HAARP – program za istraživanje ili oružje za kontrolu?

Televizija govori jednu stranu događaja koji su zadesili Japan, no internet je preplavljen informacijama koje kazuju na´drugu stranu´. Mnogi tvrde da su ove katastrofe namjerno uzrokovane naprednim,˝tajnim˝tehnologijama u rukama američke vlade. Uz sve to, postoje i brojni politički interesi koji nam se nameću i znatno doprinose vjerodostojnosti ovih alternativnih vijesti. Ja, naravno, ne mogu jamčiti za istinitosti bilo kojih od ovih podataka, no mogu iznijeti argumente zagovornkika ove zavjere. U prethodna 4 posta (tajna misija NASA-e,licem u lice s iluminatima) sam nastojao iznijeti jednu od, meni do sada, najvjerojatnijih pretpostavki o tome kako uistinu funkcioniraju iluminati i koji su im ciljevi.

Ako informacije koje ću iznijeti u ovom postu smjestite u okvir njihovih navedenih načina djelovanja i vještačkih ciljeva, vjerujem da će i vama sve ovo potpuno odgovarati njihovom globalnom planu.

 

 

Prenosi: duh-vremena.bloger.hr

 

Što je HAARP?

The High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) službeno je program istraživanja visoke frekfrencije, drugim riječima, uvijeta u ionosferi za komuniakcijske i nadzorne sustave. Ovaj projekt financira američko zrakopolovstvo, američka mornarica, Univerzitet Aljaska te masonsko iluminatska organiazcija DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency). Uz osnovnu svrhu ovog programa (analiziranje i istraživanje potencijala za razvoj tehnologije koja bi mogla operirati na višim frekfrencijama), on može dosegnuti i utjecaj na frekfrenciju koju stvara ljudski mozak. Istina jest, da pravi kapaciteti ove tehnologije širokoj javnosti uopće nisu poznata.  Postavlja se pitanje; s obzirom da ova tehnologija zaista pripada američkoj vladi, te ukoliko njezini potencijali mogu biti iskorišteni za ostvarivanje interesa bogatih elita kako bi pridobili još veću moć, zašto ju nebi tada koristili?

HAARP je nasatao je 1981. od Bernarda Islanda koji je HAARP-ov idejni začetnik po uzoru na izum nikole Tesle. Tesla je jednom prilikom za vrijeme svog eksperimnenta pričvrstio spravu za podešavanje frekfrencija za željezo u jednoj zgradi kako bi tražio frekfrenciju oscilacije koja bi rezonirala sa željeznom strukturom. Kada je pronašao pravu frekfrenciju cijela zgrada se počela tresti te je morao čekićem raznijeti strukturu kako ju potres nebi srušio. Stanari su, prema priči, pobjegli, te su došli vatrogasci I policija.

Ovo je tehnologija koja je u mogučnosti slati u ionosferu rijeku radioenergije visoke frekfrencije. Ogromni priljev energije u ionosferi stvara potom vibracije koje se usmjeravaju prema Zemljinoj površini. Gdje god da ova bujica vibracije stigne, stvaraju se ekstremni valovi niske frekvencije koji putuju ispod Zemljine površine. Ovi valovi mogu izazivati potrese, oluje i izmjene  tlaka (što djeluje na vremenske prilike opčenito) u gornjem i donjem dijelu atmosfere. Prilikom djelovanja HAARPA na nebu se uočavaju boje  uzrokovane elektromagnetskim poremećajem koji se spušta iz ionosfere.

Mnogi istraživači tvrde da HAARP može poslužiti i kao psihotroničko oružje. Smatraju da, ukoliko ova tehnologija omogučava  odašiljanje signala u frekfrentnom opsegu izuzetno dugih valova, tim putem može utjecati i na funkcioniranje mozga te kod čovjeka izazivati promjene emocija, uzrokovati malodušje, inerciju, depresiju i razno razne poremećaje. Mozak ove signale može hvatati i oponašati,I time ulazi u područije sinhronizacije. O primjerima manipulacije ovakvih tehnologija s psihotroničkim djelovanjima na stanovništva i ljude ću pisati u jednom od idućih postova.

Oni koji su pratili djelovanje HAARP-a tvrde kako je Japan od 09.03.2011. do 12.03.2011. bio izložen sinhroniziranom napadu HAARP sustava. Prvo je bio izazvan jaki potres (7.2 po richteru) s epicentrom 413km sjeveroistočno od Tokia s hipocentrom na dubini od 32km i on nije izazvao nikakva oštećenja. Zatim je 11.03.2011. izazvan razoran potres (9 po Richteru) 373km sjeveroistočno od Tokija na istoj dubini kao i prvi potres. No drugi potres je uzrokovao tsunami koji je uzrokovao, prema prvim podatcima, oko desetak tisuća poginulih i nestalih, te  oštečenje nuklearnih reaktora u Fukushimi uzrokujuči curenje radioaktivnog materijala i njegovo širenje cijelim Japanom i Tihim oceanom. Procjenjuje se da će zbog ovih katastrofa japansko gospodarstvo pretrpjeti gubitak od nekoliko stotina miljardi eura.

Tijekom ta tri dana zabilježena je jaka aktivnost na indukcionom magnetometru smještenom blizu američke HAARP postaja na Aljasci (Gakona).
Oba izazvana potresa (09. i 11. ožujka 2011) su nastala na maloj dubini i spadaju u kategoriju takozvanih plitkih potresa koji su najrazorniji. Smatra se da svi potresi izazvani HAARP sustavom imaju malu dubinu hipocentra. Oba potresa imaju istu dubinu hipocentra koja je relativno plitka što daje indikaciju da su umjetno izazvani, s tim da je potres od 11.03 bio možebitno ‘korigiranje’ jačine i lokacije prvog slabijeg potresa od 09.03. Razorni japanski potres od 11.03.2011. je trajao neobično dugo. Neobično dugo trajanje potresa se isto može smatrati kao indicija koja govori u prilog djelovanju HAARP sustava.
Neki svjedoci su izjavili da su ljudi paničarili neposredno prije potresa, te da je padala kiša iako na nebu nije bilo oblaka. Navodno je temperatura naglo narasla, I mnogi su imali osječaj groznice, težine i pritiska. Sve ove neobične vremenske anomalije su indicije da se radi o djelovanju HAARP sustava. Najčešće su zabilježene pojave neobičnih duga.

Tko je, na posljetku, glavni krivac?

Ako ga upće nastojite pronači, prvo se podsjetimo naftno-plinskog lobija koji želi kontrolirati sve države na svijetu pomoću energije kao svojevrsnog sredstva za ucjenu. Obratite pozornost na činjenicu da je proizvodnja električne energije iz nuklearnih elektrana prepuna nedostataka (slaba iskoristivost radi parne turbine koja je srce sustava, komplicirana, skupa i duga izgradnja, te problem deponiranja nuklearnog otpada), no u konačnici je mnogo jefitnija i praktičnija nego energija dobivena vađenjem, transportom, preradom i korištenjem fosilnih goriva. Stoga je jasno da je nuklearna energija‘glavni neprijatelj’ današnjih lobija kojima je u interesu prakticirati rast cijene nafte kako bi činili određenu državu ranjivom i izloženoj potencijalnoj krizi. Evo kako se stvari poklapaju; Japan je treći na svijetu po proizvodnji električne energije iz nuklearnih elektrana i s njom pokriva oko 34% ukupne potrošnje. Japan ima 55 nuklearnih reaktora.

Postoje li sada ozbiljne mogućnosti da djelovanje HAARP-a  apsolutni pogoduje zavjerenicima? Svima je poznato da su vlasnici naftnih lobija isti oni u čijim rukama leži američkavlada, vojska pa tako i sva tehnologija uključujući i HAARP.
Poznato jest da se Japan i SAD u večini medija deklariraju kao partneri i saveznici. Japan je´podržao´(ili je na to bio prisiljen) invaziju SAD-a na Afganistan i Irak. Među njima su jake i gospodarske veze. Na otoku Okinawa se nalaze brojne američke baze s ukupno 50000 američkih trupa, a Japan uživa vojnu zaštitu SAD-a pod takozvanim ‘nuklearnim štitom’.

No unatoč ovome što govore mediji, postoje dokazi da Japan u suštini nije SAD-ov saveznik već rob. Kako bi shvatili pravu prirodu odnosa Japana I SAD-a, koji bi mogli biti povezani s ovom devastacijom dana 11.3.2011., potrebno je uzeti u obziri i sve rasprostranjenije informacije o tome da su bombardiranja Hiroshime i Nagasakia ciljani plan. O ovome su pisane brojne knjige i članci no mora vam biti potpuno jasno da, ukoliko nikada niste čuli za ove informacije, to je zato jer mediji koji vas okružuju, naravno, neće obračati pozornost na takva˝praznovjerja˝. Istinite informacije vam nikada neće same od sebe doći preko TV-a već ih morate sami potražiti. Uzevši u obzir kakvim ljudima ovaj sistem pogoduje, dali uistinu mislite da bi itko uložio napor u to da pokrene zakonsku istragu o tome; ´tko je krivac za obojstvo preko 300 000 ljudskih života´?. Ljude je javno mjenje izdresiralo da ne postavlja takva pitanja, da ne razmišljaju na taj način i da ne donose takve´sulude´zaključke. Ove suprotne tvrdnje ne znimaju niti obitelji poginulih, te svi bespredmetno vjeruju službenim, korporacijskim medijima. Zbog manjka prostora, ovoj temi, o Hiroshimii Nagasakiu, ću posvetiti zaseban post.

Dakle, svi događaji u to vrijeme, filtrirani kroz medije, stvarnosti su bili sukobi interesna  Japanske i američke vladajuće psihopatije. Posljedice njihovih sukoba osjetili su isključivo ljudi, kako to obično biva. Dakle, nakon što su Hirošimom i Nagasakiem, amerikanci dali primjer što se događa u slučaju neposluha, Japan je bio prisiljen potpisati tajne ‘sporazume’ s američkom vladom u kojem se odriče suverentita nad svojim teritorijem. Jedna od stavki ugovora je omogučavala SAD-u intervenciju u Japanu u slučaju građanskih nemira. Danas je Japan prisiljen ne samo tolerirati američke baze na svom teritoriju (ukupno 13 baza s oko 50000 trupa), uplovljanje američkih brodova na nuklearni pogon u japanske teritorijalne vode, nego je prisiljen i plačati sve troškove američkih baza na svom tlu.  Japan godišnje izdvaja oko 2.2 miljardi dolara godišnje za troškove američkih baza na svom teritoriju. Bivša vlada Liberalne Demokratske Partije (LDP) je na kraju svog mandata (8/2009) potpisala sporazum kojim se Japan obvezao financirati premještaj 8000 američkih vojnika u Guam bazu s oko 6 miljardi dolara. Nadalje bivša vlada LDP-a se obvezala financirati preseljenje Futenma baze na novu lokaciju na otoku Okinawa (Henoko) s oko 11 miljardi dolara. Japan je s 13 miljardi dolara financirao američke ratne ‘napore’ u Iraku i Afganistanu, te je slao svoje pomorske snage kao logističku potporu operacijama u Afganistanu i Iraku. Djeluje vam Japan zaista kao saveznik, ili prije kao rob? S obzirom da amerikanci imaju jaku potrebu za vojnom nazočnošću u blizini Kine i Sjeverne Koreje, u svrhu izazivanja tenzija, pa čak i rata, SAD nikako neće dopustiti da im Japan izmakne kao ‘vojna baza’.

No, s obzirom da su Japanci oduvijek bili ponosan i pomalo tvrdoglav narod, teško su se mirili s činjenicom da oni uistinu robuju SAD-u te da su ucijenjeni. Kada je na izborima 2009. pobjedio Yukio Hatoyama s svojom Demokratskom strankom, poćeo je inzistirati na pregovorima s amerikancima oko razmještaja njihovih vojnih baza na otoku Okinawa, zbog harmonizacije odnosa Kine i Koreje a time i lišavanja američke prijetnje. Mnogi tvrde da je ovo bio jedan od razloga za još jednu´lekciju´japanskim vlastima. Zavjerenicima je stoga najjednostavnije bilo ugroziti cijelokupno gospodarstvo i ljudske živote uz pomoć napredne tehnologije koja če izazvati –ne tako neuobičajenu-katastrofu kao što je potres, a on je tamo˝uobičajen˝. Time je ponovno poslana jasna ‘poruka’ japanskom vodstvu i narodu kakve su moguće posljedice neposluha, stoga gledano iz ovog konteksta, namjerno izazivanje potresa 11.03.2011.g. s HAARP ili nekim drugom sustavom je itekako moguća. HAARP uz ovo, efikasno djeluje i na područiju smanjenja stanovništva i depopulacije, s kojom su opsjednuti eugeničar krovnih svijetskih organizacija.

Možda vam se od svih ovih postova vrti u glavi jer na trenutke se zna učiniti kako je sve apsolutna obmana i zavjera, no nikako se ne želim predavati takvom dojmu. Nalazimo se u ključnom, prijelaznom vremenu kada se događa´buđenje na globalnoj razini´. Sva djelovanja iluminata su ovdje jasan prikaz njihovih očajnih nastojanja da´izvuku deblji kraj´i da završetak igre pođe u njiovu korist. No mislim da informacije previše cure te da je znanje sve više i više dostupno sve većem i većem broju ljudi. Kako bi bili sobodni potrebno je da se suočimo s istinom, ili da ju barem nastavimo tražiti!

Do čitanja.

Izvor:  duh-vremena.bloger.hr

 

Vezani članci:

Napad HAARP-om na Japan

HAARP odgovoran za potres i tsunami u Japanu?

SAD oružjem budućnosti izazvao potres na Haitiju?

Mobilni repetitori, mobiteli, ili ti uređaj za kontrolu uma u našem domu

 

 

Comments are closed.