Korona kula od karata se urušava

 

Guverner Floride Ron DeSantis obvezao se da će pomilovati svakog stanovnika države koji je uhapšen zbog nepoštovanja ograničenja povezanih s COVID-19

„Floriđani ne bi trebali biti kažnjeni zbog odbijanja prekoračenja lokalnih vlasti nepotrebnim nalozima za nošenje maski“, napisao je DeSantis na Twitteru


Kla.tv – Poziv njemačke televizije na buđenje!


Guverner Floride DeSantis: “Ludi su oni koji su cijepljeni, a koji još uvijek nose šest maski “.


Istina izlazi na vidjelo: Tko financira fact checkere i postoji li u cijeloj ovoj priči, a vezano uz koronu, sukob interesa? 


Teksas ukinuo sve represivne mjere, što se dogodilo? Ništa, nema mrtvih po ulicama ili kolapsa zdravstva

Nakon gotovo godinu dana gluposti, guverner je 2. ožujka 2021. napokon rekao da je dosta i sve to ukinuo. Gradovi i općine još uvijek se mogu upustiti u covid-represiju na svome području, ali barem više nemaju pokriće iz ureda državnog guvernera.

CDC (američka državna agencija za prevenciju bolesti) ima vrlo koristan alat koji omogućuje svima da uspoređuju otvorene i zatvorene države. Rezultati su poražavajući za one koji vjeruju da su lockdowni način upravljanja virusom. U ovom grafikonu uspoređujemo zatvorene države Massachusetts i Kaliforniju s otvorenim državama Georgia, Florida, Teksas i Južna Karolina.

Što možemo zaključiti iz takve vizualizacije? Sugerira da lockdowni nisu imali statistički uočljiv učinak na putanju virusa i rezultirajuće teške ishode. Otvorene države uglavnom su imale bolji učinak, možda ne zato što su otvorene, već jednostavno iz demografskih i sezonskih razloga. Čini se da zatvorene države nisu ništa postigle u smislu ublažavanja zaraze i smrtnosti.

S druge strane, lockdowni su uništili industriju, škole, crkve, slobode i živote, demoralizirajući stanovništvo i otimajući ljudima osnovna prava. Sve u ime sigurnosti od virusa koji je u svakom slučaju odradio svoje., piše Liberal


Uskoro se kreče sa podizanjem skupnih tužbi protiv odgovornih za trenutno stanje u svijetu i zločin protiv čovječnosti


Guverner Floride DeSantis upravo je potpisao zakon kojim će građanima Floride omogućiti da tuže Big Tech Platforme (facebook) zbog novčane štete.


Švedska obustavlja korištenje PCR testova u svrhu dijagnosticiranja da li je netko zarazan/bolestan ili nije

PCR tehnologija koja se koristi u testovima za otkrivanje virusa ne može razlikovati viruse sposobne da zaraze stanicu od virusa koje je imuni sistem neutralizirao, pa se stoga ti testovi ne mogu koristiti za utvrđivanje je li netko zarazan ili nije. Švedska agencija za javno zdravlje


Osobno ne vjerujem u “Virus iz laboratorija” ali ovaj video jasno dokazuje o kojim razinama obmana, laži i propagande se radi kada je u pitanju koronavirus i pandemija.

Tko zdrave pameti može vjerovati ovakvim spletkarošima i cijepiti se eksperimentalnim cjepivom?


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.