Arthur Firstenberg: Budite unaprijed upozoreni

.

U cjelodnevni simpoziju o 5G održanom u Taosu, Novom Meksiku 12. kolovoza 2018. godine. Arthur Firstenberg raspravljao je o povijesti, znanosti te o 5G, uključujući 5G iz satelita u svemiru, i o njegovim očekivanim učincima na sva živa bića.

Kliknite na ovu vezu da biste pristupili nevjerojatnim činjenicama o relativno nepoznatim i vjerojatno namjerno sakrivenim informacijama o mobilnim telefonima, mobilnim baznim stanicama, pretjeranom poticanju za uvođenje 5G i novim podacima putem neovisnih istraživanja o štetnim učincima na zdravlje 5G milimetarskih valova.

Nismo evoluirali uz mikrovalove; oni su neprirodni za na.

Korisnici mobitela te ovisnici o “pametnoj” tehnologiji trebali bi shvatiti da postoji cijeli “svemir” nepoznanica po ljudsko zdravlje, utjecaju na okoliš i drugim štetnim učincima koji će se ostvariti kao posljedica uvođenja 5G, a sve zbog neumjerenog korištenja uređaja bez kojih smo živjeli sve do prije manje od 25 godina, da ne govorimo o drugim mogućnostima 5G koje američka vojska već koristi kao “oružje s usmjerenom energijom”.

Statistički gledano, elektromagnetska preosjetljivost je već danas globalni zdravstveni problem, koji će se eksponencijalno povećati kada 20.000 5G satelita započne sa emitiranjem frekvencija milimetarskih valova za koje nitko ne zna niti kako se nositi s njima, niti kako se zaštititi od njihovih negativnih utjecaja na zdravlje.

Nećemo se imati gdje sakriti ili se malo odmoriti od utjecaja milimetarskih frekvencija. Istraživanja su pokazala da će milimetarski valovi doslovce činiti to da ćemo neprestano imati osjećaj kao da imamo opekline od sunca, te će znojne žlijezde raditi prekovremeno, plus što će izazvati ozbiljna oštećenja očiju.

Jesu li ovi trenutni „anonimni“ čimbenici rizika za zdravlje korisnika mikrovalne tehnologije zaista vrijedni korištenja mobitela i mikrovalova koji zagađuju planet, čovječanstvo i okoliš?

Postoji velika mogućnost da će se svi razboljeti od nekog oblika raka, jer mikrovalovi razbijaju lanac DNA – što uzrokuje rak. Ni ljudsko tijelo, niti bilo što drugo na planeti Zemlji, nije bilo podvrgnuto umjetnim mikrovalovima u milimetarskim rasponima od 24 GHz do 90 GHz.

Zapamtite, jedan GHz je ekvivalent jednoj milijardi Herca.

Sada to pomnožite i pokušajte zamisliti kako će vaše tijelo reagirati na ove enormne razine frekvencijskog zračenja koje će vas udariti svake sekunde, svakoga dana – samo kako bi mogli igrati igru na vašem “pametnom” uređaju.

Reference:
[1] https://news.usni.org/2018/02/21/report-congress-army-directed-energy-weapons
[2] https://healthimpactnews.com/2017/can-new-5g-technology-and-smart-meters-be-used-as-weapons/

 

Izvor: www.activistpost.com

.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.