost, mogla bi se pojaviti na nekoj drugoj lokaciji.

Vanzemaljci imaju sposobnost da nas fizički premjeste, a također nas mogu izvesti iz tijela na njihov brod, astralna otmica je zapravo otmica energije. Oni ponekad samo žele da ispitaju naše energetske razine, a mogu to raditi i konstantno, te tako čitati naše energetsko tijelo i usporediti ga posljednji put kada smo bili oteti. Vi možete biti programirani i da uraditi što oni žele, astralno programirani, a to je nešto što se provodi kontinuirano, takvo nešto je često bilo korišteno u Montauku.

Astralne otmice se mogu pomiješati s fizičkim, jer nema razlike između njih, a u praksi, astralno tijelo lebdi izvan fizičkog, koje je ostalo zbog težine i pluta s vanzemaljcima. Ako želite znati dali ste fizički otimani, potražite male oznake u obliku kratera, jer sama bol nije dobar dokaz, može vam se bol nanijeti i astralno.

Kako je vlada savršeno sposobna za fizičke otmice, ona također to može napraviti i na astralnom terenu ali ne svojim uobičajenim metodama. Tu postoji druga momčad koja se zove „Psi odjel“ i koji su u mogućnosti, da u tijelima određenih osoba, učine um psihičkim operatorom i da u slučaju otmice, otetoj se osobi izbriše pamćenje. Kao i u slučaju vanzemaljaca, osobi se očitava stanje od predhodne otmice, tako je oteta osoba pod stalnim nadzorom da i nezna za to. Noću,  „Psi odjel“ se spoji sa otetim i tako vjerodostojno sazna ono što mu je potrebno.

Ako oni žele, oni osobu također mogu fizički oteti i napraviti sve što požele. Kasnije ću raspravljati o vrsti implantata, kako koji ispunjava funkciju, ali implantati ne mogu ispitivati memoriju, oni mogu samo prenijeti ono što našim osjetilima percipiramo.

Postoje i slučajevi u kojima vanzemaljci i vlasti rade zajedno. To se temelji na pretpostavci da imamo neku vrstu ugovora sa Sivim, i ako se Vlada od ovoga ograđuje gdje god može.

Osim fizičke i astralne otmice tu je i treća kategorija koju sam nazvao indukcija. To je kada u drugu osobu unesete svoje nefizičko sebe i napravite čitanja i programiranje. Ovo se razlikuje od astralne otmice, jer oni dolaze k vama umjesto da vas otimaju. Mislim da je ovo drugačija vanzemaljska skupina i možda je jedna od napredniji. Ovi vanzemaljci (valjda Reptili) mogu ostaviti svoje tijelo poput vas. Pri ulasku u osobu oni nisu u fizičkom stanju i dovoljno su napredni da znaju kako prodrijeti i u koje vrijeme. Obično koriste priliku kada je osoba osjećajno ranjiva, nastave živjeti s domaćinom u tijelu i djeluju, bez obzira gdje je.

Indukcija može trajati sekundama, satima ili mjesecima, i čini se, da se fizička i astralna otmica koristi u iste svrhe. Lično sam ubijeđen da je Vlada imala uspjeha sa ovom tehnikom.

Kako neke ljude mogu zbuniti indukcije sa „Walk in“!, želim pojasniti ovaj fenomen. “Walk in” je kada duh ulazi i preuzima tijelo, koje je prethodno bilo zauzeto od strane drugog bića. To se obično javlja nakon što izvorni domaćin pretrpi traumu. Pretpostavimo da netko dobije užasan strah od smrti, te napusti/umre tijelo. Ako je tijelo u dobrom stanju, netko drugi se spušta u njega, iako je prethodnik, na kratko vrijeme, mogao biti klinički mrtav. Ovaj fenomen je poznat kao “ušetati se”, a naravno, to zavisi od Duha stanara. Možda je izvorni domaćin bio kukavica koji nije više želio svoje tijelo.

“Walk in“ se može desiti i pod drugim okolnostima. Zamislite da ujak Hector Johnny-a seksualno zlostavljao, kada je ovaj imao sedam godina. Iskustvo Johnny-a izgledalo je tako strašno da je odlučio napustiti svoje tijelo, jer nije podnio zlostavljanje, dakle, Johnnny-a više nema. Ujak nezna da to nije više Johnny, ali mu se čini da se razlikuje ono što govori. Roditelji u djeteta počinju primijećivati velike promjene. Oni kasnije mogu otkriti da ujak Hector zlostavljao dijete, i da je to uticalo na promjnu kod Johnny-a, ali nikada neće ni pomisliti da to nije više Johnny, nego da je to sada recimo Billy, jer je isti brzo naučio odgovariti na ime Johnny i nositi se s životom.

“Ugurati se” na silu, je različit fenomen. To je slučaj kada vas netko na silu makne iz vašeg tijela i on se kao drugi Duh stavi na to mjesto.

Iako postoje još i mnogo složeniji scenariji, ovo su osnovni elementi vanzemaljskih implantata i kontrole, koliko ja znam. Ja sam pisao više o tome, u mojim drugim knjigama koje se odnose na Montauk projekat.

Jeste li bili oteti?
Nakon čitanja posljednjeg poglavlje, mislim da je prva stvar koju želite znati, kao čitatelji, jeste li ikada bili oteti ili ne, i ako jeste, što možete učiniti na tome. Mnogi ljudi su uvjereni da su bili oteti. Drugi imaju subjektivna iskustva i oni su nesigurni ali jednostavno žele potvrdu dali se stvarno dogodilo ono što osjećaju. Mnogi žele znati ili prepoznati dali su ili nisu bili oteti.

Sjećanje na otmicu ili vanzemaljce obično se počinje prvo manifestirati tijekom spavanja. Tu su zajednički memorijski blokove usađeni u vaše srce, koje pati od neke erozije, a time se počinju nazirati sjećanja implantiranih. Nakon toga, sljedeći nivo je, počinjete rekonstruirati sjećanje na otmicu.
„Kunem se da sam bio pregledan na NLO brodu, oni su me izmanipulirali“.
Ako se malo dublje probijete u ove memorije može se otkriti da je vanzemaljsko izvješće, zapravo pokriće za ljudska otmice, koja se možda dogodila u zadnjem dijelu kamiona za isporuku mesa ili nešto slično.

Ostali znakovi, ako ste bili odvedeni su: gubitak pamćenja, vremenski razmaci, označeno i kontinuirano zujanje u ušima, neobjašnjivo buđenje usred noći, iznenadna pojava psihičke moći za koju nemate objašnjenje. Mnogi ljudi imaju mnogo pitanja i mogu čak pronaći nekoga s kime mogu, za taj vremenski period, napraviti regresiju. Postoje različite tehnike koje vam mogu donijeti poboljšanje, a deprogramiranje je prejaka riječ za ono o čemu sam pričao.

Obično je hipnotizirana osoba vođena kroz različite razine svijesti. Nažalost, zajednička hipnoza prodire samo u prva dva sloja, a ovom metodom se ne može pristupiti stvarnim informacijama. Vanzemaljci i Vlada pokušavaju zakopati svoj prljavi posao, koji je obično smješten na trećem ili četvrtom stupnju svijesti. Tu se većinom nalaze vanzemaljski programi, dok je Vladi to jako teško postići – to je područje gdje se fizički i ne-fizički um graniči.

Znam da bi me čitatelji više pitali o tim razinama svijesti, tako da prije svega želim reći, da sam se usudio malo ih definirati. To je prilično proizvoljna podjela, a temelji se na prosječnim razgovorima s ljudima, sa kojima sam kontaktirao. Ako radite s ljudima, s tom vrstom tehnike, u konačnici možete prepoznati ove slojeve njihove svijesti, iako ste to možda već prepoznali i nazvali drugačije.

Postoje mnoge razine fizičke svijesti koje zapravo nikada nisu znanstveno predstavljene u udžbenicima, a točne informacije o ljudskog umu su namjerno izostavljene. Neke knjige kažu da postoje četiri ne-fizičke razine svijesti, ali mislim da ih ima još. Ovo područje je najteže za pristup, jer su ljudi obično više uključeni u fizičke aspekte. Ovaj posljednji aspekt se uvijek odnosi na stvarnu otmicu.

Drugim riječima, postoje duhovni aspekti u koje nitko ne može prodrijeti, čak ni najsuptilniji i genijalni vanzemaljci. Najbolja linija obrane protiv otmica je jednostavno reći “ne”, što je u suštini jedina obrana da vam se ne može nauditi, jer za sva zbivanja uvijek morate dati vlastiti pristanak. Naravno, reći ‘ne’, ne može se tako lako, zbog toga morate pronaći nekoga u koga imate povjerenja za rad. Naposljetku, nebi trebali nikada zaboraviti, da ste vi oni koji direktno određuju vlastitu sudbinu.

Tu je i fenomen “otmica” visoke razine, u kojem dotična osoba smatra da je u komunikaciji s vanzemaljcima u granicama svoje svjesne volje.

Možda on ili ona prođu kroz različite dimenzije istražujući različite aspekte života, bez bilo kakvih trauma. Čak i ako je tako, tim ljudima je ponekad potrebna pomoć, jer se bave mnogim stvarima koje im nisu jasne.

Za one koji imaju ozbiljnih problema ili rade s takvim temama, trebaju imati na umu, da se prije svega trebaju očistiti svoje seksualnosti. Razlog za to je, da je to nivo u programiranju ljudi koji se nalazi duboko unutar. Ako je taj prostor čist, svi ostali blokovi će brzo biti eliminirani, ali morate ići vrlo pažljivo. Praktikant će razumjeti, da će na svakoj sesiji dio traume izaći na površinu, jer bi višak bio štetan. Možda tada nećete osjetiti ništa, ali možda se sjetite tijekom svog života, koji su vam životni dijelovi bili bolni i emocionalno traumatični. Mnogi ni danas ništa ne osjećaju u svome umu, jer je sve to pohranjeno negdje da se više ne sjećaju. Ako bi pokrenuli pražnjenje sadržaja svog uma, oni bi osjetili bol.

Vlada drži kod programiranog prikrivene traume u njegovom umu, ali postoji način da upoznate dijelove vašeg uma, gdje je pohranjen vaš ESP (ekstrasenzorne percepcije), u kome se nalazi trauma. Ona kod programiranog slabi psihičke sposobnosti, a što više traume ima, ESP će biti manji, jer treći i četvrti stupanj podsvijesti su dijelovi u kojima odsjedaju traume. Dakle, gotovo svatko može umnožiti svoje ESP ovlasti, jednostavno čišćenjem razine uma gdje su nastanjeni.

Vanzemaljci ili Vlada, ako je osoba pod traumom, pokopavaju sjećanja kod otetih i to je jako pametno, jer pristup ovom području izaziva strah u kome osoba može vidjeti sve svoje traume. Ja sam bio svjedok u nekim slučajevima, gdje se osobama pokušalo napraviti brzo deprogramiranje, i nažalost, rezultat je bio takav, da su se istodobno sve njihove traume pojavile na površini. Mnogi su bili ubjeđeni da to mogu podnijeti, ali su prešli svoje granice, tako da su neki od njih čak imali prometnu nesreću. Kod ovih tehnike kojima se vrše otmice, treba uzeti u obzir ove čimbenike, kada se idu u dublje slojeve svijesti.

Izvor: http://www.joschua.biz/

Comments are closed.