Neočekivano se pojavljuje nepoznata energija . . . .

“Stvar” koja je vrlo važna za sve nas trenutno prisutne na Zemlji je upravo to vrijeme, koje je prema Gregorijanskom kalendaru siječanj 2009. – vrijeme kada su “prastanovnici” isporučili poruku pomoću Majanskog Kalendara dugog brojenja, da će na taj datum u budućnosti, koji se poklapa s 21. prosincem 2012. po Gregorijanskom kalendaru, dogoditi nešto neuobičlajeno – život na Zemlji će se suočiti s Evolucijom!

 

Predgovor

Ovaj sažetak se odnosi na dokument od 332 stranice iz Projekta Camelot/Projekt Avalon forum sa slijedećim linkom:

http://www.projectavalon.net/forum/showthread.php?t=8441

Važnost je ovog materijala tako velika, da su Bill i Kerry iz Projekta Camelot otvorili link prema tom dokumentu uz napomenu:

Astralwalker Thread: OBVEZNO PROČITATI, posebno preporučujemo – Kerry (Projekt Camelot):

“Većinu iznesenog znanja je grupa, katkada nazivana “elitom”, potiskivala, mijenjala ili preuređivala i “izbacivala” iz konteksta kako bi većinu čovječanstva održavala nesvjesnom o onom što se stvarno dešava približavanjem 2012. godini.

 

ASTRALWALKER (Astralni šetač) je odradio značajan posao prezentirajući informacije o temama:

− Promjene Zamlje

− 2012

− Krugovi žita

− Kalendar dugog brojenja Maja

− Astralno putovanje (s instrukcijama kako putovati)

− Gledanje na daljinu (s instrukcijama)

− Gledanje zavezanih očiju (s instrukcijama za učenje)

− Šuplja Zemlja (i šuplji planeti – s više slika)

− Svijest i njeni učinci na planet

− Iluminati ili “elita” i njihov plan kontrole

− Moguća sigurna mjesta tijekom promjena na Zemlji

− Kako možemo utjecati na i mijenjati budućnost – na bolje”.

Mnogi uključeni linkovi su funkcionirali u vrijeme pisanja. Cijeli je dokument ponuđen besplatno i bez ikakve obveze. Može se proslijeđivati besplatno, no ne uključuje apsolutno nikakvo pravo preprodaje, a može se skinuti sa slijedeće adrese:

 

Michael Knight – www.buycontacthasbegun.com

Prvi dio

Nenadano se susrećemo s nepoznatom energijomPozdrav, svima!

Želio bih s Vama, koji želite slušati o mom istraživanju scenarija za 2012, podijeliti misli i zaključke.

Počet ću s pradavnim znanjem Maja.

Duboko u centru Mliječnog puta postoji Crna rupa, koju znanstvena zajednica naziva Sgr. A (Sagittarius A)

Maje su je zvale Drvom života i bilo im je preneseno da u centru galaksije, pod nazivom “Hunab Ku”, postoji i iz te lokacije dolazi svijest.

Velika je vjerojatnost da crna rupa u centru Mliječnog puta predstavlja portal u viši svemir, koji posjeduje potpuno drugačiji realitet.

“Jednost”, koja je Majama ostavila znanje, je inzistirala da je “Hunab Ku” Svijest koja organizira cijelu materiju i antimateriju. “Pradavni” su inzistirali da shvatimo poruku da Hunab Ku pogoni sve što se dešava u galaksijama i djeluje pomoću periodičkih ekstremno moćnih eksplozija Energije Svijesti iz galaktičkog centra.

S druge strane, “Jednost”, koja je ostavila znanje Majama jasno ukazuje da vrijeme u stvari teče kružno ili u ciklusima.

“Stvar” koja je vrlo važna za sve nas trenutno prisutne na Zemlji je upravo to vrijeme, koje je prema Gregorijanskom kalendaru siječanj 2009. – vrijeme kada su “prastanovnici” isporučili poruku pomoću Majanskog Kalendara dugog brojenja, da će na taj datum u budućnosti, koji se poklapa s 21. prosincem 2012. po Gregorijanskom kalendaru, dogoditi nešto neuobičlajeno – život na Zemlji će se suočiti s Evolucijom!


Posljednja poruka, koju su generirali naši prijatelji sa zvijezda preko informacija u usjevima, sugeriraju kako će tada stvarno doći do poravnanja Zemlje, Sunca i centra Mliječnog puta – Hunab Ku.

Prema matici znanosti, već smo prošli najbližu točku prolaza kroz galaktički ekvator 1998. pa je to razlog zašto se znanstvena zajednicane ne slaže s raširenom idejom o svemirskom poravnanju 21. prosinca 2012.

Neki su znanstenici istupili s tvrdnjom da precesija pomiče zimski solsticij Sunca od galaktičkog ekvatora. To znači da neće biti egzaktnog poravnanja 21. prosinca 2012., kada smo u stvari na poziciji, udaljenoj 78 svjetlosnih godina od galaktičkog ekvatora, od kojeg se sve više udaljavamo.

Ta je logika dobra, no nedostaje jedan podatak. A to su nedostajuće informacije, kojie nam dolaze preko poruka dizajniranih u usjevima, gdje se sugerira kako će stvarno doći do preciznog svemirskog poravnanja, kao rezultat do sada neviđenih promjena u Matrici (osnovi) našeg Sunčevog sustava.

Kada bi matrica našeg Sunčevog sustava ostala ista i naš bi Sunčev sustav ostao isti, te bi po zadanom taj znanstveni zaključak bio potpuno točan.

No . . . KREATORI KRUGOVA U ŽITU nam pokazuju da …. nije.


Samo neka bude zabilježeno: Sunce je ušlo u galaktički ekvator tijekom ZImskog solsticija 1980. i sve bi ostalo kako je zadano i potpuno bi rasčistilo galaktički ekvator u Zimskom solsticiju 2016. Godine izmađu 1980. i 2016. se nazivaju zonom Galaktičkog poravnanja ili era 2012.


No ako “skinemo svoj oklope i uvjerenja”, možemo jasno vidjeti kako se oko nas događa nešto izvanredno. Matrica se mijenja zato što smo pod utjecajem nove energije iz Galaktičkog centra. Dokaz je sveprisutan. Postoji visoka vjerojatnost da je u trenutku poravnanja 1998. nastala neka vrsta aktivacije u centru Sgr A*.

Koliko god možemo rastegnuti naše postojeće shvaćanje dinamike Svemira, radilo se o otvaranju neke vrste portala etera iz kojeg je energija nepoznate forme ušla u Mliječni put i sada putuje prema nama.

Također znanja radi, centar Mliječnog puta je udaljen 26.000 svjetlosnih godina od nas i u normalnim uvjetima trebalo bi energiji upravo toliko vremena da dođe do nas, ukoliko bi se kretala brzinom svijetla. To znači da se ta energija plazme etera kreće brzinom koja je daleko izvan naše postojeće percepcije i razumijevanja. Kao što ET-i jasno poručuju u dizajnu svojih poruka u usjevima, taj ćemo fenomen “vidjeti” sa Zemlje 13. prosinca 2012.


Vratimo se sada poravnanju 1998. Drugo poravnanje, za nas vrlo važno, se neće dogoditi nastavljanjem iste putanje od galaktičkog centra, već će se zbog povećanja mase naše zvijezde (Sunca), povećanja izlazne energije Sunca ali i ekstremno jakog gravitacijskog privlačenja, posljedično rezultirati promjenom nominalne putanje Zemlje.Zašto se sve to nije dogodilo 1998. i zašto to drugo poravnanje? Nemam jasan odgovor. Zašto se to događa ne mogu reči. . . no mogu zaključiti kako se u većin slučajeva, koje smatramo logičnim i koji se savršeno uklapaju u naše shvaćanje svemirskog realiteta, pokazalo da to nema nikakve veze s logikom etera i načinom kojim Kreator upravlja svemirom.

Također sam spomenuo da spušteni podaci u žitnim poljima oslikavaju prolaz ogromnog nebeskog objekta većeg od Jupitera blizu putanje Plutona.


Ne morate biti stručnjak iz astrofizike da bi utvrdili kako će planete iskusiti ekstremno gravitacijsko privlačenje s dvije strane – Sunca i prolazećeg masivnog nebeskog tijela na rubu našeg Sunčevog sustava. Postoji jasno oslikavanje, da će kao posljedica toga, doći do prestrukturiranja našeg Sunčevog sustava. Drugim riječima, naš Sunčev sustav više nikada neće biti isti (tj. kao do sada).


Molim Vas uzmite u obzir da ove informacija nisu kreirane zbog širenja straha već za informiranje čovječanstva o stvarnoj situaciji i da bi znali kako kao ljudska bića možemo igrati svoju vlastitu ulogu u tom kompliciranom svemirskom scenariju.

Najvažnije je da smo mi kao i mnoge druge vrste u Svemiru, multidimenzionalna bića i naše postojanje se nastavlja i nakon što trajno napustimo svoja biološka tijela i ovu razinu postojanja.

Vanzemaljci (ET-i) su također poručili kako će na taj dan biti vidljiv i svijetli komet na našem nebu, te kako će se pokazati Novi Mjesec.

21. prosinca 2012, u 11:11 sati prijepodne Univerzalnog vremena (koje ljudi referenciraju kao Točku nultog vremena), naše Sunce i naš Planet će biti u savršenom poravnanju s Galaktičkim centrom. Interesantno je što bi na isti dan, kada će ekliptika našeg Sunčevog sustava presjeći Galaktičku ravninu, Sunce trebalo biti u svom solarnom maksimumu!

Prema razmjeru ekspanzije mase …. govorimo o ekstremnom solarnom maksimumu!

Vratimo se zapisima Maja.

“Prastanovnici” su smatrali datum 21. prosinca 2012. datumom ponovnog rođenja …. početkom Nove ere, kao posljedica prijelaza solarnog meridijana kroz galaktički ekvator i poravnanja Zemlje s centrom Mliječnog puta. U svakom slučaju, počnimo analizu s astronomskog aspekta o tomu što će se dogoditi oko datuma kojeg su Maje utvrdile kao zadnji datum svog Kalendara dugog brojenja. Uprkos činjenici da nam je preostalo nešto više od 1000 dana, naš svijet počinje doživljavati neviđene, ekstremne i brze klimatske promjene.


Broj i intenzitet tih “prirodnih” katastrofa brzo raste. Znanstvenici su zabilježili ekstremno neobično ponašanje našeg Sunca, što izravno utječe na sve planete u našem Sunčevom sustavu. Posebno postoje dokazi da u atmosferama planeta našeg Sunčevog sustava, postoje drastične promjene te kako ti planeti iz nekog nepoznatog razloga prolaze povećavanje mase.

Je li čudno zračenje energije iz centra Mlječnog puta, koje je otkrio Dr. Scott Hyman, stvarni uzrok toliko vidljivim promjenama, koje se događaju našem Sunčevom sustavu?

 

– Maje bi jasno rekle: “Da!”

Također bi rekli da će ogromne emisije “nepoznate forme energije” stići iz centra Mliječnog puta, što će promijeniti temelje fizike našeg svijeta, odnosno stvoriti nove materijalne i nematerijalne uvjete za život, koji će trajati sve do kraja slijedećeg ciklusa.

21.12.2012. prema zapisima davnih Maja, čovječanstvo će ući u Novu eru ili Višu svijest. Interesantno je u ovom trenutku, da sve što postoji na planetu proživljava veći ili manji pomak svijesti.

2012. ćemo imati šansu transcendirati stare načine i naučiti živjeti u miru i harmoniji sa svim ostalim postojanjem u Svemiru.

Taj proces ponovnog rađanja kao polu-eterična bića, prema informacijama koje su generirane piktogramima u žitu širom svijeta, no najčešće u Ujedinjenom kraljevstvu, će početi negdje između 13. – 21. prosinca 2012 (kraj Petog sunca) i završit će 28. ožujka 2013. što je u stvari kraj kalendara Sunce – Venera i u isto vrijeme početak Šestog Sunca.

Tijekom tog procesa će stići iz smjera centra Mliječnog puta svemirske zrake i donijeti konačno DNA reprogramiranje života kakav postoji u ovom Sunčevom sustavu. To je razlog zašto je izuzetno važno pažljivo praćenje poruka, koje dolaze u usjevima.

Drugi dio

Zemlju bombardiraju gama zrake


S toliko informacija na tu temu, možemo zaključiti da će tijekom tog događaja, naš planet biti bombardiran s najsmrtonosnijim gama zrakama, ikada emitiranim iz galaksije Mliječni put, od 3,5 trilijuna elektron volta (eV).

Kreatori krugova u usjevima nam pokazuju da ćemo biti izloženi tim snopovima gama zraka najmanje nekoliko mjeseci, kada će se i dogoditi reprogramiranje naše DNA. Isto tako znamo da su i drugi planeti našeg Sunčevog sustava pod utjecajem Globalnog zagrijavanja.

Već znamo kako je većina informacija, koje primamo od matice vodećih medija netočna, jer ljudski faktor nije uzrok tim izrazitim promjenama. Postaje očito da je velika uloga naše Zvijezde u globalnom zagrijavanju, no to je samo lokalni utjecaj. Dokazi ukazuju da je i samo Sunce pod utjecajem galaktičkog ekvatora, gdje se trilijuni elektron volta izbacuju iz tamne rupe.

Fizičari su pronašli dokaze za postojanje fotona najveće energije ikada detektiranih iz ekvatora Mliječnog puta. Vjeruje se kako je toliko mnogo izravne radijacije izrazito smrtonosno jer ima snagu uništavanja svekolike organske materije.

Samo kao ilustracija, Crna rupa locirana u centru Mliječnog puta sadrži procijenjenu masu od preko 1 milijuna zvijezda i vjeruje se s promjerom preko 2 trilijuna milja. Mnogi vodeći astro i kvantni fizičari također vjeruju da super masivne crne rupe rotiraju nevjerojatnom velikim brzinama zbog svoje prevladavajuće mase.

 

No kakve to veze ima s budućnošću čovječanstva?

– U Mliječnom putu, koji je aktivna galaksija, naš se solarni sustav ciklički kreće iznad i ispod galaktičke ravnine. Kako se zvijezde i planetarni sustavi, uključujuči i naš vlastiti, približavaju toj galaktičkoj ravnini, raste gravitacijski utjecaj koji poremećuje stabilnost svakog planeta uključujući i Zemlju

– prolaz najgušćim dijelom gravitacijske ravnine je izravni uzrok devastirajućih ciklusa i pomaka polova, koji su bili zabilježeni tijekom povijesti. Ta ciklička priroda našeg Sunčevog sustava, kako se krećemo kroz Mliječni put je precizno utemeljena u kalendarskim sustavima mnogih pradavnih civilizacija.

– I same Maje su to opisivale kao “Tamni ponor” ili “Galaktička ravnina”. Kako smo izloženi energijama galaktičke gravitacijske ravnine, nastavit ćemo sve češće prolaziti ozbiljne vremenske i geološke učinke kao što su potresi, tsunamiji, jake oluje i vulkanske aktivnosti s povećanim intenzitetom.S prodiranjem u gušće dijelove galaktičke ravnine i iskustvom potpunih gravitacijskih učinaka, mogli bi svjedočiti solarnim izbojima, neočekivanim meteoritskim kišama i na nesreću geografskom pomaku polova.

Treći dio

SUPER VAL


Dr.Paul LaViolette


“Dekodiranje poruke pulsara”             “Zemlja pod vatrom”


Možda bi, ukoliko želimo razumjeti stvari koje nadolaze, bilo korisno pogledati rad znanstvenog genija, dr. Paul LaViolette-a.

Trenutno je predsjednik Instituta za interdisciplinarno znanstveno istraživanje Starburst zaklade. Primarni je cilj Laviolette bilo traženje dokaza o povećanim razinama svemirske prašine u slojevima leda, koji se poklapaju sa zadnjim ledenim dobom.

Starburst zaklada je otkrila nešto relevantno za Nexus događaj 2012.-2013. Radi se o najmanje dva supervala sa snagom generiranja Novog ledenog doba, koji izviru na udaljenosti oko 26.000 svjetlosnih godina, odnosno iz galaktičkog centra Mliječnog puta.

Vjerojatno naš Sunčev sustav već doživljava invazivnu energiju galaktičkog ekvatora. Nedavna motrenja su pokazala dramatičan porast energije gamma zraka na galaktičkom ekvatoru, koja će doseći maksimum tijekom poravnanja s našim Sunčevim sustavom 21.12.20012.

Po mom uvjerenju na kraju 2012. možemo očekivati udar najmanje pet supervalova sa snagom koja uzrokuje Novo ledeno doba, a oni već putuju prema nama brzinama većim od brzine svijetla, iz svog ishodišta, udaljenog 26.000 svjetlosnih godina – Crne rupe u centru galaksije Mliječni put.

Četvrti dio

KAKO JE DR. PAUL LaVIOLETTE POVEZAO SLAGALICU?

Upitan kako je to uspio, rekao je da je jednostavno znao gdje tražiti. Potvrdio je da je istovremeno sa svojim znanstvenim istraživanjima, termalno i detaljno proučavao i analizirao pradavne mitove, tradicije, rukopise, karte, crteže i kodirane poruke na zidovima najstarijih hramova.

 

I dok je dr. Paul LaViolette tražio neki izuzetno važan trag u pradavnim zapisima i mitovima, provodio je komplicirana znanstvena istraživanja i mjerenja u području astronomije, radeći na novim teorijama u astrofizici i provodeći mnogo vremena i na proučavanju pulsara, evolucijskoj kozmologiji itd.

Uočio je da u Zapadnom zodijaku, Strijelac cilja prema Škorpijonu, pa mu je postalo jasno, da je to od izuzetne važnosti, jer sadrži tisućama godina staru skrivenu poruku.

Otkrio je u stvari da je strijela Strijelca postavljena tako da cilja izravno u centar Mliječnog puta.

U Zapadnom Zodijaku postoje dvije strijele. Jedna je smještena u sjevernoj polutci – Sagitta i cilja ili puca prema galaktičkom centru, dok je druga locirana u južnoj polutci – Sagittariusu, koja cilja ili puca izravno u galaktički centar.

Kakav način istraživanja ….. to je teška informacija, ako ste svjesni što dolazi 2012.

Ako to analizirate, jasno ćete vidjeti da strijela Sagittariusa indicira dan eksplozije, a strijela Sagitta je učinak te eksplozije.

Drugim riječima svemirske zrake.

Mogu li nam uzorci leda iz dubina dati dokaze o ranijim sličnim eksplozijama? – Da.

U slikama berilijuma 10, koje pokazuju gustoću svemirskih zraka, gdje se udari zraka u atmosferu Zemlje jasno vide kao maksimumi.

Postoji vrlo jaki maksimum prije približno 37.000 godina što odgovara onom što znamo – izumiranju Neandertalaca.

Ako pogledata na pradavne mitove Hopi Indijanaca, Inka, Maja, Veda i drugih, vidjet ćete kako govore o erama i vrstama koje se nekoć postojale da bi u određeno vrijeme izumrle.

Stoga su maksimumi tih svemirskih zraka izgleda okidači ledenog doba ili ekstremno toplijeg doba.

U osnovi se velike eksplozije pojavljuju svakih 13.000 do 26.000 godina.

Iz zapisa pojavljivanja sličnih događaja u drugim galaksijama, možemo izračunati kako te svemirske zrake putuju približno brzinom svijetlosti. No to je upitno; brzina bi mogla biti i veća kod nekih velikih eksplozija.

To nije nemoguće kada znamo da u slučaju centra Mliječnog puta tamo postoji Super masivna cna rupa, koja sa svojom ekstremnom gravitacijskom snagom, privlači ogromne količine svemirske prašine i plina prema centru i kada taj proces dosegne kulminaciju, događa se prasak…. eksplozija tako moćna da otpušta vidljuvu zraku “mlazova” koji se sastoje od ioniziranog plina i plazme.

 

Svemirske zrake koje putuju tako velikim brzinama mogu do neke mjere objasniti fenomen smrznutih mamuta i drugih životinja zaleđenih u trenutku hranjenja, kada se nešto dogodilo tako nenadano i nepredvidivo u globalnim razmjerima bez ikakvog upozorenja i prouzročilo Ledeno doba.

Međutim, ako rezimiramo, poruka u Zapadnom zodijaku indicira da bi na toj točki putanje, događaj kreacije energije galaktičkog centra postao vidljiv!

U našem bi se slučaju to dogodio odmah nakon pojave Novog Mjeseca 13. prosinca 2012., što bi moglo značiti i početak ekstremno velikih katastrofičnih učinaka na naš planet.

Čudno je što kaže pradavno Hopi prooročanstvo:

“Doći će vrijeme, kada će se pojaviti na nebu plava zvijezda….. Njeno svijetlo će ukloniti tamu noći….. To plavo svijetlo će donijeti vjetar… Vjetar koji nije viđen na Zemlji već dugo vremena…. Plava zvijezda će donijeti vatru…. Vatra će biti tako svijetla i vruća, da će transformirati materiju svemira….. Plavo svijetlo te zvijezde je signal završetka četvrtog svijeta…. Plava zvijezda će prouzročiti podizanje oceana i njegovo penjanje prema kopnu, preplavljujući svijet… Skoro sve živo će nestati u toj velikoj katastrofi.”

Zato što ne možemo vidjeti galaktičku jezgru zbog smetajućih oblaka prašine, većina plavog svijetla iz eksplozije galaktičke jezgre će doći od elektrona svemirskih zraka emitiranih iz jezgre.

Tijekom njihovog puta prema nama od 26.000 svjetlosnih godina, ti će elektroni moćnih svemirskih zraka kontinuirano generirati i zračiti ispred sebe plavkasto svijetlo.

Ubrzo nakon vidljivosti sa Zemlje 13. prosinca 2012., superval svemirskih zraka će početi prodirati kroz zaštitno magnetsko polje našeg solarnog sustava.

Utjecat će na naše Sunce i sve planete našeg solarnog sustava, uzrokujući jako loše vrijeme i prirodne katastrofe, pomak magnetskih i geoloških polova, a svi znamo kuda to vodi.

U trenutku preokretanja polova gravitacija koja drži vodu u oceanima više neće moći održavati ravnotežu pa voda više neće biti pod kontrolom stabilne gravitacije i pobjeći će na jednu stranu, što znači ništa drugo do Novu globalnu poplavu!

To će pokrenuti tsunamije visoke nekoliko milja, trgajući dijelove kontinenata, pepeo iz vulkana i do sada neviđene vjetrove.

To će se dogoditi kada završi precesija Zemlje 21.12.2012. (potrebno je 25.765 godina za njeno dovršavanje): rotacija će Zemlje prestati i tada će se na površini Zemlje, oni koji će do tada preživjeti iskusiti ono što se u starim zapisima opisuje kao “zamjena mjesta neba i zemlje i slijedeće će dana sunce izaći na drugoj strani”.

Prastanovnici su nam ostavili jasno upozorenje na taj događaj, pred više tisuća godina. Morali bi ih prestati ignorirati!

A što s našim Suncem?

Prijateljski vanzemaljci “ET-i” ili “posjetitelji”, kako ih nazivamo, uprkos činjenici o postojanju visoke vjerojatnosti da su ovdje duže od naše vrste, jasno su nacrtali 22. srpnja 2008. na velikom polju usjeva u Avebury Manor / UK, kako će naše Sunce proći kroz period ekspanzije mase pri čemu će progutati Merkur i Veneru.


Peti dio

Osnovne informacija o solarnim olujama

Dobro je poznato da površina Sunca izbacuje ogromne količine topline i svijetla u prostor.

Povremeno te ogromne eksplozije postaju solarne oluje i putuju prema našem planetu. Kada te solarne oluje udare o Zemlju, u većini slučajeva nemaju fatalni učinak na oblike života, no gustoća energetske rešetke, koja pojednostavnjuje naše živote i egzistenciju, može lagano služiti kao vodič ili kanal za destruktivnu energiju solarne oluje i tako mogu potpuno neutralizirati naš električki sustav.

Moramo uzeti u obzir i da je naše Sunce i prije 21. prosinca 2012. već izloženo utjecaju najjačih gravitacijskih sila, koje postoje u centru Mliječnog puta.

A postoje i neki podaci da Vlada u sjeni koristi neku vrstu plazma oružja za bombardiranje Sunca korištenjem HAARP i Tesline tehnologije; osobno mislim da to Elita stvarno i čini, no glavni uzrok je gravitacijski učinak iz Sgr A*.

NASA i Vlada u sjeni skrivaju informacije od nas. Raspolažu tehnologijama koje su stoljećima ispred nama poznatih, ispitana u podzemnim vojnim bazama širom svijeta.

No moramo nastaviti s onim što imamo i pokušati to razumjeti prije nego bude prekasno.

U stvari, čak i bez 2012. u slijedećih će 10 godina doći Novi svjetski poredak (NWO) na ovom planetu i time planet ionako više neće biti ugodno mjesto.

U svakom slučaju stvari će se sve više pogoršavati, Sunce će biti sve toplije i toplije kao nikada ranije, jer gravitacija iz centralnog pojasa galaksije već izvodi svoju “magiju”.

To gravitacijsko privlačenje i razmjena energija također dolazi i manje važnim svemirskim zrakama koje već pogađaju solarni sustav. No nemojte pogriješiti, te manje važne svemirske zrake nisu usporedive s razmjerima Nexus-A oluje supervalova, koji dolaze.

Teme koje prezentiram su upravo takve, dijelovi prirodnih ciklusa, pa ih je bolje i shvaćati na taj način. prirodno. Bez straha, bez panike i bez predrasuda. Priroda nije slična ni ovom ni onom… ona jednostavno postoji.

Svakomu postaje jasnije da je Svemir veći od nas i naših života. Mi smo samo tranzijetni fenomeni, premda dio cijele svemirske stvarnosti.

To nije ni dobro niti loše. Jednostavno je tako.

Vlade u sjeni su potrošne. No mi nismo potrošni i to ćemo dokazati!

Nastavimo:

Svemirska prašina i plin koji će stići krajem 2012. u naš solarni sustav s dolazećim Nexus – događajem supervala, će prouzročiti početak ponašanja našeg Sunca poput T Tauri zvijezde.

 

T Tauri zvijezde su zvijezde okružene tankim oblakom međuzvjezdanog plina i prašine, što inducira njihovu jaku svjetlost zbog koronalne aktivnosti. Na kraju postanu jaki odašiljači svemirskih zraka!

U slučaju našeg Sunca, gdje su se solarne buktinje (običavale) događale 1-10 puta godišnje, trenutkom događanja supervala, one će se početi često pojavljivati na površini Sunca…..

 

PORUKE ODOZGORA

Pogledajmo što nam prijateljski vanzemaljci (“ET-i”) imaju za reči o događanju 2012. pomoću svojih kompleksnih dizajna usjeva širom svijeta. Piktogrami u žitu jasno pokazuju astronomski događaj krajem 2012. ili početkom 2013. blizu kraja tekućeg Sunce – Venera kalendara ili između dolazaka neke vrste svemirskih zraka iz centra Galaksije.

Ljudi Zemlje će po prvi put u dugom vremenskom periodu imati priliku vidjeti nebo s dolazećim svemirskim zrakama iz galaktičkog centra točno 13. prosinca 2012, kada će se Novi Mjesec i neki komet poravnati s galaktičkim centrom.

Postaje očito da će takve zrake iz galaktičkog centra dolaziti periodično u skladu sa svojom veličinom i snagom. Zadnja i najveća svemirska zraka od svih “Nexus – superval događanja (nepoznata forma energije koja putuje prema nama)”, će dovršiti reprogramiranje organskih formi života u ovom sustavu. Doći će točno 28. ožujka 2013. kada službeno završava Sunce – Venera kalendar i počinje “Šesto Sunce!”

Neočekivana veza Maja sa slika usjeva u Engleskoj

Kraj “Petog Sunca” 21.12.2012.                               početak “Šestog Sunca” 28. ožujka 2013.

Što to znači?

U samoj biti transformacija čovječanstva na Zemlji je evolucijski razvoj potaknut igrom galaktičkih sila i kretanja nebeskih tijela. To uključuje i kupanje našeg planeta i njegove biologije u energijama gama zraka koje se projiciraju iz galaktičkog centra. Taj bio-svemirski događaj je bio anticipiran tijekom prisutnosti čovječanstva na Planetu i pojavljuje se u zapisima kultura mnogih naroda kao vječna mudrost. Ta mudrost opisuje trijumf samilosti i inteligencije nad nasiljem i neznanjem.

 

Transformacija će se postići stvarnom transmutacijom ljudskog genetskog materijala, naše DNA, dok će biti uronjena u galaktičko svijetlo koje potječe od vlastitog Sunca, koje će tada djelovati kao prenosnik energije samog Galaktičkog centra, koja će prolaziti kroz Zemlju i duž osi do sustava zvijezđa Pleiades.

Početak pojavljivanja tog dođaja je zabilježen kao prosinac 2012. U konačnici, radi se o ljubavi i osobnom primjeni kao samilosti i njene univerzalne manifestacije kroz kreaciju, što i vodi i karakterizira dolazak noosfere. Određena kretanja nebeskih tijela se manifestiraju kao transformianje DNA homo sapiensa u DNA homo noosferikusa.

To je želja ljubavi i inteligentno dizajniranog rezultata biologije. Naš kolektivni uspjeh u Svemiru je osiguran intencijama ljubavi za uspjeh čovječanstva – njegovo utjelovljenje uzvišene namjere u vremenu – u svim dimenzijama i svemirima!

Razjasnimo piktograme koji su se pojavili u Avebury Manor 15. srpnja 2008. Piktogram jasno pokazuje naš planetarni sustav na 23-24. prosinca 2012, dva ili tri dana nakon Kraja Kalendara dugog brojenja – 21. prosinca 2012.


Očit je odabir dviju grupa:

– jedna se grupa sastoji od malih krugova i ocrtava putanje Merkura, Venere, Zemlje, Marsa i Plutona.

– druga s debelo iscrtanim većim krugovima se sastoji od Jupitera, Saturna, Urana i Neptuna.

Autori (“oni”) inzistiraju da pazimo na dvije stvari:

– prvu anomaliju u putanji Plutona, gdje je jasno nacrtano da će to nebesko tijelo biti pod utjecajem vanjske gravitacije od nekog prolazećeg tijela, planeta ilikometa.

– drugu je anomalija podijeljena u dvije grupe. Može li se to shvatiti kao dijeljenje našeg sunčevog sustava na dvije grupe, kao rezultat ektremnih sunčevih aktivnosti u kombinaciji s nekom izrazito moćnom gravitacijom prolazećeg tijela ili kometa?

Poruka je savršeno jasna – piktogram je naš Sunčev sustav na dane 23. i 24. prosinac 2012:

Sve to ne bi bilo toliko značajna da se 7 dana kasnije, 22. srpnja, nije pojavio ažurirani piktogram. A ono što je pokazivao je apsolutno sve što trebamo znati!

Ukazivap je na ogromne geološke promjene i promjene putanja u našem solarnom sustavu, kao posljedica ekspanzije mase Sunca i jakog gravitacijskog privlačenja izvana. Pogledajte ažurirani piktogram i sami procijenite.


Masa Sunca je mnogo veća, a planeti Merkur i Venera su potpuno spaljeni.

Vidimo s lijeve strane ogromni objekt (broj 10) kako se približava, vjerojatno je to Planet X jake gravitacije koja će utjecati na putanju Plutona, te novi mjesec i svijetli komet s desne strane.

Povećanje Sunca je očito, zbog čega je Sunce progutalo svoja dva najbliža planeta. Merkur i Venera su potpuno spaljeni. Ako je piktogram točan, naš Sunčev sustav više nikada neće biti isti!

Završni dio (Šesti dio)

2012 Nexus događaj –


Nepoznata forma energije se kreće prema nama!
Prijateljske susgestije i korisne upute:Jake su indikacije porasta klimatskih promjena, sve do ekstremnih razmjera, kako se približavamo kraju Petog Sunca – 21. prosincu 2012.

To će biti prirodna posljedica izloženosti maksimalnom gravitacijskom privlačenju, koje potječe od Sgr A* i od prolazećeg nebeskog tijela blizu našeg Sunčevog sustava i koje će kako je prezentirano u podacima iz usjeva, presjeći 2012 područje blizu Plutona. Ako Galaktička jezgra, koja je u centru galaktičke ravnine s gravitacijskom snagom držanja zvijezda i planetarnih sustava udaljenih i do 50.000 svjetlosnih godina u svim smjerovima, onda je bolje da pvojerujete da to tijelo ima snagu i za veće djelovanje.

Zvjezdani disk Mliječnog puta (galaktička ekliptička ravnina – op. prev.) ima promjer približno 100.000 svjetlosnih godina i da bi držala sve zajedno i održavala rotaciju, potrebna je ekstremna snaga. Kao što smo konstatirali ranije, taj stroj je Super masivna Crna rupa, a Hubble teleskop je otkrio da je tako u skoro svim galaksijama. U stvari, potvrđuje se kako je to slučaj i s većinom galaksija. A nalazimo ih svugdje no ….. ogroman je prostor i sve je moguće.

Svakako će uskoro postati očitio da je klima izvan kontrole i počet će se pojavljivati sve više “iznenađenja”. Tornada, cikloni, zemljotresi, vulkanske erupcije, pomaci iz planetarnih magnetskih ravnoteža, tsunamiji i navedite još mnogo toga, što će vjerojatno voditi pomaku magnetskog polariteta zemljine energetske rešetke i konačno pomaku geoloških polova. Postaje sve većem broju ljudi jasno što znači pomak polova u geološkom aspektu.

Znači novi Globalni Potop, razdvajanje tektonskih ploča, potonuće dijelova kontinenata, podizanje novog kopna, smrtonosno izbacivanje koronalne mase (CME), itd.

Da ne zaboravimo Sunce, koje će “slučajno” istovremeno ponovno prolaziti pomak polova, što se, koliko znamo, događa svakih 11 godina. Zadnji pomak polova je bio 2001. a slijedeći je 2012.


Ova “elita” zna što dolazi, no neće informirati ljude. Analiza svjetskih političkih i vojnih strategija pokazuje da se grade ogromne komore (DUMB – Deep Underground Military Base – duboke podzemne vojne baze – op. prev.), kao i ogromno logori.

To znači da se radi o strategiji po kojoj će glavni dio ljudske populacije izumrijeti zbog nadolazećih događaja. I akcije nekih aktivnih programa u pozadini indiciraju da će se odabrani dio od 1/6 stanovništva skloniti u podzemni svijet.

Svatko tko će biti uzet u podzemne baze, bit će svojevoljno ili prisilno mikročipiran.

Injekcijom mikročipa završio je vaš slobodan izbor. Kada je mikročip jednom u tijelu, oni mogu bežično upravljati subjektom, njegovim stanjem zdravlja, ponašanjem i eliminirati ga ukoliko to smatraju nužnim.

Uprkos ismijavanja cijelog svijeta, ova poruka Vrilion-a (predstavnik “Ashtar Galaktičke Komande” – op. prev.) je autentična. Ne možete očekivati da bi ista Vlada u sjeni objavila autentičnost poruke, dok istovremeno porovdi izuzetno pametno prikrivanje projekata barem 60 godina.

Da autentična je, a vaš je izbor vjerovati u njenu originalnost ili ne!
http://www.youtube.com/watch?v=axxa0wcMCnw ili   http://www.youtube.com/watch?v=-502TI9yrT0 ili
http://www.dailymotion.com/video/x6vz38_real-voice-of-an-alien ili
Log from #Ashtarcommand meeting on August 18 1997
(svi testirani 14.02.2010. – op. prev.)


Transkript cijele poruke iz 1877:

“Obraća Vam se glas Vrillon-a, predstavnika Ashtar galaktičke komande.

Već mnogo godina ste nas gledali kao svijetla na nebu. Govorimo Vam danas u miru i mudrosti, kao što smo to činili vašoj braći i sestrama diljem vašeg planeta Zemlje. Došli smo Vas upozoriti na sudbinu Vaše rase i svijeta, kako bi mogli prenijeti svojim bližnjima smjer kojeg morate uzeti kako bi izbjegli katastrofu, koja prijeti Vašem svijetu i bićima na našim svjetovima oko Vas.

To činimo da omogućimo dijeljenja s drugima velikog osvješćivanja o prijelazu planeta u Novo doba Vodenjaka. Novo doba može Vašoj rasi biti vrijeme velikog mira i evolucije samo ako vaši vladari postanu svjesni zlih sila, koje mogu zasjeniti njihove prosudbe. Budite mirni i slušajte, jer možda nećete imati drugu šansu.

 

Svo Vaše oružje zla mora biti uklonjeno.

Vrijeme sukoba je sada prošlost i vrsta koje ste Vi dio, može proslijediti prema višim fazama svoje evolucije, samo ako sebi pokažete da ste toga vrijedni. Imate samo malo vremena za učenje zajedničkom životu u miru i za opće dobro. Stoga se probudite. Nebojte se učiniti nešto (prema tom cilju – op. prev.), jer ćete ako to ne učinite izgubiti ne samo svoja tijela, već i svoj planet i svoju dušu.

Male grupe diljem planeta uče o tomu i postoje kako bi svima prenijele svijetlo zore Novog doba. Vaša je slobodna volja prihvatiti ili odbaciti njihovo učenje, no samo oni koji uče živjeti u miru će biti propušteni u više prostore duhovne evolucije.

Slušajte sada glas Vrillona, predstavnika Ashtar Galaktičke komande, koji Vam govori. Budite svjesni postojanja mnogih lažnih proroka koji djeluju u Vašem svijetu.

Oni će Vam isisati energiju – energiju koju nazivate novcem i koju će iskoristiti za zle svrhe, a dati Vam bezvrijedno smeće za uzvrat.

Vaše uzvišeno unutarnje Sebstvo će Vas od toga štititi.

 

Morate naučiti osjećati i slušati unutrašnje glasove, koji Vam mogu reči što je istina a što zbrka, kaos i laž.

Naučite slušati unutarnji glas istine i on će Vas voditi stazom evolucije.

To je naša poruka našim dragim prijateljima. Promatrali smo Vaš rast mnogo godina, kao što ste i Vi promatrali naša svijetla na nebu.

Sada znate da smo ovdje i da postoje još mnoga bića na i oko Vaše Zemlje, koja Vaši znanstvenici ne priznaju.

Duboko smo zabrinuti za Vas i Vaš put prema svijetlu i učinit ćemo sve što možemo kako bi Vam pomogli.

Nebojte se, samo težite upoznavanju sebe samih i živite u harmoniji s putovima Vašeg planeta Zemlje.

Mi se iz Ashtar Galaktičke komande zahvaljujemo na pažnji. Napuštamo sada ravninu vaše egzistencije.

Budite blagoslovljeni Svevišnjom ljubavi i Istinom Svemira…..

 

Nalazimo se usred duhovnog sukoba, Strana Tame je prevrtljiva i moćna, no predstavlja krivu opciju. Prvo što treba učiniti je odbaciti sustav. Filmovi kao što su Zeitgeist 1 i 2 i slični pružaju dovoljno dokaza o tom što se događa.

Kao što sam i ranije rekao, ova vladajuća elita ili Vlada u sjeni se boji onog što nam dolazi u susret. Sa zadnjim valom koji stiže 28.ožujka 2012. oni će svi platiti za ono što su činili protiv volje Kreatora, jer protiv nje nitko ne može djelovati.

 

DAKLE ŠTO JE PAMETNO ČINITI?

Mnogo stvari. No ponajviše da bi ostali živi do dolaska prvih nekoliko zraka. One će postati vidljive 13. prosinca 2012. a prve će stići na Zemlju nakon 8 dana točno u 11:11, kada će se dogoditi poravnanje.

− Nakon dolaska prvih nekoliko zraka iz Galaktičkog centra mi smo sigurni. Bit će dovoljno jake da će moći očistiti astralnu ravninu i nakon toga više neće biti važno ako izgubimo fizikalna tijela. Mi smo spašeni. Nexus će u njoj očistiti svu zmazanoću.

1. savjet:

Ako krenu kako bi trebale, nemojte ići u ponuđena skloništa pod zemljom. Bolje je ostati vani nego se skrivati pod zemljom. Put Dolje vodi k Novom sjvetskom poretku – izobličenoj ideji koja potiče još od pradavne Atlantide.

2. savjet:

Širom svijeta je određeni postotak ljudi više ili manje informiran o scenariju 2012 i stalno propituje nove informacije o 2012. Oni se povezuju međusobno pomoću takozvanih “grupa za preživljavanje”. Ovaj i slični forumi na Webu odrađuju veliki posao. Posao informiranja ljudi. On je jedino sredstvo koje možemo koristiti za komuniciranje. No uskoro će uvesti neke veće restrikcije, pa ne znam koliko ćemo još dugo moći pretraživati tu ogromnu biblioteku znanja i informacija.

3. savjet:

Slijedite informacije koje dolaze iz krugova u usjevima. One će pokazati sigurne lokacije. O svakom zavisi što će odabrati zavisno o tomu vjeruje li tim porukama ili ne. Što god odabrali, to je Vaš izbor, kao što su i posljedice ili koristi vaše. Uzvišena kreacija će osigurati da prave informacije stignu do svakog koji ih je vrijedan, no izbor je Vaš.

4. savjet:

U prošlosti su ljudi također bili suočavani sa sličnim događajima. Izgradili su velike lukove kako bi se spasili. Evo linka o njihovim lokacijama:

 

Noine arke u svijetu (vidljive iz satelitskih snimaka, a slika je preuzeta iz fima na gornjoj adresi)


Možda će te lokacije biti korisne za neke, no ona u Australiji više ne vrijedi, jer (prema kanaliziranim podacima) u trenutku najjače gravitacijske privlačne sile Sunca, veći dio kontinenta će se odvojiti i potonuti.

Prema informacijama kanaliziranja:

Što se tiče Europe, nezavisno o scenariju koji će se dogoditi, bit će pod dubokom vodom. Odvojit će se tektonske ploče u području ex Jugoslavije, Jadranskog mora, Italije i sve do srednje Afrike.

U stvari odlomit će se dvije tektonske ploče duž iste crte.

Euro-azijska i Afrička ploča

Po nekim kanaliziranjima, New york će doživjeti nuklearnu eksploziju 2012. Hoće li se to dogoditi tek treba vidjeti. Stvarno se ne oslanjamo na kanaliziranje, no ipak su neki od tih ljudi stvarno nadareni.

Nadamo se da je slijedeće kanaliziranje krivo…. no:

Obalni gradovi Queensland-a će biti poplavljeni i samo če centralna područja Queensland-a duž unutarnjeg područja planinskog niza zajedno s dijelom New South Wales-a ostati.Crta prekida kontinenta je između Adelaide (Port augusta) i Normanton-a s druge strane kontinenta, a centralni i zapadni dio kontinenta će potonuti, obala istočnog dijela će bit poplavljena, planinsko područje će preusmjeriti vodu prema Indoneziji, upravo dovoljno, da bi dio zemlje ostao u jednom komadu netaknut.

 

Postoje i druga mjesta koja su sigurna, no većina njih neće zadržati održivo podesnu klimu. jer će nakon ovog procesa globalnog zagrijavanja, biti suočeni s Ledenim dobom u najvećem dijelu našeg planeta.

Zato grade Podzemni svijet. Već je skoro 90% funkcionalan, no ako je točno što kaže Norveški političar, sve mora biti dovršeno do početka 2011.

Zato se svi koji ćete ovo čitati – probudite!

I radite ono što vam srce govori da je moralno i ispravno.

5. savjet

Nikada im nemojte dozvoliti da cijepe Vas ili Vašu djecu. Nikada i nezavisno o uzroku. To neću komentirati.

6. savjet i

Ako smo pod “određenim okolnostima” napustili fizikalno tijelo prije dolaska zraka, pitaje je što onda?

U takvom trenutku astralni prostor našeg planeta nije siguran “ako to smijem reči “i neće mnogo bića moći sigurno napustiti taj prostor. Velika je šansa (moramo otvoriti sve mogućnosti) da će većina stanovništva s nadolazećim događajima, nakon napuštanja fizikalnih tijela, izravno doći u astralnu dimenziju.

Podeđavanje svijesti treba učiniti što je moguće prije. Ne bi preporučivao ulaženje u tamne tunele sa svjetlom na kraju. To bi lagano mogla biti još jedna manipulacija multidimenzionalnih entiteta, koji su nam neprijateljski nastrojeni. Ako niste sigurni, nemojte biti “prijateljski nastrojeni” s bilo kojim entitetom prije nego što stignu zrake iz galaktičkog centra.

Možda će na astralnoj ravnini biti parkirani veliki brodovi, s planom korištenja njihove napredne tehnologije kako bi uhvatile što je moguće više svijesti, onih svijesti koje su ranije bile u ljudskim tijelima te prekinuti njihovu svjesnost i staviti ih svjesnost poput sna kako ne bi znali što se dešava (vjerujte da imaju tehnologiju i vještine za tako nešto) kako bi ih onda smjestili unutar energetskih kontejnera i transportirali na druge sustave i na kraju ih stavili u druga tijela. Tako će se moći nastaviti manipuliranje i objašnjavanje generiranja energetskog polja zvanog aura, kao posljedice fuzioniranja naše svijesti s energijama okolnog prostora.

Zato je preporučljivo biti fizički dislociran u zone, koje imaju multidimenzionalne portale iznad tla, mjesta s jakom i gustom pozitivnom energijom. Rečeno jednostavnim riječima – mjesta na fizikalnoj ravnini, gdje je astralna dimenzija sigurna i pouzdana.

Znam da je sve to većini vjerojatno teško “progutati”, no upravo se to događa. Za nekolicinu ipak tvorenog uma, oklop koji drži našu svijest pridruženu ovom planetu slabi i s pravom odlučnošću se može probiti, pa svijest može pobjeći.

Odlaženje u bilo kom smjeru znači beskonačni izbor, no preporučam preusmjeravanje Vašeg astralnog tijela ravno prema centru Mliječnog puta, astralni let velikom brzinom u tom smjeru i presretanje zraka, koje dolaze tim putom.

To je jedino mjesto za koje sam siguran da je sigurno!

Molim Vas upamtite sve to prije nego će ovaj sadržaj biti maknut s Interneta.

Ako Vaše astralne vještine nisu tako dobre, pokušajte ostati na astralnoj ravnini i izbjegavajte bilo kakve tunele, vrtloge itd. na toj ravnini. Oduprite se bilo kojem vanjskom pritisku od bilo koga da uđete u neki brod, portal i sl. i čekajte dolazak Nexusa.

Ako se tijekom boravka u astralnoj dimenziji brzo priviknete na tu novu gustoću, nemojte čekati i napustite planet krenuvši ravno u smjeru Galaktičkog centra.

U trenutku kada Vas jedna od Nexus zraka takne, Vi ste sigurni!

– Trebamo li se bojati?

Ne. Svemirski realitet je veći od nas. Na početku smo promjene koja je prirodna kulminacija stvari. Trebali bi se bojati neznanja i predrasuda. Samo Vas istinsko znanje može osloboditi i bit će uz Vas kada ćete ga najviše trebati.

Jesmo li pred nečim izvarednim?

Vjerujem da jesmo. Sve će muke uskoro završiti, i ubrzo ćemo egzistirati pune svijesti na višoj gustoći postavši svjesni svoje istinske prirode, kao i svih stvari u Svemiru

 

Što još pametno možemo učiniti?

Osvrnite se na svoje živote i utvrdite gdje su postojale opstrukcije i gdje su markeri nelagode. Fiksirajte griješke koje ste počinili, budite hrabri i ispričajte se tamo gdje trebate i molite za oprost gdje je to potrebno.

Od svih neprijatelja u životu pokušajte napraviti prijatelje ili ako to nije moguće, potrudite se u uspostavljanju neutralnog odnošenja s tom osobom, što će automatski voditi dezintegraciji dugoročno generirane mentalne energije.

Upamtite da smo svi međusobno povezani. Samo to ne vidimo zbog ograničenja naših pet osjetila.

Trebamo li biti radosni što smo prisutni u ovom trenutku vremena, upravo prije kraja dugačkog ciklusa?

Da. Ako pogledate s očima svog zdravog razuma i intelekta, vidite Pomak polova, neizbježne katastrofe kao rezultat svemirskih uvjeta i zakona. No ako pogledata s očima svog srca, slika izgleda drugačija i duboko u sebi znate da će na kraju sve biti dobro.

Nešto o budućnosti?

Ostanite svjesni i na oprezu. Slijedite put Ljubavi i svemir će otvoriti svoje putove, koji će Vas odvesti na sigurno.

Samo otvorite svoje srce i slušajte na što ukazuje.


“Budite svjesni nositelja LAŽNIH darova i njihovih NEPOTPUNIH OBEĆANJA.

Mnogo BOLA, no još uvijek ima vremena.

Tamo vani je DOBRO.
Oduprimo se PRIJEVARI.
Širimo [zvuk zvona] KRAJ[A]”

Što možemo učinti?
Trpiti mnogo bola, jer još ima vremena.

To nije prošlost, nije ni budućnosti….. to je sadašnjost kada moramo iskoračiti, ujediniti se i učiniti što kao ljudi možemo uraditi da bi zaštitili Gaia Zemlju od zla koje se nadvilo nad njom.

Što trebamo učiniti dok ne bude kasno?

Vjerujem da je prvi korak čovječanstva buđenje, prekidanje svih sukoba, ujedinjenje, odbijanje vladajućeg sustava, svjesnost o mijenjanju našeg svijeta i nas samih, stvaranje zajednice i diskutiranje svih postojećih solidnih dokaza o nadolazećim događajima, prihvaćanje svjesnosti da nas ET-i upozoravaju na širenje naše zvijezde i dolazak svemirskih zraka 2012 prema nama iz galaktičkog centra.

Ljudi, to moramo učiniti…. moramo se ujediniti i riješiti sve to prije nego bude kasno….

 

Prvo: davno znanje i sveta mjesta

Vladajuća elita zna sve o tom pradavnom znanju i postavila je obeliske na precizne lokacije po svijetu kako bi ostvarila zle akupunkturne rezultate. Ta su mjesta vrlo važna ljudskim bićima koja su na strani Svijetla, jer ih mogu koristiti za zaustavljanje zla na našem planetu i pokrenuti proces liječenja našeg planeta.

Statistike pokazuju umiranje našeg planeta, vodeći mediji potiskuju informacije o katastrofalnom postotku izumirućih vrsta i svaki mjesec ih sve više odlazi, a pojavljuje se sve više mrtvih zona u oceanima. Klima je skoro van kontrole, pa stoga moramo početi djelovati, odmah.

Jedini put iz te situacije vodi kroz jedinstvo i timski rad, pa vjerujem po mom uvjerenju da je pametno da ljudi kreiraju karte svih svetih mjesta, koje su dio stvarne pradavne planetarne rešetke. Nije nam potrebno dublje matematičko znanja; dovoljno je pogledati lokacije svakog pradavnog svetog mjesta na svakom kontinentu i početi markirati mjesta, vuči linije između njih i pronalaziti nove, koje su do sada bile prikrivene u sjeni. Kada je jednom planetarna akupunkturna kartagotova, možemo krenuti dalje.

Drugo: geoglazba

Drugi dio slagalice se po mom vjerovanju može izvući iz informacija James Paul Furia, geoglazbenog eksperta. To ću objasniti uskoro, pa nastavimo.

Treće: Sinkronizirana globalna meditacija na svetim mjestima.

Slijedeći korak koji je po mom mišljenju pametno učiniti, je okupljanje ljudi, koji osjećaju i rezoniraju s takvim idejama i svrhama, na tim pradavnim mjestima, koja su dio planetarne energetske rešetke. Bolje je ako većina ljudi ima iskustvo s vještinama meditiranja i ostvarivanja izmijenjenih stanja svijesti. Postoje mnogi koji mogu voditi grupne meditacije i oni bi trebali organizirati grupe i objasniti osnove i svrhu koju želimo postići. Kada tisuće ljudi dođe na jednu markiranu lokaciju i koristi Kod, trebali bi svi sjesti i ostvariti stanje inertnosti i tišine. U stvari će to djelovati samo ako se okupe milijuni ljudi istoga dana u isto vrijeme – usklađeno s vremenskim zonama, i ako se svi ugode na psioničko polje našeg planeta s fokusom na promjene.


I djelovat će!

Na tim mjestima treba i asemblirati audio opremu. Onda audio inžinjeri mogu pustiti glazbu u skladu s geografskom širinom i dužinom njihove točne geografske lokacije, kako bi ju meditatori mogli čuti glasno i jasno. Vidjeti rad James Paul Furia-e – stapanje geoglazbe s geomatematikom pradavnih svetih mjesta.

Točna audio frekvencija će generirati vibracije na koje će se uskoro ugoditi svi koji meditiraju, pa će se manifestirati moćno polje čiste mentalne energije. U tom trenutku će ta sila biti fokusirana.

Drugim riječima, s ranijim iskustvom u meditiranju i uz pomoć precizne audio frekvencije koja će aktivirati pinealnu žlijezdu, grupa će se moći ugoditi na istu frekvenciju, kako bi materijalizirala čistu psihičku silu u okolnom prostoru.

Moramo imati najbolje od znanosti i najbolje od ezoteričkog znanja kako bi postigli ravnotežu između intelektualne i duhovne moći. Ključ leži između te dvije moći. Kada ćete jednom moći vidjeti svoju svijest, počet ćete razumijevati njenu dinamiku i ugađanje na te nove frekvencije. Priroda če to prepoznati i počet će Vam pomagati, pa ćete postati kanal Uzvišenog plana.

To treba napraviti na svkoj točki planeta. Audio inžinjeri će kreirati ispravne glazbene datoteke koje će odgovarati svakom mjestu na kontinentu. Mislim da je potrebno najmanje 7 mjesta na jednom kontinentu što je minimum potreban za ostvarivanje rezultata.

Najbolji odnos je 7.000 ljudi na 7 najvećih pradavnih svetih mjesta na svakom od 7 kontinenata. Drugim riječima: 777

Ravnoteža s ….. znate s kojim matematičkim brojem i kojom vibracijom.


No to nije važno. Moramo skupiti koliko je god moguće ljudi. Što ih više dođe to bolje. Taj 777 omjer će izbiti na površinu jer jednostavno u holografskom svemiru, sve je definirano brojevima i kodovima.

Samo moramo upamtiti da je sve energija i da plutamo u oceanu energije. Ako to učinimo kako bi trebalo, promijenit ćemo četiri elementa i još mnogo toga. No ćemo to razumjeti na vrijeme. Svaka misao sadrži energiju. Zamislite si da to možemo učiniti u planetarnom razmjeru.

Ne trebamo oružje da bi porazili zlo, samo moramo prestati prihvaćati zlo kao dio svoje realnosti.

Vratimo se sada James Paul Furia-i, ekspertu geoglazbe! Geoglazba je formula povezivanja geometrije svetih mjesta, mjera Zemlje i znanja glazbe.

Inspiriran istraživanjem Carl Munick-a, istraživač i kompozitor James Paul Furia demonstrira odnošenje između nota glazbene ljestvice, lokacija i oblika stotina pradavnih spomenika te točne udaljenosti i lokacije zvijezda, planeta i konstelacija.

Furia kombinira umjetnost glazbe, matematike, astronomije, proučavanje piramida i pradavnih kultura, otkrivajući zapanjujuću korelaciju između boja, frekvencija, fizike i svijesti.


Njegov program otkriva odsjaj međupovezanosti svega u našem realitetu reflektiran u našoj svjesnosti, našim idejama, načinu svog izražavanja i oblika svijeta oko nas. Na njegovom site-u možete vidjeti video datoteke o njegovom radu. Glazbenik je i kompozitor, koji ima neke izrazito jake ideje vodilje, kako bi čovječanstvo moglo konstruktivno koristiti glazbu, ako bi razumjelo i iskoristilo istinsko znaćenje veze između svete geometrije (točne lokacije na planetarnoj rešetki) i svetog zvuka.

Imam i prijatelja u Kanadi, koji je audio inžinjer i koji gradi nešto značajno na istom principu geoglazbene formule kao i poštovani James Paul Furia.

Njegov rad uključuje i korištenje visoke tehnologije kako bi se induciralo kontrolirani ESP i iskustvo izlaska izvan tijela. Astralne ekskurzije se mogu koristiti za donošenje važnih informacija iz viših razina postojanja. I to bi uvijek uspijevalo, ako se bi koristila ta tehnologija.


No to je samo mala paleta njegovih ideja.

Cilja nešto na planetarnom mjerilu, nešto što ima veze s točnim planetarnim lokacijama, koje je našao Carl Munck u svom radu poznatom pod nazivom “The Code – Kod”.

Dakle imamo nekoliko vrhunskih audio inžinjera, koji razumiju svrhu i mogu kreirati potrebne audio frkvencije kada to bude nužno.

Nastavimo….

Korištenjem najboljeg od onog što pruža pinealna žlijezda, pojedina grupa će morati konvertirati tu energiju u čisto svijetlo. Jaka zraka plavo-bijelog svijetla, napunjena s kreativnim emocijama ljubavi i harmonije i upravljana kao zaštita GAIA-e, će zračiti s površine Zemlje i doseći najvišu točku zemljine atmosfere.

Sjetite se istraživanja japanskog znanstvenika dr. Masaru Emoto-a, koji je otkrio da kristali formirani u zamrznutoj vodi pokazuju promjene kada su specifične misli usmjerene prema njima.


Nosimo izuzetnu prirodnu mentalnu snagu, no programirani smo od društvenog sustava da ju ne koristimo.

Ljudi moraju jednostavno razbiti stari sustav vjerovanja u komadiće, ukloniti sve te šahovske figure i početi od prazne ploče.

Mnogo boli, no još je uvijek……

 

Nastavimo…

Ta je energija slična onoj koju doživljavamo na velikim koncertima kada tisuće ljudi pjeva kao jedan.

Osjećate moć koja je generirana u okolnom prostoru. Na mjestima koja su dijelovi planetarne rešetke i gdje nema ljudi upoznatih s tim vještinama, bilo bi dovoljno kada svi glasno pjevali u jedan glas istu pjesmu.

Pjesma mora biti emocionalna i plemenita (uzvišena) da bi generirala najuzvišenije emocije ljudi. Jedina razlika od ranijeg iskustva sa spomenutim koncertom, je što nećete pjevati zbog zabave, već za preživljavanje Zemlje i zaštitu svog života koji na njoj egzistira. Nexus dolazi u svakom slučaju, pa imamo mnogo posla prije nego stigne. I nitko ga ne može uraditi umjesto nas.

 


Jednostavno nije moguć drugi način. Stoga da bi to postigli, vjerujem, to moramo odraditi. Ta zraka svijetla, vidljiva u svijesti nekoliko tisuća ljudskih bića, koji meditiraju na jednom mjestu morat će se povezati sa svim drugim lokacijama na planetu odnosno s drugim grupama ljudi također u dubokoj meditaciji. Ako se odradi primjereno, svaka će grupa osjećati emocionalnu i telepatsku povezanost sa svakom drugom grupom i na kraju, sve će se grupe ugoditi na ogroman ritam svjesne energije.

Kako smo ranije objasnili, to se mora izvesti na potpuno jednak način nezavisno o vremenskoj zoni u kojoj živite. Prvo, kako sam ranije objasnio, audio inžinjeri moraju svirati glazbene zvukove koji odgovaraju dužini i širini geografske lokacije. Onda nakon približno jednog sata, svi će se ugoditi na Schumann-ovu rezonanciju (frekvenciju – op. prev.) i početi utjecati na realitet četiri elementa. Molim Vas upamtite da se može koristiti tehnologija za generiranje zvuka ili svijetla, no samo će ono uzvišeno unutar naših bića spasiti i nas i naš planet.

Mnogo ljudi još uvijek spava i smatra da ne trebamo raditi ništa…. da će se sve samo po sebi odraditi…. no to je krivo. Moramo toliko toga napraviti a tako je kratko vrijeme

Buđenje se ubrzava i Strana Teme je svjesna da će se uskoro stvoriti kritična masa ljudi, koja će početi gledati kroz oblake njihovih prijevara. To je razlog njihovoj žurbi počinju razbijati ekonomiju negdje oko proljeć 2009, kako se stvorili problemi globalnih razmjera i normalno slali vojsku kao rješenje problema, koje su sami prouzročili. To je način kojim će početi uvoditi svoj primarni cilj – “NWO – New World Order – Novi svjetski poredak” – u kojem će jedna vlada upravljati svijetom, kako bi uklonila 5/6 trenutne populacije, uz ostatk male grupe na vrhu i ostatak kao roblje, pretvarajući ovaj svijet stvarno u mjesto Tame.

To je dodatni razlog zašto se moramo početi pripremati i grupirati. Sutra će biti prekasno. A možda je već danas sutra. ako ne djelujemo danas, sutrašnjice će teško uopće biti. No uzvišena inteligencija nas promatra, čeka naše odrastanje, da se sjetima, da razumijemo i riješimo naš težak zadatak.

 


Dakle postoji nada….

Mormao iskoračiti, ne s oružjem, ne njihovim načinom, već s višom svijesti, s transcendiranjem Zakon privlačenja, s vizualiziranjem naše želje da više nećemo zlo ni u kakvoj formi kao našeg realiteta. Ako se dvoje svađa i tuče i jedan ipak shvati da je borba beskorisna, nezavisno o tomu što će protivnik reči, riječi ga više neće dosezati jer je iskoračio iz borbe i trajno izbrisao tu osobu svog života. To je plastični primjen, no upravo je tako jednostavno, ako se probudimo i tako djelujemo.

Viša Uzvišenost ne očekuje od nas da ćemo uzeti oružje, što vodi prema Strani Tame; očekuje od nas buđenje, da se sjetimo, razumijemo, transcendiramo i evoluiramo, te zaustavimo Stranu Tame.

Ne griješite; strana Tame je svjesna onog što dolazi, stoga ako TAKO NE POSTUPITE bit će za većinu populacije i našeg planeta prije nego Nexus stigne. Zato nam pokušavaju pokazati put pomoću poruka u žitu.

Nadam da ćete ljudi moji imati mudrosti i jasne uvide kako bi vidjeli ono što i ja vidim. Vjerujem svim svojim srcem i dušom, da je upravo to što mi kao ljudi moramo učiniti.

 

Još jednom:

Kada se postavi vrijeme početka u skladu sa svim vremenskim zonama, planetarne grupe mogu početi s meditiranjem. Neće uspijeti prvi put. Ljudi moraju prakticirati više puta prije nego se postigne zadovoljavajuća razina. Moramo zamoliti audio inžinjere da konstruiraju zvukove za svako mjesto meditiranja, kako bi se svi mogli ugoditi na više Gaia harmonike. Zato moramo odmah početi. Prije nego dobijemo tonove, može se prakticirati s jednom melodijom punom emocija, no mora biti ista za cijeli svijet i mora se svirati i pjevati u isto vrijeme, nezavisno o tomu je li dan ili noć što zavisi od vremenske zone u kojoj će se meditirati.

Ljudi onda moraju vizualizirati materijalizaciju plavo-bijelog svijetla iznad sebe usmjerenog prema najvišoj točki zemljine atmosfere, kroz koju će proći do unutarnjeg sunca, koje je u centru Shamballa-e.

Meditaciju treba izvoditi povezano sa svim drugim grupama širom svijeta. To je ujedno razlog zašto svi ljudi moraju znati sve točke gdje će energija dolaziti i spajati se. Dakle izgraditi ćemo vač energije misli-zvuka-svijetla ispunjen pozitivnim emocijama koje prodrijeti u svemir privlačeći slične vibracije.

Kada se jednom uspostavi ritam svijesti, ljudi onda moraju vizualizirati plutanje Zemlje u toj energiji i kako svo zlo nestaje udaljavajući se od nje. Samo vizualiziranje bilo čega u što vjerujete stvara samo štetu u svakom pogledu i obliku, potreban je i mentalni napor kako bi postalo transparentno, a zlo polagano nestajalo do potpunog nepostojanja a planet bi ostao u Svijetlu.

GAIA je živa i ako to učinimo, ona će nam vratiti. I kreatori poruka u usjevima i ostali će se odazvati na naš poziv. Shvatite ozbiljnost toga, ljudi.

Vjerujem da možemo zaustaviti zlo koje se nadvilo nad naš planet snagom svojih osjećaja a to je u biti i poruka Prirode i naše uzvišenije braće i sestara, koju nam žele prenijeti. Vjerujem kako samo u tom slučaju biti istinski spremni za evoluciju vrste koja nas čeka na krajem prosinca 2012.

Moramo prestati sagledavati crno gdje god pogledamo i moramo početi sagledavati sebe kao živu vatru ljubavi, inteligencije i Svijetla.

U Hologramu, cijela je mustra jednost i kompletna u sebi samoj. Ako uzmete bili koji mali dio te cjeline i dobro ga ispitate, vidjet ćete cijelu mustru koja se višestruko ponavlja do beskonačnosti.

Bilo gdje u toj mustri, ako rpomijenimo i jedan mali aspekt Holograma, ta će se promjene reflektirati diljem cijelog sustava.

Jedino je pitanje – kako bi to možemo učiniti?

Globalnom meditacijom.


Spajanjem svojih svijesti u jednost i mijenjanjem temeljnog fraktala struktura planetarne matrice.

Sva fizikalna materija, sve što je oko nas, je posljedica frekvencije……..

Ako se svi okupimo diljem svijeta u isto vrijeme, ako se ugodimo i integriramo u jedan tok svijesti, možemo uspjeti pojačati tu frekvenciju i promijeniti strukturu materije.

Drugim riječima, možemo mijenjati svoj realitet….

Moramo samo osigurati nešto više vremena planetu i životu koji ovdje postoji. A kako oni već uništavaju ekonomiju, znači da je počelo.

Kao što sam rekao, naša je odgovornost iskoraćiti, ujediniti se i domah djelovati. Ne s oružjem ili nasiljem već s Višom Sviješću.

Piktogrami su nam pokazali put.

Dragi prijatelji, vjerujem da je to konačna poruka, koju moramo shvatiti i naučiti kako ju primijeniti!

Do danas nam isporučeno više od 20.000 krugova u usjevima širom svijeta. Neki su spušteni laserskim oružjem Ratova zvijezda. Očito neki mnogo riskiraju da bi mi dobili te informacije. Ne bi ih smetali rizici čak i da dođu na našu razinu postojanja, samo da bi iscrtali predivne slike u usjevima, kada bi se sve moglo odviti samo po sebi. To je ujedno i razlog zašto vjerujem da je bitno početi s izvođenjem planetarnih meditacija.

To je šah-amt potez, na koji ukazuju ET-i. Nadam se da ćemo moći prigušiti svoje sustave vjerovanja i shvatiti prije nego što će biti kasno. Mormao ponovno otkriti svoje skrivene potencijale i razumjeti povezanost između naših misli i strukture materije!

Oni nam pokazuju fraktale, geometriju, STRUKTURU SVEMIRA!

A ŠTO JE NAJVAŽNIJE – TU STRUKTURU MI MOŽEMO MIJENJATI!

I ako se učini kako bi trebalo – DJELOVAT ĆE!

Svjestan sam da se radi o procesu, koji treba vremena. No isto sam tako svjestan da baš vremena nemamo mnogo.

“Oni” inzistiraju da shvatimo važnost fokusiranja na fraktalnu geometriju. S mog stajališta, te su poruke neoborive . Podaci su stvarni i alarmantne su moguće katastrofe 2012. – 2013., ukolio nešto ne poduzmemo!

Iz dubine svog srca, vjerujem da je planetarna meditacija samo početak. Počet će kao test ili eksperiment, no uskoro će se transformirati u nešto iznenađujuće moćno.

Promijenit će realitet ovog svijeta, naš planet će početi vibrirati sa svijetlom pa će čak i ljudi hodajući ulicom osjetiti razliku.

U svakom slučaju, postigao sam što sam htio. Prenio sam Vam poruku.

Nadam se da ćete imati snage razriješiti naše razlike i ujediniti se ka JEDNO i pokazati našu istinsku UZVIŠENU PRIRODU, koja je skrivena duboko unutar svakog ljudskog bića.

Vrijeme je za finalni zaokret……

Jeste li s nama?

Svi smo JEDNO. Nema rasa, kunkurencije, lidera i nema hijerarhije: svi smo jednaki i svi smo dio iste svijesti. Svi smo međusobno povezani i možemo promijentiti ovaj realitet ako se počnemo ugađati u Jednost.

Stoga Vas molim, pridružite nam se i počnimo sa sinkroniziranim planetarnim meditacijama i transformirajmo ovaj planet u mjesto Svijetla!

Mi smo svi Svijetlo i Vatra Božje Kreacije.

To je ono što osjećam duboko u svom srcu i što sigurno znam……

Peace, Light, Love, Unity and Harmony.
Mir, svijetlo, ljubav, jednost i harmonija


Epilog


Naš svijet kreće u izvanrednu novu fazu, pa ako ste ovo pročitali, znate da postoji čisti tijek božanske energije koja djeluje kroz vas i ovaj planet. Tu je energiju naše više sebstvo nazvalo kolektivnom energijom, kako bi nam pomogla u pomaku iz neuravnoteženog načina življenja, koji se tako dugo udomaćio, u kreiranje novog načina života temeljem istine tko smo u stvari, još jednim prisjećanjem .

Bilo je predugo zaboravljeno kako je živjeti autentično, jer su nas negativne sile tijekom vremena uvjerile da nismo JEDNO, da smo međusobno razdvojeni i što je tužno čak smo i bili uvjereni da je to tako, živeći svoje živote u strahu.

Nije slučajnost što čitate ovaj sažetak; sve ima razlog a ovdje je čovječanstvo razlog; duhovno se približavamo jedni drugima kako bi kreirali do sada najneobičniji pomak svijesti na ovom planetu. Ne čitamo i ne slušamo samo o tomu, već taj pomaok PROŽIVLJAVAMO, mi JESMO taj pomak!

Novi svijet koji ćemo kreirati više neće biti temeljen na postizanju “više” u svojim životima ili težnji “većem”, već će nova faza u koju ulazimo biti neutalna, uravnotežena, u kojoj će doći do dubokog ispunjenja u samom POSTOJANJU; novi način života će biti bez napora, miran a iskusit ćemo tok konstantnog mira. Kada počnemo živjeti u potpunosti iz svojih srca, živjet ćemo strastveno, a voljet ćemo bezuvjetno.

No to je NAŠE svećano služenje; o nama zavisi hoćemo li kreirati svijet u kakvom želimo živjeti a vrijeme za to je upravo SADA. Kada u ovom trenutku slušamo govor svojih srca, što čujemo. Pita nas jesmo li spremni za novi svijet, pa možemo odgovoriti da smo i rođeni spremni.

Sada je važno živjeti unutar svoje ljubavi i svijetla i tamo ostati. Nastat će kaos i globalni poremećaji, pa je krucijalna svjesnost o tomu što se razotkriva oko nas i ne angažiranje u tomu, iako će nas mamiti na svoje bojište; moramo se suzdržati od “činjenja” i ostati samo “postojanje”, omogućavajući da se razdor sam spali, a zato što se on hrani našim strahom ne smijemo mu dozvoliti hranjenje; ovaj put to moramo učinti drugačije.

Kako bi pojačali ljubav prema svemu na ovoj zemlji i onkraj nje, važna je globalna namjera. Kada se naša srca okupe i fokusiraju na ono što kreiraju, podižemo frekvenciju vibracije širom svijeta sjedinjujući se s dobrim za sve, za pozitivni novi svijet. Jačina takvih događaja je enormna; moć ljubavi toliko mnogo ljudi fokusiranih na čistu, uzvišenu namjeru nije samo liječenje sebe samih, već kolektivno kreiranje onog što je uvijek trebalo biti, pri čemu asistiramo i pomaku prema tom putu. Vrlo je važno da i planet osjeti, da ćemo popraviti sve što je polomljeno, da ćemo još jednom obnoviti ravnotežu koju smo do sada uništavali… da volimo i respektiramo sebe same i majku Zemlju.

To MOŽEMO učiniti kolektivno, MOŽEMO prosvijetliti Zemlju kolektivnim podizanjem vibracija ljubavi.

Kada se naše duše okupe u meditaciji, kreirat će se harmonija srca, srca s istom namjerom, istim fokusom, kako bi višom frekvencijom ovu Zemlju izliječili … bez napora. Osjećamo tok prekrasne glazbe kreirane iz naših duša, simfoniju ljubavi.

Nek to i nas izliječi kao i one koji još nisu čuli svoje unutarnje glasove ili ih nisu htjeli čuti zbog još prevelikog straha; učinimo to za dobro svih. Naša ljubav i naše svijetlo ima BESKAJNU snagu i moć suprostavljanja silama koje ne mogu podnijeti čistu ljubav; mogu se popeti do određene visine, no onda moraju stati, jer se ne znaju dići iznad svoje gustoće; samo se uzvišeno svijetlo može nastavljati uzdizati beskonačno. Ljubav nema granica.

Dozvolite govor glasu svog srca, slušajte njegovu istinu, upoznajte kamo vas želi odvesti, osjetite njegovu ljubav. Znajte, postoji samo jedan smjer kretanja i taj je prema naprijed i prema gore u predivni novi svijet. Svi smo odgovorni za ovo vrijeme kada moramo kreirati ono što je uvijek trebali biti … i živjeti to, konačno.

Upoznajte ljubav, osjetite ljubav, budite ljubav …

S ljubavlju,

Futureyes

Izvor: http://www.postkvantnost.com

 

Comments are closed.