Namjerno preoblikovanje zemlje – Izvanzemaljsko ili ljudsko

Zemlja 2Jezivo je da ne može biti jezivije. Ali se zbiva pred našim očima. Naš planet je, očigledno, napadnut. Svatko tko je makar napola osviješten može vidjeti da današnji svijet srlja u katastrofu, iako za to, u biti, nema razloga. Naši resursi su bogati, a golema većina ljudi na Zemlji su pojedinci puni ljubavi, etičnosti i dobrih namjera.

Međutim, posve je očito da su vlastodršci i oni koji imaju ekonomsku moć pravi manijakalni psihopati koji neprestance pronalaze nove načine iskorištavanja i izrabljivanja čovječanstva i njegova prelijepog doma pod nazivom Zemlja ili Tera.

Kao u izrazu terraforming (engl. otprilike: „namjerno preoblikovanje Zemlje”). No, o tome nešto kasnije.

Kako god uzmete – politički, ekonomski, društveno – čini se da nas doslovno napada nešto strano našem svijetu i da nas netko sustavno zlostavlja, razdvaja i uništava.

Pogledajte samo nuklearnu noćnu moru koju nitko ne primjećuje. Nuklearno zračenje sada je službeno nadmašilo sva mjerenja! Čak i da nema neprestanog i smrtonosnog zračenja iz Fukushime, na ovom ludom planetu čovječanstvo je ozračivano na sve moguće načine. Ozračeni smo sa svih strana. Tako imamo: desetljećima provođenja testiranja nuklearnih bombi, radijacijske pljuskove iz Fukushime, kontrolne točke TSA (američke Uprave za sigurnost robe i putnika), liječničke ordinacije, ozračenu hranu, osiromašeni uran korišten u ratnoj menažeriji te u raznim industrijskim pogonima, cureće nuklearne reaktore… Jedno gore od drugoga.

A gdje su tek elektromagnetsko zračenje koje prži svakoga u blizini antena mobitela ili GWEN tornjeva, držanje mobitela uz uho, pametna električna brojila (smart meters), življenje u elektromagnetskom smogu ukrštenih strujnih vodova i, povrh svega toga, bežični uređaji (wi-fi).

A to je samo ono za što znamo.

Što, pak, ne obuhvaća chemtraile i druge sulude geoinženjerske ‘eksperimente’, izrežirane mega-naftne katastrofe i toksifikaciju naših vodenih površina na razne načine, npr. putem hidrauličkog frakturiranja tla (fracking) da bi se dobio plin, da ne govorimo o besmislenim ratovima koji se vode širom svijeta, itd.
Sve se otelo kontroli, ali sve to ima i svoj izvor.

Zašto to rade?

Da smanje broj stanovništva? Promijene našu genetsku strukturu? Stvore izmijenjenu ljudsku rasu sposobnu samo za obavljanje služavničkih zadataka kako bi se udovoljilo rasi gospodara oslobođenoj ili zaštićenoj od tih mutacijskih utjecaja na namjerno izmijenjenom planetu?

Znam, prilično jezive pretpostavke. Ali i vrlo moguće.

Depopulacija je izraz iz svakodnevnog rječnika Elita. Mi smo pošast koju treba istrijebiti, za što samo čekaju pravi trenutak. I to je sve. A oni kojima će biti ‘dopušteno’ da prežive ili će biti ‘modificirani’ kako bi preživjeli, tobože će im služiti svojevoljno i radosno.

Konačna predaja bit će podvrgavanje čipiranju. To je posljednja slamka koja će slomiti kičmu slobode svih koji tome podlegnu.

KAKO je to moguće!?

Osobno sam skloniji razmišljati o tome kako takve stvari mogu biti istinite, a ne o tome kako NISU moguće. Ako govorimo o čudnovatosti, ne moramo gledati izvan našeg sadašnjeg svijeta. Bit će dovoljno bolje pogledati što nam je neposredno pred očima.

Namjerno preoblikovanje Zemlje i plan depopulacije

U osnovi, to je u srži onoga čemu svjedočimo u današnjem svijetu. Ova transformacija odvija se stoljećima: ‘stado’ se drogira, modificira i prorjeđuje kako bi se njime lakše upravljalo dok nadobudni Vladari pokušavaju stvoriti svoj savršeni, prosvijetljeni utopijski svijet… s nama kao njihovim robovima.
U njihovom ratu kojim žele promijeniti te upravljati čovječanstvom i našim okolišem sada svjedočimo posve novoj, izvanorvelovskoj fazi.

Ako slijedite trendove i društvene koncepte koji su se pojavili posljednjih nekoliko godina, razabire se jedan ubrzani obrazac. Dok se naše nebo zaprašuje kemikalijama koje u cijelom svijetu stvaraju gustu, metaličnu izmaglicu – blokirajući Sunce i trujući stanovništvo, biljke, životinje, vodu i tlo za buduće generacije – naš prehrambeni lanac također se genetski modificira, i to tako bezobzirno i žestoko, uz nehajan blagoslov države, da vam se od toga zavrti u glavi.

Povrh svega toga, dok se sve više kemijskih otrova ubacuje u našu hranu i vodu, stanovništvo se podvrgava cjepivima i farmaceutskim proizvodima kako bi se dodatno promijenili prirodni ustroj i ponašanje. Mediji i znanost nagovaraju nas da ‘prigrlimo’ nove, eksponencijalno sve brojnije tehnološke promjene i da naposljetku doslovno prihvatimo čipove u vlastitom tijelu, čija je prava svrha društvena i ekonomska kontrola. Ako bolje pogledate vidjet ćete navalu propagande koja nas potiče da postanemo ‘transljudi’, što je koncept (‘transhumanizam’) koji je uvelike promican u glazbenoj industriji i Hollywoodu.

Ova bitka za Zemlju i očigledno pripremanje tajnih sila za ostvarenje njihovih ezoterijskih planova i ciljeva odvija se milenijima. Pogledajmo malo dublje nekoliko aspekata ove bitke za prevlast od strane generacija tiranskih vlastodržaca.

Rat na Terri? Itekako

Jasno je da iluminatska elita i njihovi slugani žele podjarmiti sve narode na Zemlji, u velikoj kulminaciji višemilenijskog planiranja, manipulacije i opakog društvenog inženjeringa. Kao što znamo, pravu istinu zakopali su, iskrivili i preinačili ne samo pobjednici nego i Vladari iz sjene koji se do dan-danas poigravaju s obje strane u svim sukobima.

No, na naš planet nadire bujica rastućeg osvještavanja, a rezultat toga je da već neko vrijeme na vidjelo izlaze ključne činjenice. Njihovi nekoć tajni (ili okultni) planovi i metode bivaju razotkriveni i iznijeti na svjetlo dana, da ih svi vide.
To se naziva ‘buđenjem’. I to je nešto čega se oni boje.

Psiho-socijalna kontrola – hegelovska dijalektika Iluminata

Važno je razumjeti na koji način uspijevaju potlačiti čitave narode i stanovništvo. Ovo je očito kompleksna tema jer se služe mnogim metodama, uključujući strah, zastrašivanje, bezočne izmišljotine, lažne pretpostavke pa čak i vradžbine i tehnike doslovne kontrole uma, uz tehnologije omamljivanja stanovništva medikamentima i modificiranom hranom. Mi nemoćno gledamo uspon i pad vladajućih struktura, manipuliranje tržištima u korist pohlepnih iluminatskih despota, a društvo biva razarano tako što ga mediji neprestano bombardiraju golemim količinama zatupljujućeg hedonističkog smeća.

• Nasilje, seks i buntovništvo se osuđuju, a s druge strane se žestoko promiču i populariziraju.
• U ime takozvane slobode, ograničenjima proizašlim iz političke korektnosti i lažne zabrinutosti za ‘sigurnost’ stavljaju se okovi na noge svih slojeva stanovništva koji ih rado prihvaćaju, suočeni s lažnim prijetnjama izvana (poput ‘terorizma’).
• Tobožnji predstavnici naroda – političari – iznose fantastična obećanja, nakon čega redovito čine upravo suprotno.
• Religije uvelike manipuliraju i lako utječu na goleme mase nesigurnih ljudi, pokorne autoritarnoj hijerarhiji koja im zapovijeda da moraju voljeti Boga koji će ih poslati u pakao usude li se izaći iz zadanih okvira.
• Zlostavljanje djece se osuđuje, a zna se da je rašireno i nekažnjeno među pripadnicima elite i redovničkih redova.
• itd!…

Dobrodošli u Distopiju

Svatko tko obraća pozornost na svijet oko sebe može vidjeti da nas udaraju sa svih strana. I to namjerno… Tako nas guraju na željeno mjesto, služeći se takozvanom hegelovskom dijalektikom. Jednostavnim, praktičnim rječnikom, David Icke objašnjava hegelovsku dijalektiku kao „problem-reakciju-rješenje”.

Drugi primjer: Okoliš je pod smišljenim udarom, dok ‘oni’ hine da se bore za njegovo očuvanje.

Pogledajte samo namjerno trovanje naše atmosfere chemtrailima, zagađivačima i nepotrebnim korištenjem fosilnih goriva, dok nas licemjerni pripadnici elita i lovci na krupnu divljač, iz raskošnog Sierra Cluba, osuđuju što vozimo automobile ili što izdišemo ugljični dioksid. Recite mi da to nije bezumlje.
Zatim imamo ‘tretiranje’ naše pitke vode fluorom, klorom, raznim metalima i drugim aditivima, a istovremeno smo podvrgnuti oštrim kritikama jer dovodimo u sumnju takvo postupanje vlastodržaca i njihovu božansku mudrost.
Pogledajte ograničenja nametnuta na prirodne lijekove i dodatke prehrani, dok oni reklamiraju opasne farmaceutske proizvode i zarađuju milijarde dolara.
I ono što je možda najstrašnije: genetska modifikacija samih namirnica koje unosimo u tijelo da bismo se održali na životu, dok oni stavljaju izvan zakona domaće vrtlarstvo, sjemenje i male farme!! To je doista teško svjesno probaviti, da tako kažemo…

A cijelo to vrijeme oni imaju odabrane, posebne organske farme na kojima uzgajaju hranu za sebe.

Prava istina – Svijet ne mora biti kakav je sada

Kada bi pripadajućim stanovnicima Zemlje bilo omogućeno da slijede prirodne i svjesne zakone univerzalnog tvorca imali bismo obilje hrane, besplatnu energiju, razuman i obziran javni diskurs i veselu interakciju te intuitivnu svjesnost gdje bismo se prirodno ravnali prema zakonima svemira koji osnažuju energiju… slično metalnim strugotinama koje se pravilno raspoređuju i bivaju nabijene prirodnom magnetskom energijom.

No, ono što je najgore za vladare i vladajuće strukture, mi bismo bili osnaženi, a oni bi izgubili posao – i više ne bi mogli isisavati našu energiju i životne sile poput vampira, što i jesu.

Ali, tko stoji iza Iluminata? Kakav je stvarni plan?

Istraživači već dugo vremena kopaju, slijede tragove, povezuju točkice, nagađaju i formuliraju pretpostavke. Istina ima prirođenu moć i vrijednost, mnogo snažniju od suprotstavljenog čarobnjaštva koje sve pokušava zgrabiti samo za sebe.

No, istina izlazi na vidjelo!

Tko zna, možda se radi o nekoj izvanzemaljskoj rasi transdimenzionalnih bića ili demonski opsjednutih opakih sotonista koji izvršavaju zapovijedi svojih gospodara. Moguće je i jedno i drugo. Ali, da vam ne bih davao pogrešne opcije glede rješenja ove zagonetke, zašto to sami ne dokučite?

Neka ozbiljna pitanja

Postoji li ovdje neka zavjera ili skrivena namjera moćnih entiteta, ili je sve to puka slučajnost i konvergencija uglavnom nasumičnog i nehotičnog razvoja utjecaja i događaja? Bi li se moćni ljudi doista sastajali i planirali ili „kovali zavjeru” za ostvarenje vlastite sebične elitističke agende i zamisli o utopiji koja se možda neće sviđati svjetskom stanovništvu? Nalaze li se možda pod snažnim utjecajem ili pod kontrolom moćnih izvanzemaljskih, transdimenzionalnih ili spiritualnih entiteta koji pokušavaju provesti neki ezoterijski plan kako bi stvorili dom za svoju vrstu?

Ha, tko će ga znati. Ali, drevne predaje nekoliko kultura opetovano iznose istu priču o pradavnoj invaziji Zemlje od strane neke druge vrste koja se sparivala s ranim hominidima kako bi stvorila ono što danas znamo pod nazivom Homo sapiens. Kako ćemo se time pozabaviti? Oslanjajući se ponovno na religijske mitove i držeći sve to na sigurnoj udaljenosti, uz pomoć hijerarhijskog lupetanja?

Vrijeme je da se osvijestimo. Ako uistinu vjerujemo da smo svi mi svijest te, u biti, dijelovi jednog beskrajnog svemira, možda bi bilo bolje da počnemo osluškivati vlastito srce, da počnemo propitkivati „partijske linije” (uvriježene koncepte) i da sami počnemo ozbiljno istraživati stvari.

Jer mi smo napadnuti.

Zaključak

Zemlja i čovječanstvo nesumnjivo su u procesu transformiranja, a to nije slučajno i definitivno se ne događa uz naš pristanak. Ali se događa zbog naše neupućenosti i neznanja. Ako doista znamo da vladari ovog svijeta provode neki gadan plan – a samo lud čovjek u to ne vjeruje – tada je naša zadaća vidjeti kakav je to plan i potruditi se raskrinkati ga i zaustaviti. Možda je najbolji način nesuradnja s vlastima i davanje vlastitog doprinosa u energičnom buđenju ljudi.
Ne polako već brzo, Zemlju se pretvara u nešto drugo negoli je ona po svojoj prirodi. Po svemu sudeći, ideja je sljedeća: oni koji prežive te izmanipulirane promjene bit će tim podrške ovim bezdušnim transdimenzionalnim vladarima koji lijepo mogu opstajati u atmosferi koju nastoje stvoriti. Ustvari, takva će atmosfera vjerojatno podržavati njihov životni oblik bolje negoli to čini sadašnja prirodna Zemlja.

Prilično znanstveno-fantastično?

Zapravo i nije, niti je daleko od mnogih religijskih učenja. Problem je u tome što manipulirane religije drže mase zakačene uz vrlo usku, maglovitu priču, i posve ovisne o samozvanoj hijerarhiji dok čekaju na konjicu da ih spasi. Iako je nedvojbeno da je u religijska učenja uneseno mnogo istine, vjerske paradigme su vrlo kontrolirane, ograničavajuće i obeshrabrujuće. U međuvremenu, vladari nekažnjeno ubijaju.

Kako god na to gledali, ljudski rod je napadnut, a napadači pucaju iz svih oružja. Što više ljudi prozre tu gnusnu zavjeru – bez obzira na koji je način prepoznali – i sukladno tome poduzmu svjesne korake da to spriječe, to će napadači imati manje snage da svoje nakane provedu u djelo.

A s pojavom ove vibracijske promjene ka sve većoj svjesnosti, poput izlaska sunca nakon tamne noći, mračnim sjenama neće preostati drugo nego da nestanu.

Do tada moramo zapaliti što više baklji možemo!

S ljubavlju, Zen

Autor: Zen Gardner
www.zengardner.com

Izvor: svjetlost-online

Comments are closed.