PROFESOR IZ WASHINGTONA: 5G mreža je najgluplja ideja u povijesti svijeta!

5G Pall

.

Provedba 5G mreže diljem zemlje jedna je od najopasnijih i najglupljih ideja u povijesti svijeta, upozorio je poznati profesor biokemije, a prenosi Novi Svjetski Poredak

Prema nedavnom izvješću dr. Martina L. Palla, profesora biokemije i osnovnih medicinskih znanosti na državnom sveučilištu Washington, 5G predstavlja ogroman zdravstveni rizik za zdravlje u čitavom svijetu.

On navodi da:

“Postavljanje na desetke milijuna antena bez jednog biološkog testa sigurnosti je najgluplja ideja koju je itko imao u povijesti svijeta.”

Ovo nisu nove informacije. Godinama su objavljivane brojne studije koje dokazuju zdravstvene probleme u vezi sa 5G tehnologijom, a stotine znanstvenika uputilo je UN-u peticije u svezi toga. Ove inicijative započele su kao rezultat rada koji je obavio dr. Marin Blank s Odjela za fiziologiju i staničnu biofiziku Sveučilišta Columbia.

Prema njegovim riječima, što se tiče bežičnog zračenja općenito:

“Stvorili smo nešto što nam šteti, a ono je sada izvan kontrole. Prije Edisonove žarulje u našem okruženju bilo je vrlo malo elektromagnetskog zračenja. Današnje razine su mnogo puta veće od prirodnih pozadinskih razina i ubrzano rastu zbog novih uređaja koji emitiraju ovo zračenje. Iskreno rečeno, one oštećuju živuće stanice u našim tijelima i ubijaju mnoge ljude prerano.

Opet, nevjerojatno je da se ove tehnologije uvode bez ikakvog ispitivanja sigurnosti. Kako se to uopće smije dogoditi?

Stvar je u tome da, ako je obavljeno testiranje sigurnosti, vjerojatno neće biti nikakvih promjena, a tim će korporacijama biti dopušteno da te tehnologije implementiraju i koriste.

Alarmantno je da su neki ljudi bili uvjereni da je to “pseudoznanost”. Ne samo da je to iznenađujuće, nego je i vrlo zabrinjavajuće.

Tijekom „Okruglog stola o zdravlju u zgradama“ kojeg je sponzorirao NIH, a suorganizirale su ga agencija CDC i nekoliko drugih organizacija, dr. Martin Pall sa sveučilišta Washington State (WSU) zaključio je da je „uvođenje 5G apsolutna ludost“.

Pall je potvrdio da sadašnje 2G, 3G i 4G zračenje kojem je stanovništvo izloženo je znanstveno povezano sa: smanjenom plodnošću, nesanicom, umorom, depresijom, tjeskobom, velikim promjenama u strukturi mozga kod životinja, oštećenjem stanične strukture DNA, oksidativnim stresom, hormonskim poremećajem, rakom i sa još mnogo toga.

Dr. Pall je ukratko objasnio mehanizme kako elektro-smog kojeg emitiraju naši mobilni telefoni, bežični usmjerivači, antene mobilnih telefona i druge bežične tehnologije utječu na ljudske stanice.

Zemlja je zahvaćena ovom zbrkom kao rezultat našeg neznanja, kao rezultat ignoriranja važnih znanstvenih nalaza.

Ako nastavimo ovim putem, stope bolesti će nastaviti rasti. Svjesnost je ključna i jednostavno informiranje o ovom problemu je veliki korak u pravom smjeru.

Izvor: novi-svjetski-poredak.com

collective-evolution.com

Pogledajte predavanje dr. Martina Palla:

Vezani postovi:

5G: VELIKI RIZIK ZA ZDRAVLJE – Nepobitni dokazi, dr. Martin L. Pall

Javnost se budi vezano uz činjenicu da 5G nije dokazano siguran za zdravlje ljudi

5G bežične mreže mogle bi “ubiti” i vas i okoliš – tvrde znanstvenici

Joe Imbriano: 5G smanjuje apsorpciju kisika što će dovesti do epidemije brojnih poremećaja i bolesti VIDEO

ZNANSTVENICI I LIJEČNICI TVRDE: 5G će rezultirati masovnim povećanjem neizbježnog, prisilnog izlaganja bežičnom zračenju

.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.