FOTO: Chemtrails – 13. 10. 2013.

chem kc1-1Jeste li se ikad zagledali u nebo i zapitali kakvi su to bijeli tragovi? Ukoliko niste, trebali bi, jer ovdje nije riječ je o običnim kondenzacijskim tragovima koje zrakoplovi ostavljaju na nebu, već o kemijskim tragovima, u javnosti više poznatima pod nazivom “Chemtrails”.

Svatko od nas bezbroj puta je na nebu vidio kondenzacijske tragove (contrails) koje zrakoplovi ostavljaju na različitim visinama, ima ih gdje god se odvija zračni promet i otkad takav promet postoji. No, za razliku od kondenzacijskih tragova, kemijski tragovi na našem nebu, kako neki tvrde, viđeni su prvi puta oko 2000.g., te se povezuju s primanjem RH u Euroatlantsko partnersko vijeće te sa dobivanjem statusa pridružene članice u Parlamentarnoj skupštini NATO-a.

Kako nastaju obični kondenzacijski tragovi?

Gorivo koje koriste zrakoplovi (benzin, kerozin,…) sastoji se uglavnom od hidrokarbonata. Kad gorivo sagorijeva, ugljik kombiniran s kisikom stvara ugljični dioksid. Hidrogen se također spaja s kisikom i stvara vodu, koja se u avionskom ispuhu pretvara u vodenu paru. Avionski ispuh povećava količinu vlage u zraku, te na taj način “gura” vlagu, koja je prirodno u zraku, prema točki rosišta, tj. dolazi do kondenzacije i stvaranja contrailsa. Pri velikim visinama vodena para iz avionskog ispuha izlazi u prilično hladan okoliš (što je visina veća, atmosferska temperatura je niža), što snižava temperaturu vodene pare sve dok se ne kondenzira u malene vodene kapljice i/ili pretvori u led. Ovi milijuni malih vodenih kapljica i/ili kristala leda tvori kondenzacijsi trag (contrails). Contrails se na nebu može zadržati svega nekoliko minuta, dok u iznimnim atmosferskim uvjetima je moguće da ostane vidljiv do najviše 5-10. min.

Kemijski tragovi, (chemtrails), za razliku od kondenzacijskih tragova ostaju vidljivi na nebu i do nekoliko sati , tvoreći bjeličastu maglicu koja kod jačih zaprašivanja može prekriti i čitavo nebo (kao što ćete vidjeti na jednoj od fotografija), što je primjerice kod običnih tragova nemoguće, pošto prestaju biti vidljivi u svega nekoliko do 10. minuta.

 

FOTO: Chemtrails – 13. 10. 2013.

chem 2013 kc 2

 

chem 2013 kc 2

 

chem 2013 kc 3

Zanimljivo je da se Chemtrailsi mogu vidjeti samo na strani neba na kojoj se nalazi sunce

chem 2013 kc 5

 

chem 2013 kc 4

Sljedeća slika je rezultat nekoliko sati neprestanog zaprašivanja. Iako izgleda kao da je sunce prekriveno oblacima, ustvari se radi o Chemtrailsima koji prekrivaju nebo (sunce)

chem 2013 kc 8

Na ovoj slici jasno je vidljivo zaprašivanje isključivo lijeve strane slike, na kojoj se nalazi sunce. Na desnoj strani ne nalazi se niti jedan  Chemtrails.

chem 2013 kc 7

Ivanec (pogled prema Varaždinu) 13. listopada 2013.

chem 2013 ivanec vz

Međimurje

Chem 2013 me 2

Prema komentarima na facebooku chemtrailsi se mogu vidjeti iznad cijele Hrvatske pa i šire.

VIDEO – 16. rujna
.

Bivši premijer Britanske Kolumbije priznao postojanje chemtrailsa

Chemtrails – Čime li nas to prskaju (2012)

Švedske vlasti priznale da su otrovni ‘Chemtrailsi’ stvarni, a ne tek neka divlja teorija zavjere

Metode vođenja ratova i kontrole ljudi pomoću chemtrailova

Suše, poplave i potresi dio su globalnog scenarija za potpunu kontrolu nad svjetskim resursima

Chemtrails – Subliminalno Programiranje

Kemijski Tragovi – Osnovne Informacije VIDEO

Chemtrails i Monsanto – Stvoren novi gen otporan na aluminij. Slučajnost?

Chemtrail – Uništavanje proizvodnje hrane

Comments are closed.