Privatizacijska pljačka u Hrvatskoj planirana je i napravljena lukavo kao i u mnogim zemljama svijeta

Zamislite da imate Narodnu banku koja kreira novac s kamatom od 0,5 posto i da jednog dana guverner kaže: ‘Nećemo više ovako! Želimo se zaduživati po 16 puta skupljoj cijeni, što ćemo kasnije naplatiti porezima’. Upravo to se dogodilo Hrvatskoj.

Porez

Izgleda da je sve krenulo naopako za sve nas Zajedno, no kada se pogledaju činjenice i događaji i kada se sve poveže onda vidimo da ništa nije krenulo naopako. Netko se zaigrao sa svima nama i pokrenuo svoj mračan plan.

Plan je vrlo jednostavan za čitati i vidljiv je.

Chicago škola ekonomije na dijelu. METODA šoka je rat, stanovništvo u šoku i strahu ima fokus na vijesti o dogovorenom ratu, narod se veseli pobjedama i strahuje nad porazima dok elita u programu koji je stvorila prebacuje društveno, naše privatno vlasništvo na državu i kasnije malverzacijama tipa menadžerski krediti i slično sama sebi dijeli resurse za 7% cijene, neki dobivaju sve resurse bez plaćanja menadžerskim kreditima i elita bandita postaje vlasnik svega što ova zemlja posjeduje.

Oni postaju elita a mi sretni slavimo kako smo pobijedili u ratu.

Privatizacijska pljačka je napravljena lukavo i planirano na isti način kako je napravljena u mnogim zemljama svijeta.

1994. godine HRVATSKA NARODNA BANKA se blokira i zemlja se počinje zaduživati po 16 puta skupljoj metodi jer dužnici smo mi, dug plaćamo porezima mi, elita bez znoja se bogati a mi imamo sve manje.

Ta operacija danas donosi eliti po rođenju bebe u RH, da je ta ista beba rođenjem eliti dužna +18 000 EUR. Profiti se plaćaju opet eliti, elita postaje bogatija a mi imamo sve manje, radimo za manje, radimo bez plaće ili postajemo višak i ostajemo bez posla.

 

VIDEO – Kako je opljackana Hrvatska

 

Sada vidimo da imamo samo dva uzroka ove tragedije da su ta dva uzroka planirana i izvršena s ciljem i bez mandata naroda. Da niti jedna vlast nema punomoć naroda da se ove operacije izvrše. Dobivanje izbora ne daje niti jednoj vlasti mandat za velike promjene ekonomskog sistema ili ekonomske strukture.

Raditi bez mandata je veleizdaja. Zašto ?

U 154 godine proveli su 550 referenduma i još Švicarska nije propala. To se zove demokracija, zar ne? Moje pitanje je koliko su sve vlasti od 1990 do danas sprovele referenduma i time dobile potrebnu punomoć da zastupaju u poslovima interes svih nas.

Naša vlast ima ozbiljan problem jer je bez mandata i volje naroda donosila ;

1. privatizacijsku pljačku

2. blokadu Narodne banke

3. ulazila u pregovore sa NATO savez i ušla u NATO savez.

4. ulazila u pregovore sa EU

5. pokrenula referendum o pristupanju u EU a ne referendum o prihvaćanju pristupnog Ugovora

 

Tako da imamo odvajanje elite od naroda i ozbiljno kršenje i USTAVA i svih ZAKONA U RH. Mandat (iz lat. mandare = „dati iz ruke, ovlaštenje, naredba“) označava nalog ili ovlaštenje. Mijenjanje bilo kojeg modela, sistema, odnosa, politike jedne zemlje zahtjeva referendum ?

Ne znam da dužnosnici RH imaju iti jedan mandat za sve radnje koje su sprovedene ne znam da je ikada održan referendum s jasnim pitanjem u kojem se traži od građana da opunomoće predstavnike vlasti po svim nabrojanim pitanjima što dokazuje samo jedno, da su sve te promjene – poslovi bez legitimacije, punomoći, nelegalni i poništivi ! Zašto su svi ti ugovori i pravne radnje ništavne ? Pa jednostavno, punomoći nema. Punomoć za sve nabrojane radnje ne dobiva se niti izborima niti većinom glasova u Saboru RH, jer odabrani u Saboru su odabrani da predstavljaju interes građana ali ne da donose odluke glede promjene sistema, strukture ili politike jedne zemlje i da mijenjaju društvene dogovore bez mandata građana. Mandat građana za ulazak u poslove i za potpisivanje takvih poslova tj. Ugovora, zove se referendum !

Što učiniti kada živite u zemlji u kojoj nitko nema mandat ? Ne reagira Ustavni sud, Sabor RH , DORH, MUP.

Opljačkani i prevareni sada čekamo bolju budućnost koje nema.

Ekonomska kriza je kreirana od strane obitelji koje imaju u vlasništvu i banke i svjetski financijski sistem i korporacije. Njihov način kreiranja krize je isti, kako se nekada radilo dok je novac bio zlatnik, povlačili su se zlatnici, isti su se topili u poluge, novac je bio maknut iz društva i otimala se imovina.

Danas bankarske obitelji, dogovorno zatvore likvidnost i rezultat je tu. Samo je potrebno čekati 10 godina i preuzimati vlasništva građana.

PO procjenama tima ZAJEDNO u razdoblju od 2013 do 2019 godine +50% nekretnina u vlasništvu građana biti će ovršeno.

Da li to čekamo u nadi da će biti bolje ? Ljudi su čudni zar ne ?

Idemo korak dalje ?

Zašto RH ulazi u EU ?

Pokradeni plijen treba staviti u novu državu jer u novoj državi vladaju odnosi koji onemogućuju da se sprovede poništenje pretvorbe i privatizacije. Ulaskom u EU, HNB postaje samo podružnica koja ne smije kreirati novac i tako svima nama ne ostaje ništa drugo nego novac koji se kreira obveznicama, koji je 16x skuplji, plaćati taj novac porezima.

Zato imamo nove poreze, veće poreze i inflacijske poreze koje zovemo poskupljenja.

Koji je interes građana da uđu u EU ?

Nema ga. RH je zemlja prepuna resursa sa najmanje stanovnika na koje se isti dijele.

RH sa blokiranim HNB i opljačkanim resursima je jednosmjerna ulica u kojoj novac napušta zemlju u jednom smjeru, prema van. Sada se pojavljuju već analize kako građani RH posjeduju puno nekretnina u vlasništvu, vrše se usporedbe sa drugim zemljama.

Što nam to govori ?

Jednostavno, sve je pokradeno što se planiralo u prvoj fazi krasti i sada je naša imovina na redu. Zajedno upozorava sve nas, da ulazimo u klopku koja se zove EU da imamo glas još šest mjeseci a onda je i on pokraden.

Poništenje pretvorbe i privatizacije i deblokadu HNB nikada nećemo moći izglasati u EU, nikada !

Bez toga, mi nemamo budućnosti nego čekati da nas elite unište do 2020 godine, gladni, bez imovine u 2020 godini dolazi do puštanja likvidnosti od strane Svjetske banke i MMFa. U tim pregovorima o novom društvenom dogovoru u takvom stanju pristati ćemo na mrvice.

Na taj način CK SKJ elite podijeljene u ćelije SDP, HDZ, HSLS, HSS, HNS etc., postaju faraoni a mi postajemo robovi zauvijek, i naša djeca i naši unuci.

ZAJEDNO otvoreno govori o jasnom planu i programu i kako se oduprijeti ovome !!!

Kada smo Zajedno svi koji smo cilj pljačke mi imamo 100 glasova oni koji nas pljačkaju imaju 1 glas.

 Borba je jednostavna :

1. preglasati elitu na referendumu

2. preglasati elitu na prijevremenim izborima

3. osvojiti većinu u Saboru

Tri koraka do spasa, sebe, svoje obitelji i svoje imovine.

Većinom u Saboru RH, ZAJEDNO može poništenjem pretvorbe i privatizacije deblokadom HNB stvoriti uvijete za postavljanje STRATEGIJE RAZVOJA RH !

Mnogi pitaju što je STRATEGIJA ?

Strategija je opće dobro, ekonomski klasik u kojem svaki član društva dobija i posao i besplatno zdravstveno, besplatno školovanje, i pet puta veći standard u dvije godine. Teško je ljudima koji ne razumiju kako su opljačkani danas objasniti kako izgleda novi ekonomski sistem i koje blagodati isti donosi.

Resursi su sada opljačkani, Strategija ih daje građanima u vlasništvo rođenjem i aktivira ih.

HNB je sada blokiran i kreira iza 1994 godine 16x skuplje novce, STRATEGIJA vraća HNB u 16x povoljniju kreaciju novaca i HNB je vlasnik kreditnih linija.

Banke su pokradene za 3-7% vrijednosti i preuzimaju vlasništva, STRATEGIJA poništavanjem pretvorbe i privatizacije stavlja banke u funkciju distribucije novaca u cijenu koštanja i novac jedino kreira HNB !

Radna mjesta su ukradena, zemlja stoji nema ekonomskog rasta sa 400 000 nezaposlenih, STRATEGIJA planira kreditnim linijama HNB otvoriti radna mjesta koja mogu proizvoditi sve što zadovoljava unutarnju potrošnju te radna mjesta koja mogu kreirati proizvode za izvoz.

Administracija je fiksan trošak i u državi i u državnim poduzećima, STRATEGIJA planira uvesti elektronsku komunikaciju građana sa državom administraciju zaposliti u realnoj ekonomiji te na taj način dobivamo svi, najmanje poreze, najmanje ulazne troškove (struja, plin, voda, naftni derivati), i najmanja davanja u regiji.

Strategija planira kreditne linije ulagati u sve sektore gospodarstva koji stvaraju nove vrijednosti, tako postoje planovi regija i gradova, planovi mora i kopna, planovi koji se putem 30 mjera, 40 matrica i formulama postavljaju u interesu svih nas.

Zašto kažemo interes svih nas, jer opljačkane resurse “bivše društveno vlasništvo” STRATEGIJA planira pretvoriti u vlasništvo rođenjem, kreditna linija HNB je također vlasništvo rođenjem svakog građanina, smrću vlasništvo prestaje.

Kada se sve pljačke zaustave i društveni odnosi postave na pošten način RH sa sadašnje 90% statističke sirotinje radom i razvojem kreira 90% srednje klase !

Mi postajemo svi zaposleni ljudi, djeca su nam u školi a ne u masonskim programima uništenja, školovanje je besplatno za sve.

Zdravstveno je svim građanima besplatno i dostupno.

Standard je za dvije godine pet puta veći jer uz rast novih vrijednosti i aktivaciju resursa s jedne strane, uz zaustavljanje odljeva novca koji se danas dešava blokadom HNB ( porezi ) i pokradeni resursi čije profite vlasnici svaki dan prebacuju van zemlje, s druge strane imamo veliki pad cijena, poreza, davanja, i doprinosa jer administracija se transferira u realnu ekonomiju.

Svaka ledina za šest mjeseci postaje tvornica.

Strategija ima u planu u prvih šest mjeseci postaviti sve uvjete u društvu, Saboru RH i ostalim institucijama temelj te u godinu i pol dana postaviti ovaj rezultat.

Strategija je mjerena i računata na u projekcijama ekonomskog fakulteta rezultati su smanjeni i sada Vam obećani javno, s ciljem lakšeg ispunjenja.

Imamo glas, biramo

 OVRHE I DELOŽACIJE U PROGRAMU ELITE ?

 ILI

 PREGLASATI ELITU ZAJEDNO i POSTAVITI STRATEGIJU RAZVOJA RH ?

ZAJEDNO

ekonomski tim

Dinko Bartulović

ZAJDENO na Facebooku: http://www.facebook.com/groups/ZAJEDNOzaHR/

Web: http://zajedno-hr.com/

.
Hrvatski Radio 2 program Strategija HR – gost emisije Karino Hromin Sturm

Comments are closed.