Zašto mediji šute o savršenom i prirodnom sustavu borbe protiv virusa – Imunološkom sustavu?

 

Dakle, svi mediji bruje o korona virusu, koliko je opasan, zarazan, kojom se brzinom širi te o mogućoj pandemiji, te u tom slučaju, mogućem broju umrlih od istog. Svakodnevno izvještavaju o državama u kojima su se pojavili novi slučajevi zaraženih, čak nas informiraju i o svakom bolesnom za kojeg se sumnja da je zaražen korona virusom, ali u svim tim izvještajima mediji nikako da se dotaknu imunološkog sustava kojem je glavna svrha upravo borba protiv virusa, a korona virus je virus, ne?

Imunološki sustav je prirodna obrana našeg tijela koja nas štiti od bakterija, virusa, parazita, gljivica i bilo kojeg drugog tijela koje bi moglo narušiti naše zdravlje.

Imunološki sustav štiti nas na način da prvo stvara barijeru koja sprječava strana tijela ili antigene da uđu u naš organizam, a ako u tome ne uspje, pokreće proizvodnju bijelih krvnih stanica ili leukocita, koji napadaju i uništavaju strana tijela.

Naš imunološki sustav sposoban je prepoznati milijune različitih antigena i može proizvesti potrebne tvari da uništi gotovo sve njih, no određeni faktori mogu oslabiti naš imunološki sustav i učiniti nas podložnijima infekcijama, primjerice, pretjerano konzumiranje alkoholnih pića, industrijske hrane prepune raznih neprirodnih dodataka, poput pojačivača okusa i konzervansa kao i nepravilna prehrana općenito, prehrana koja ne opskrbljuje naš organizam potrebitim nutijentima. Nedovoljna fizička aktivnost također igra veliku ulogu, pa čak i kvaliteta zraka kojeg udišemo može utjecati na naš imunološki sustav.

No, dobra je stvar da isto kako našom nebrigom možemo oslabiti naš imunološki sustav, pravilnom prehranom i uz malo truda možemo ga ojačati!

Primjerice.

Dr. Andrew W. Saul u svom tekstu “Vitamin C štiti od korona virusa” tvrdi kako se pandemija korona virusa može dramatično usporiti ili zaustaviti s neposrednom širokom primjenom visokih doza vitamina C.

U tekstu stoji:

Liječnici desetljećima dokazuju snažno antivirusno djelovanje vitamina C. Međutim, nedostaje medijsko izvještavanje o ovom učinkovitom i uspješnog pristupu borbe protiv virusa općenito, a posebno protiv korona virusa.

Vrlo je važno maksimizirati tjelesne antioksidacijske sposobnosti i prirodni imunitet kako bi se spriječili i minimizirali simptomi kada virus napada ljudsko tijelo.


Prevencija je mnogo lakša nego liječenje teške bolesti.

Ali ozbiljnu bolest tretirajte ozbiljno.

Ne ustručavajte se potražiti liječničku pomoć. Vitamin C može se koristiti zajedno s lijekovima kada je tako naznačeno.

“Još nisam vidio nijednu gripu koja nije izliječena ili izrazito ublažena masovnim dozama vitamina C.” (Robert F. Cathcart, dr. Med.)

Liječnici News Orthomolecular Medicine News i Međunarodnog društva za ortomolekularnu medicinu potiču metodu koja se temelji na hranjivim sastojcima kako bi se spriječili ili umanjili simptomi buduće virusne infekcije. Sljedeće jeftine dopunske razine preporučuju se odraslima; za djecu potrebno smanjiti u odnosu na tjelesnu težinu:

Vitamin C: 3.000 miligrama (ili više) dnevno, u podijeljenim dozama.

Vitamin D3: 2.000 međunarodnih jedinica dnevno. (Počnite s 5000 IU / dan tijekom dva tjedna, a zatim smanjite na 2000)

Magnezij: 400 mg dnevno (u obliku citrata, malata, helata ili klorida)

Cink: 20 mg dnevno

Selen: 100 mcg (mikrograma) dnevno

Osnova za korištenje visokih doza vitamina C u prevenciji i borbi protiv bolesti uzrokovanih virusima može se pratiti kao rani uspjeh vitamina C protiv polio, koji je prvi put prijavljen u kasnim četrdesetim godinama. Mnogi ljudi nisu svjesni, čak su i iznenađeni kada prvi puta čuju ovo. Daljnji klinički dokazi prikupljeni tijekom desetljeća doveli su do antivirusnog protokola objavljenog 1980.

Zašto koristi od njihovog kliničkog iskustva nisu predstavljena u javnosti od strane odgovornih državnih vlasti, posebno u slučaju virusne pandemije, pita se Andrew W. Saul u tekstu ?

Većinu ovih vitamina ukoliko ih nedovoljno unosite u organizam putem hrane ili, što se tiče vitamina D, ne boravite dovoljno na suncu, možete kupiti u obliku dodatka prehrani putem raznih web shopova, poput “Alternativa web shopa“, ” bioterra.hr” itd.

Vitamin C u liposomalnom obliku možete kupiti povoljno OVDJE

Jedan od najboljih magnezij klorida barem koliko ja imam informaciju, možete kupiti OVDJE

Dok vitamin D od 10 000 IU ili 5 000 IU kao i SELEN ili CINK možete povoljno kupiti putem iHerba (OPŠIRNIJE)

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.

One Comment on “Zašto mediji šute o savršenom i prirodnom sustavu borbe protiv virusa – Imunološkom sustavu?”

Comments are closed.