Kako Nas Truju – VIDEO

 

Ova kompilacija videa koju možete pogledati u nastavku na jednostavan i provokativan način ukazuje na otrove koji nas vrebaju sa svih strana: kuhinje, kupaone, kozmetike i što je najgore iz vode i hrane, na otrove koje je velika većina nas uz blagoslov znanosti, politike i medija nažalost prihvatila kao ‘nužno zlo’.

Kada jednom priviknemo svoju svijest da nešto prihvati kaonužno zlo”, to uskoro počinje sve više da nam izgleda kao nužno, a sve manje kao zlo”.

Kako nas TRUJU (Kozmetika)

U našoj svakodnevnoj brizi oko zdravlja i kvalitete našeg izgleda često upotrebljavamo brojne kozmetičke preparate kao i one za osobnu higijenu koji sadrže brojne kemikalije koje su kancerogene te mogu izazvati hormonalnu neravnotežu.

Na našu veliku žalost, nalaze se u skoro svakom preparatu koji koristimo.

O štetnim kemikalijama u kremama….

CURE, DJEVOJKE, ŽENE… OBAVEZNO POGLEDATI!!!O štetnim kemikalijama u kremama…

Objavljuje 2012 Transformacija Svijesti u Srijeda, 27. srpnja 2016.

Kako nas TRUJU (VODA)

Kad razmišljamo o vodi, obično ju doživljavamo kao tekućinu koje ima posvuda oko nas i koja nam služi za piće, u kojoj se kupamo, tuširamo i peremo ruke. Svjesni smo da je neophodna za pravilno funkcioniranje svih bioloških procesa u našem organizmu, kao i činjenice da svi ekosustavi ovise o njoj. Često čujemo krilaticu: ‘Bez vode nema života’. Ovdje uglavnom više-manje i završava naš interes po pitanju vode.

Flaširana voda je najveća marketinška prevara u svijetu kojoj je cilj besplatnim izvlačenjem, pakiranjem i prodajom vode doči do lake i ogromne zarade te kontrole i moći. Vodu koju kupujemo u plastičnim bocama često je nekvalitetnija od vode u naših bunarima te puna raznih štetnih kemikalija.

.

.

Kako nas TRUJU (FLUOR)

Fluoridi su medicinski klasificirani kao protoplazmatički otrovi, a koriste se za trovanje štakora. Zastrašujuće je da bi ikome uopće palo na pamet da takvu opasnu tvar za ljudsko biće stavlja i blizu sebe, a kamoli u vlastita usta.
Za sve one koji neznaju, fluor su koristili nacisti da bi sterilizirali zatvorenike u logorima i da bi ih pretvorili u poslušno roblje to jest da bi ubili njihovu slobodnu volju. Fluor je KLJUČNI sastojak Prozaca „lijeka“ koji se masovno koristi za liječenje depresije i Sarina koji je nervni plin – to je otrov kojeg su odlučili koristiti psihopati na vlasti protiv svih nas.

Kako nas TRUJU (MLIJEKO)

Mnogo ljudi živi u uvjerenju da je mlijeko zdrava namirnica i da ga se mora piti (i konzumirati na sve ostale druge načine – sir, jogurt, vrhnje, itd.) posebno ujutro. Među ostalim apsurdnim stvarima u ovom sustavu poremećenih vrijednosti, i ovo je jedna od stvari koja nema veze s stvarnošću. Mliječna industrija je politički motivirana jednostrana propaganda i mlijeko je izrazito nezdrava namirnica. Pokušajte ne odustati od gledanja ovog videa, zbog svog zdravlja i zbog vlastitog okoliša.

.
Kako nas TRUJU (MESO)

Meso je veliki izvor proteina i mnogi ga konzumiraju upravo iz tog razloga. Kada se redovno konzumiraju meso i ostale namirnice životinjskog porijekla, višak proteina se ne može uskladištiti i iskoristi u tijelu, pa ga jetra mora razgrađivati.

U pitanju su proteini koji na duže staze izazivaju veću štetu nego korist. U čuvenom „Kineskom istraživanju“ utvrđeno je da su životinjski proteini uzrok nastajanja i razvoja raka. I brojna druga istraživanja pokazuju da je meso uzročnik raka.

Meso sadrži mnoge otrove poput benzopirena, mikroorganizme, viruse, prione, hormone, pesticide, razne štetne kemikalije…

Kako nas TRUJU (GMO)

Ovaj video pokriva sve osnove o GMO namirnicama, uključujući kako se proizvode, zašto one ubijaju stvari koje ih jedu i katastrofalne zdravstvene posljedice koje se povezuju s ljudima. Film služi kao podsjetnik na činjenice onima koji već znaju o GMO-u, ali je i od velikog značaja za ljude koji se tek upoznaju s time.

Kako nas TRUJU (CJEPIVA)

Najmoćniji lobi na svijetu je ujedno i najbogatiji lobi na svijetu, a to su farmaceutske korporacije. Farmaceutska industrija je uz prešutno i slijepo odobravanje liječničke branše postigla slijedeće. Na račun država odnosno poreznih obveznika ubrizgava nebrojene toksine i zagađivače u krv istih tih poreznih obveznika da bi onda prodavala tisuće farmaceutskih proizvoda koji se bave simptomima (mali se broj bavi izliječenjem uzročnika) bolesti prouzročenih cjepivima.

Kako Nas TRUJU (CHEMTRAILS)

U ovoj jednosatnoj prezentaciji istraživačica Sofija Smallstorm nas upoznaje sa znanstvenim otkrićima koja nisu skrivena ili tajna, ali kao da jesu, jer ih mediji jednostavno ne objavljuju pa tako informacije nikada ne stižu do običnog čovjeka.

Planetarni bioinženjering obuhvaća istraživanja koja nam već donose genetski modificirano drveće i usjeve. A što je sa ljudima? Ovaj video govori o znanstvenim istraživanjima i eksperimentima koji dovode do toga da se i ljudski organizam transformira/mijenja iznutra, a da toga nismo niti svjesni.

Mobiteli i elektromagnetska zračenja

Utjecaj mobitela na djecu.

Dok se kod nas priča o uvođenju tableta u škole, u zapadnim zemljama se izbacuju iz škola zbog zabrinjavajućih rezultata! Pametni telefoni zapravo oduzimaju pamet! Znanstvenici progovaraju o štetnim posljedicama na mozak. Ozbiljno smanjenje kognitivnih sposobnosti, smanjenje koncentracije, u konačnici: digitalna demencija!

I na kraju, zašto nas truju?

Dr. Russell Blaylock je umirovljeni neurokirurg čije je neumorno znanstveno istraživanje pridonijelo boljem razumijevanju djelovanja toksina iz okoliša, cjepiva, hrane i vode na organizam, posebice na centralni živčani sustav.

Blaylock objašnjava kako je započeo eugenički pokret u Americi preko Rockefeller, Ford i Carnegie zaklade i što je podrazumijevao projekt “Znanost o čovjeku”, koji je bio pokušaj socijalnog inženjiranja čovječanstva u svrhu iskorijenjenja onih koje je elita smatrala “nepoželjnima”.

Rockefellerovo financiranje putem velikih sveučilišta je tada proguralo eugeničke programe za nekoliko narednih godina, a eugeničari su stupili u kontakt s nacističkim znanstvenicima s kojima su razmjenjivali i skupljali informacije. Kada je eugenika pridobila negativne konotacije rasne superiornosti i genocida, ta psudo-znanost se na neko vrijeme povukla, ali ubrzo ponovno uzdigla pod okriljem molekularne biologije i genetike, farmaceutskih kompanija, regulatornih agencija (FDA, EPA, CDC, AMA, ADA…) i raznih medicinskih polja koji međudjeluju s javnim zdravstvom.

Konstantnim izlaganjem populacije toksinima utječe se na ponašanje i razmišljanje opće populacije, (kemijski se izmjenjuje i modificira način na koji mozak funkcionira), i pospješuje i inducira nastanak raznih bolesti. Jedne od glavnih metoda kojima se to postiže su fluoridiranje vodoopskrbe i dodavanje eksitotoksina putem prehrambenih aditiva iz hrane.

Blaylock objašnjava kako podupiratelji i promotori fluoridiranja vode za piće skrivaju “uspjeh” fluoridiranja vode iza pada u incidenciji karijesa koji je uslijedio poglavito zbog povećanog unosa kalcija, bolje prehrane i povećane higijene usne šupljine, dok s druge strane ignoriraju i skrivaju pregršt znanstvenih istraživanja koja su dokazala da fluorid nije uzrokovao smanjenje pojave karijesa te da u biti dovodi do pojave raznih oboljenja te povećava šanse za nastanak raka.
Cijepljenje predstavlja najveći misterij, jer tek treba točno utvrditi da li oni potiču nastanak neurodegenerativnih bolesti u starosti, te naglašava kako upravo prevelika količina cijepljenja kojom prolaze djeca predstavlja najveću opasnost jer dolazi do prevelikog stimuliranja imunološkog sustava te imunoloških stanica u mozgu pri čemu u daljnim godinama može dovesti do nastanka autizma, šizofrenije i autoimunih bolesti. Govorilo se uostalom i o cjepivu protiv ptičje gripe i nadolazećem DNA cjepivu. Također i o opasnosti cijepljenja trudnica koje su bile meta H1N1 cjepiva prošle i nikada doživljene pandemije i mogućim štetnim posljedicama tog cjepiva na njihovu djecu koje će se tek u utvrditi u narednim godinama (ne zaboravimo, postoje podaci o ženama koje su bile trudne i cijepljene u vrijeme “velike pandemije” odnosno velike pandemije straha i izljeva novaca u farmaceutske kartele).

 


Sve objave sa web sajta “Transformacija Svijesti” dozvoljeno je kopirati,  raspačavati, objavljivati na drugim web stranicam i blogovima kao i društvenim mrežama.

Informacija, znanje iliti istina nema vlasnika ili vlasništvo, ona je sama bit – ono što Jest i, kao takva ne može biti posjedovana. 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.

 

Comments are closed.