Rudolf Steiner: „U BUDUĆNOSTI ĆEMO LIJEKOM UKLONITI DUŠU“

Božji Gen
 

BOŽJI GEN (VMAT2)

Slika iznad: Naslovnica magazina TIME – BOŽJI GEN; Da li nas naša DNK tjera da tragamo za nekom višom silom? Vjerovali ili ne, neki znanstvenici kažu – ‘Da’

Ne možemo sto posto potvrditi, ali ove se riječi pripisuju Rudolfu Steineru:

U budućnosti ćemo lijekom ukloniti dušu. Pod izgovorom zdravstvenog pristupa/viđenja (brige za zdravlje) postojat će cjepivo sa kojim će ljudsko tijelo biti tretirano što je ranije moguće, nakon rođenja, kako ne bi moglo razviti misao o postojanju duše i duha.

Materijalističkim liječnicima će biti povjeren zadatak da ukloniti dušu iz čovječanstva (odvajanje duše/svijesti od čovjeka). Kako se i danas ljudi cijepe protiv raznih bolesti, tako će i u budućnosti djeca biti cijepljena sa raznim supstancama koja će biti proizvedena na način da ljude učine imunima na “ludost” duhovnog života.

Biti će ekstremno inteligentni ali neće razviti svijest, a što i jest krajnji cilj nekih materijalističkih krugova. Sa takvim cjepivom se lako može odvojiti eterično tijelo od fizičkog tijela. Jednom kada se eterično tijelo odvoji, povezanost između univerzuma i eteričnog tijela će postati vrlo nestabilna i čovjek će postati robot, jer fizičko tijelo čovjeka mora biti uglađeno na zemlji po duhovnoj volji. Tada cjepivo postaje kao neka sila i čovjek se više ne može riješiti materijalističkog osjećaja koji mu je dan.

Postaje materijalistička konstrukcija i ne može više duhovno rasti.

Rudolf Steiner

Sada vas molimo da pogledate ovaj video u nastavku


Da li vam je poznata tvrdnja ruskih znanstvenika kako je ljudska DNA neka vrsta biološkog interneta? Što ako su upozorenja znanstvenika i doktora, a vezan uz covid cjepiva i mutaciju DNA istinita, što će se dogoditi sa vezom DNA – svijest/univerzum?

Što ako ova cjepiva uistinu mogu isključiti Božanski gen i učiniti čovjeka biološkim robotom, kako kaže Steiner, odvojiti čovjeka od duše/svijesti/univerzuma/Boga?

Da li vam je poznato da Elon Mask radi na razvoju implatata koji imaju za svrha direktno povezivanje čovjekova mozga sa internetom, odnosno Umjetnom inteligencijom? Da li se ovdje radi o prespajanju?

Da li vam je poznato činjenica/plan da se cijelu planetu prekrije bežičnim internetom putem satelita i milijuna novih 5G baznih stanica?

Da li je ovdje riječ o stvaranju umjetne/digitalne stvarnosti na koju bi ljudska vrsta trebala biti prespojena putem mutacije DNA i implatata?


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.