Apsolutni znanstveni DOKAZ da zračenje mobitela uzrokuje rak

mobiteli zračenje rak studija

.

Većina nas je u potpunosti ovisna o našim mobilnim uređajima te totalno negira bilo kakvu moguću opasnost zračenja istih po naše zdravlje. Istina je da su stručnjaci neko vrijeme upozoravali da tehnologija koju smo zavoljeli i o kojoj smo toliko ovisiti, i koja nam, budimo iskreni, olakšava život – sa sobom donosi ozbiljne zdravstvene rizike, a ova upozorenja sve više postaju glasnija, budući da sve više studija potvrđuje zabrinjavajuću vezu između zračenja mobitela i raka.

The U.K.’s Mirror  nedavno je objavilo da je studija koja je provedena na životinja od strane istraživača iz NIH-ovog Nacionalnog toksikološkog programa, otkrila da zračenje koje emitiraju 2G i 3G telefoni uzrokuje rak mozga i srca kod muških štakora. Studija je trajala duže od deset godina.

Dr. John Bucher, glavni autor studije, upozorio je: “Vjerujemo da je veza između radiofrekventnog zračenja i tumora u muškim štakorima stvarna.”

Istraživački tim je za svoju studiju koristio oko 3.000 štakora u posebnim komorama gdje su bili izloženi isprekidanom zračenju – 10 minuta sa i 10 minuta bez zračenja, i tako devet sati svakog dana – od maternice do njihove dvije godine života (što je ekvivalent 70. ljudskih godina).

Istraživanje je potvrdilo da je šest posto štakora razvilo tumore srca i mozga, dok niti jedan iz kontrolnih skupina štakora, štakora koji nisu bili izloženi zračenju, nije razvio tumore.

Cijeli tekst vezan uz studiju pročitajte na: naturalnews.com

Vezani postovi:

Znanstvenici dokazali – zračenje mobitela izaziva stres i promjene DNK
Dr. Barrie Trower: 5G će uništiti čovječanstvo i prirodu
Sve viči broj znanstvenika i doktora otvara oči
Građani se naoružavaju protiv uvođenja 5G bežične tehnologije: Je li njihova zabrinutost opravdana?

 

.


 OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.