Rak je mehanizam za preživljavanje

 Kada dođe do nakupljanja otrovnih tvari u tijelu, koje uglavnom unosimo preko hrane, tijelo će ih najprije početi odlagati, prije svega u masnom tkivu koje služi za odlaganje otpada. Ako jedemo previše industrijske i previše kuhane hrane – sve više ćemo imati masnog tkiva.

Tumor je kanta za smeće u koju tijelo odbacuje otrovne tvari i stvara ovojnice okolo da bi se izolirala od otrova.

 

Dr. Gidden: Kemoterapija je neučinkovita u 97% slučajeva

Istraživački tim, na čelu s dr. Peterom Nelsonom iz Centra za istraživanje raka “Fred Hutchinson” iz Seattlea (SAD) objavio je znanstveno istraživački rad u stručnom časopisu “Nature Medicine ” od 05.08. 2012. godine. Rezultati njihovih istraživanja su uznemirili američku javnost gotovo do šokantnih razmjera.

Istraživači su došli do neočekivanog otkrića da jedan od tri do danas nezamjenjivih terapeutskih modaliteta u onkologiji – kemoterapija, ne samo da ne uništava stanice raka već favorizira njihovu ubrzanu diobu, pospješuje rast primarnog tumora i njegovo Infiltrativno – destruktivno širenje na okolna zdrava tkiva i diseminaciju (metastaziranje) u udaljene organe. Predmet istraživanja znanstvenika iz Seattlea bili su solidni tumori dojke, pluća, debelog crijeva i prostate.
.

Sve o uzrocima i liječenju raka možete pronaći OVDJE


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.