Kako smo od covid putovnica došli do potvrda za ulazak u kafić, restoran, kino ili koncert? Totalitarističkim šuljanjem!

nadzor kamere kina prepoznavanje lica
 

Oni vam kažu kovid putovnice, a dobijete zabranu ulaska u kafić, restoran, kino, koncert… ako nemate istu, a to je tek početak.

U kini sustav covid putovnica ili potvrda je zaživio odavno, isto kao što smo i odavno upozoravali da je glavni cilj isti implementirati na zapadu. Implementacija kineskoga socijalnog kredita, sustava bodovanja je trenutni cilj, a covid putovnice omogućuju njegovo ostvarenje, ali ne i krajnji, on je samo stepenica ka većim ili većem cilju, totalitarnom tehnokratskom društvu u kojem čovjek kao individua ili čovjek, ne postoji.

Nama je to bilo jasno još onog trenutka kada je krenula kampanja o dosad neviđeno brzom internetu iliti 5G, i iz tog razloga smo objavili post pod nazivom EVO ZAŠTO NEPRESTANO UPOZORAVAMO I PIŠEMO O 5G I ZAŠTO BI SVI MEDIJI TO TREBALI RADITI istim onima kojima nije bilo jasno o čemu trabunjamo tada, još 2019. godine, nije jasno niti sada.

Ali vratimo sa na covid putovnice. Dakle, oni kažu putovnice, a vi dobijete zabranu ulaska u kafić, restoran, kino pa zatim u autobus, vlak, trgovinu… ako nemate istu, odnosno u koliko niste cijepljeni.

Pa tako kažu:

…od 1. lipnja bi se, istodobno s popuštanjem mjera, uveo sustav ulaska na događaje i okupljanja poput svadbi i koncerata, ali i u restorane u zatvorenom, preko tzv. covid-putovnica.

“Imamo iskustvo s propusnicama, ovo bi bio sličan sustav. Imali smo razgovore s Agencijom za zaštitu osobnih podataka, baš kao što su kod propusnica policajci putem svoje aplikacije imali uvid u to posjeduje li osoba propusnicu tako će i organizatori događaja sada preko aplikacije skeniranjem QR koda dobiti informaciju je li osoba zelena ili crvena. To je jedina informacija kojoj će imati pristup”, prenosi tko drugi nego li index

I tako će covid putovnice postati potvrde za ulazak… da opet ne nabrajamo kuda i kamo. I tako tek što ste prihvatili, barem mentalno covid putovnice, uz to ste već dobili deset drugih stvari i ograničenja za koje vam nitko nije govorio prilikom uvođenja covid putovnica. Zanimljivo zar ne, ali tako je od samog početka, a to nije slučajno.

Totalitarističko šuljanje

Baš poput PROBLEMA-REAKCIJE-RJEŠENJA “Totalitarističko šuljanje” kako ga naziva David Icke, alat je za nametanje i ostvarivanje ciljeva psihopatske klike.

Pa kaže:

‘Korak po korak se prikradate odavno zacrtanom cilju umjesto da odjednom uvodite kolosalne promjene. Kad bi koraci bili preveliki mnogi bi ljudi uvidjeli o čemu se radi, a oni to ne žele …

U stanju smo jasno uočiti ubrzanu centralizaciju moći i vlasništva na svim područjima našeg života, a koja je postala poznata kao globalizacija. Tu se ne radi samo o velikim, pohlepnim korporacijama kao što bi nas mnogi iz ‘ljevice’ htjeli uvjeriti. Velike korporacije nisu cilj, nego sredstvo za postizanje cilja. One su dio koordiniranog i dugo pripremanog plana za globalnu kontrolu koji cilja na svaki aspekt ljudskog postojanja.

Zato otvorite oči. Covid putovnice su postale potvrde bez kojih ne možete u restoran ili kafić, a sutra na vlak.

Plan je da covid putovnica postane digitalna identifikacija, jer nemojte zaboraviti, sve se digitalizira, a za interakciju sa digitalnim okruženjem i sustavom će te naravno trebati (odnosno oni trebaju) digitalnu identifikaciju koja će sadržavati osobne podatke, podatke o cijepljenju, pošto je plan da cjepiva postanu obavezna na godišnjoj razini, odnosnu služit će i kao zdravstvena knjižica te putovnica, a na kraju kao i sredstvo plaćanja pošto se uvodi digitalna valuta.

A ono što je još važnije, s vremenom će digitalna identifikacija iz naših ruku završiti pod našom kožom u obliku implantata iliti čipa, kao što je planirano od samoga početka na što upozoravamo zadnjih deset godina.

Takav je plan psihopata, nažalost. Da li će se ostvariti ovisi o nama i samo o nama, ne o njima.


Pošto je New York postala prva država koja je izdala IBM-ovu digitalnu covid putovnicu, u ovom video možete vidjeti odakle potiče IBM. Strašno.


PROBLEM REAKCIJA RJEŠENJE – video


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.