Još jedan ekskluzivni videozapis Projecta Veritas, ovaj put o razotkrivanju Facebooka

 

Dvojica zviždača, točnije Facebookovi zaposlenici razotkrivaju novu Facebookovu tajnu politiku i razvoj algoritma za otkrivanje i suzbijanje komentara koji promiču “cjepnu neodlučnost”.

Izvor videa: Kaleidoskop bitchute kanal


Takozvana “pandemija” svinjske gripe iz 2009. godine, danas je jasno, poslužila je kao probni balon kako bi klika psihopata otkrili i uklonili sve slabe točke političkog, medijskog i zdravstveno znanstvenog sustava.

Naime, svinjska gripa je u iznimno kratkom roku razotkrivena kao laž, a cjepiva kao nedovoljno testirana i ispitana, te samim time iznimno opasna zahvaljujući kolikoj tolikoj slobodi medija.

U to vrijeme sučeljavanje i iznošenje mišljenja u mainstream medijima bila je gotovo normalna stvar, sučeljavanja koje danas ne samo da ne postoji, već mediji sustavno cenzuriraju svaku kritiku, mišljenje ili studiju a koja ne zagovara mjere i lockdown.

Pandemija “svinjske gripe” bila je praktički lažna, ali je cjepivo protiv ovog virusa ipak pušteno u promet i to bez dovoljnih ispitivanja da li je štetno ili nije (kao i danas). Na prodaji cjepiva farmakoindustrija je zaradila milijarde eura. U općoj histeriji pojedine države počele su masovno nabavljati cjepivo.

Iako ne ispitano do kraja, cijepljenje je počelo, čime su milioni građana koji su ga primili, na neki način postali pokusni kunići.

 Insajder u videu kojeg možete pogledati u nastavku otkriva kako je funkcionirao čitavi, dobro uhodani, sistem i lanac prevare 209. godineZbog neviđene cenzure Facebooka od sada nas možete pratiti i na GAB-u

Sve objave sa web sajta “Transformacija Svijesti” dozvoljeno je kopirati,  raspačavati, objavljivati na drugim web stranicam i blogovima kao i društvenim mrežama.


 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.