Boris Johnson: Digitalni autoritarizam “nije stvar distopijske fantazije” već je stvarnost u nastajanju nasuprot kojega stoje antivakseri!

 

Premijer Velike Britanije, Boris Johnson je u inauguracijskom govoru Generalne skupštine UN-a 2019. godine indirektno potvrdio postojanje nanorobota, mikročipova i stvaranje novog tehnološkog svjetskog poretka nasuprot kojega stoje antivakseri!

dokumentarac.hr

Boris Johnson, premijer Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske, obratio se sudionicima i javnosti u uvodnom govoru 74. zasjedanja Generalne skupštine UN-a, koja se održavala u New York-u od 24. do 30. rujna 2019. godine.

Boris Johnson je 24. rujna 2019. godine održao svoj inauguracijski govor u Ujedinjenim narodima na temu koju je malo tko očekivao: Izazovi privatnosti i sigurnosti u modernoj tehnologiji. Johnson je upozorio na “digitalni autoritarizam”, kao i na niz drugih izazova. Spomenuo je pogibelji tehnologije prije nego što je rekao da je “duboko optimističan” u pogledu njene budućnosti – ako čovječanstvo pronađe “pravu ravnotežu između slobode i kontrole”.

Možda možete skrivati svoje tajne od prijatelja, roditelja, djece, liječnika, čak i osobnog trenera, ali potreban je stvarni napor da bi ste svoje misli sakrili od Google-a“, rekao je premijer. “A ako je to istina danas, u budućnosti se možda nećete imati gdje sakriti.

Obraćajući se publici koja je ponekad izgledala i zabavljeno i zbunjeno u isto vrijeme, Johnson je opisao situaciju velikih mogućnosti, ali također i velike opasnosti. S jedne strane, pametni gradovi će biti puni senzora, parkirna mjesta će nevidljivo komunicirati sa stupovima javne rasvjete kako bi se osigurala parkirna mjesta za vaš električni automobil, kante za smeće će uvijek biti prazne, ulice savršeno čiste, a urbana sredina kao apoteke u Zurichu. S druge strane, umjetna inteligencija bi vas mogla imati pod stalnim nadzorom, 24 sata dnevno, kršiti privatnost kada god hoće i nametati odluke, a da vi to sami i ne primjetite.

Naveo je duboki ljudski poriv nepovjerenja u bilo kakve tehnološke inovacije, napominjući utjecaj “anti-vaksera”. Prozvao je “anti-vaksere” ustvrdivši da su antiznanstveni, a indirektno je potvrdio da stoje na putu “prepravljanja” svijeta uz pomoć znanosti i tehnologije, koje provode revolucionarnu agendu – ugrađivanja nanorobota, veličine crvenih krvnih zrnaca, koji će “plivati” našim tijelom i “liječiti” nas. Indirektno je potvrdio i to da su upravo “anti-vakseri” ti koji bi mogli pružati otpor “revolucionarnim implatatima” uz pomoć kojih, možda više nitko neće moći sakriti svoje misli, kao što je mogao do sada.

Govor Borisa Johnsona pogledajte na dokumentarac.hr


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.