Kao što su covid propaganda i mjere vodile ka cijepljenju, tako klimatska histerija vodi ka uvođenju sustava za praćenje “osobnog karbonskog otiska”

 

Svi koji su i malo zagrebli ispod površine mainstream propagande i svjetskih politika svjesni su kako postoji plan za uspostavu potpune i apsolutne kontrole nad čovjekom i njegovim postupcima.

Pitate se kako se tu uklapa klimatska agenda, odnosno sustav za praćenje osobnog karbonskog otiska, pa savršeno. Da bi vlasti mogle pratiti/izračunati vaš osobni karbonski otisak, odnosno koliko ispuštate stakleničkih plinova u atmosferu, moraju znati svaki vaš korak, kako ste putovali, kamo ste putovali, što se kupili, koliko ste struje, vode ili plina potrošili. Moraju vas nadzirati i pratiti 24 sata dnevno 365 dana u godinu.

Zar ovo nije genijalan način za uvođenje potpune kontrole nad vama i vašim životom dok vas se uvjerava kako brinete o okolišu i cjelokupnom životu na planetu?

Opet, zar nisu na isti način propagirali covid mjere i cjepiva? “Misli na druge” “bako ubojice” “bioteroristi”…

Strah i neznanje još se jednom spremaju prodrmati svijet, i to puno jaće od covida.

Na klimatsko ludilo, teror koje slijedi nakon covid terora još nas je prije godinu dana upozorio Charlij Chester, čovjek koji se predstavio kao tehnički direktor na CNN-a, rekavši ne znajući da ga se snima kako će njihov fokus nakon covida biti na globalnom zatopljenju i klimatskim promjenama.

Uostalom pogledajte sami:


Dakle, klimatske promjene su ključan dio ove agende, baš kao i napad Rusije na Ukrajinu, o čemu smo pisali u članku pod nazivom “Ukrajinu su žrtvovali “saveznici”, a u svrhu provođenja “Velikog reseta” kao i u članku: Europski energetski armagedon dolazi iz Berlina i Bruxellesa, a ne iz Moskve itd. Naravno da je i sam Putin dio ove agende, da nije, razotkrio bi je ili barem ne bi vukao poteze koji joj idu u korist.

Problemi opskrbe plinom, a kao posljedica toga uskoro vjerojatno i električnom energijom direktna su posljedica rata i sankcija što uvelike ide na ruku planovima za kontrolu građana, kroz kontrolu energenata i resursa racionalizacijom.

Da, klimatska agenda te rat Rusije i Ukrajine idu ruku pod ruku. Dok klimatska agenda zahtjeva potpuno odbacivanje ili strogo ograničavanje potrošnje plina i nafte, rat i sankcije dižu im cijenu u nebo pa čak dovode i do nestašice istih. Klimatska agenda trebala bi rezultirati praćenjem potrošnje energenata kroz praćenje “Osobnog karbonskog otiska”, dok bi nestašica ili visoka cijena plina i nafte trebala rezultirati ograničavanjem potrošnje, što se svodi u suštinu na isto, KONTROLU. Problem, reakcija, rješenje u praksi i na globalnoj razini.

Kada je u Šri Lanki došlo do nestašice goriva, što su vlasti učinile, pa uvele su OR kodove za kupnju goriva, što je idealan primjer kako duboka država kroz umjetno izazivanje nestašica i krize namjerava preuzeti kontrolu ne samo nad potrošnjom, već i nad resursima.

Ako dozvolimo da se nađemo u istoj situaciji vjerojatno je da će QR kodovi u samom početku odigrati istu ulogu diljem Europe, kada je gorivo ili možda hrana u pitanju, međutim to je samo kratkotrajno rješenje koje će biti zamjenjeno sustavnim nadzorom i kontrolom građana kroz kontrolu resursa, i obrnuto.

Temelji tog i takvog društva – sustava upravljanja ili se postavljaju ili su postavljeni. Primjerice, digitalni identitet i novčanik su tu. Digitalni euro planira se uvesti već iduće ili najkasnije do 2025. godine. Pametna brojila i uređaji postali su standard dok se najavljuju izgradnje pametnih milijunskih gradova kojima će kao i ljudima upravljati algoritmi – Umjetna inteligencija.

A, kako bi ta budućnost mogla izgledati, naravno ako će te imati sreće da posjedujete kuću ili auto, pošto arhitekti novog svijeta kažu kako nećemo posjedovati ništa, možete u grubo čak i uljepšano vidjeti u videu ispod.


Kako zaustaviti ovo ludilo? Pa tako što ga nećemo prigrliti te ga time omogućiti, a informacija je ključ. Od informacije dolazi percepcija, od percepcije dolazi svijest o nekom ili nečem što čini temelj djelovanja ili ne djelovanja, IZBORA.

Stoga, dijelite informacije, informirajte druge jer samo zajedno možemo stati ovom ludilu na kraj.

Pratite nas na Telegramu: https://t.me/transformacijasvijesti


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.