TEMELJI TEHNOKRATSKOG DRUŠTVA SU TU: 5G i Umjetna inteligencija, Digitalni identitet, Digitalna valuta i Društveni kredit

 

Ne tako davno sve od digitalnog identiteta do uvođenje sustava bodovanja i digitalne valute na planeternoj razini smatralo se “Teorijom zavjere”, dok danas svjedočimo implementaciji istih diljem kugle zemaljske.

Ono što su mediji donedavno etiketirali kao “teorije zavjere” danas propagiraju kao napredak i temeljno ljudsko pravo

Svijet 2030. onaj u kojem Svjetski ekonomski forum zamišlja  da “nećete posjedovati ništa i biti sretni”  – ovisi o sveobuhvatnom digitalnom programu identifikacije. Ovaj digitalni ID trebao bi omogućit nadziranje i praćenje društva u realnom vremenu, svaku transakciju i svaki vaš potez.

Moglo bi se tvrditi da je velik dio društva već predao ove podatke uz sveprisutnu upotrebu kreditnih kartica koje prate kupnje i telefona koji bilježe GPS podatke. Međutim, shema digitalnog ID-a također će biti povezana s digitalnim novčanikom, dakle digitalnom valutom središnje banke. Na kraju će ovaj digitalni ID i digitalni novčanik biti povezani sa sustavom bodovanja, takozvanim društvenim ili socijalnim kreditom.

Kao što smo izvijestili u veljači i ožujku 2020., ova inicijativa je već bila u izradi prije COVID-19. Međutim, COVID-19 te histerija i zastrašivanje medija i vlasti omogućilo je vladama diljem svijeta da nametnu sam temelje Digitalnog identiteta i sustava bodovanja, covid putovnice ili potvrde, na što nas je upozorila Dr. Naomi Wolf.  Da će se covid iskoristiti kako bi se ubrzao i nametnuo proces digitalizacije svega, bilo je jasno od samog početka kada nam je rečeno da bi korištenje gotovine trebalo uvelike smanjiti ili potpuno eliminirati zbog izvješća u kojima se tvrdi da se COVID-19 širi prljavim starim novcem. I što su učinile Središnje banke, poput Europske središnje banke, najavile su uvođenje nacionalnih digitalnih valuta.

Da li se sjećate aplikacije za “praćenje kontakata”? Uz covid digitalnu potvrdu/putovnicu to je bio početak navikavanja javnost na nošenje digitalnih identifikacija, u budućnosti digitalnih iskaznica ma gdje god krenuli.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-id-novcanici-mogu-ubrzati-razvoj-hrvatske/2362897.aspx?fbclid=IwAR0qgj0OVBV4FTcvYpIcJnRKuqupnQLyHz-Mtqh0BARNDhMs3DCQdR6sAXU

UN-ov cilj održivog razvoja

Ovaj poticaj prema digitalnom identitetu ima svoje korijene u ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih naroda i Agendi 2030.

Ciljevi održivog razvoja skup su od 17 međusobno povezanih ciljeva koje su Ujedinjeni narodi usvojili 2015. s navodnim ciljem okončanja siromaštva, zaštite planeta i širenja mira i blagostanja za sve ljude do 2030. No, kada se malo bolje pogleda, ciljevi Ujedinjenih naroda ustvari čine sam temelj Tehnokracije, sustava potpunog nadzora i kontrole, kako samog čovjeka tako i svih prirodnih resursa, o čemu smo pisali OVDJE.

Dakle, ma koliko vam izgledalo da je rat Rusije i Ukrajine stao na put tehnokrata, on je dio plana, plana rušenja industrije i ekonomije u svrhu pokretanja četvrte industrijske revolucije koja se temelji na robotizaciji i digitalizaciji, uvođenju digitalnih nacionalnih valuta, digitalnog identiteta te Univerzalnog temeljnog dohotka povezanoga sa sustavom bodovanja kao glavnom polugom upravljanja, a koji se na doborovoljnoj bazi već ove godine uvodi u nekoliko Europskih zemalja, poput Austrije i Njemačke.

 Klika ima za cilj uvesti cijelo čovječanstvo u takozvano “Digitalno doba”, doba jedinica i nula, doba u kojem je sve “Online” pa čak i vaš mozak, spojen sa Umjetnu inteligenciju. Doba onoga što se naziva “Internet of bodies“, kao i “Interneta stvari”, pametnih kuća i pametnih gradova kojima upravlja UI. Doba “Digitalnih identifikacija – Mikročipiranog stanovništva”, doba digitalnog svega što u suštini čini digitalni zatvor – totalitarno društva u kojem slobodna volja i sloboda ne postoje. Društva u kojem je nadzirano i kontrolirano sve, pa čak i vaše misli.

Da li ćemo prihvatiti ovakav bolestan svijet, ne samo za nas već i za našu djecu?

Zanima vas barem u grubo kako bi društvo trebalo izgledati i funkcionirati nakon velikog reseta i uvođenja Tehnokracije? Pogledajte ovaj kratak film.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.