Ovo je 15 razloga da odmah izbacite mikrovalnu pećnicu iz kuće!

MikrovalnaZanimljivo je da su još 1976. godine u Rusiji zabranjene mikrovalne pećnice jer su mnoge studije pokazale loše utjecaje na zdravlje. Međutim, ta zabrana je ukinuta poslije Perestrojke u ranim 90-tima. Što su to ruski stručnjaci znali još tada, a mi neznamo? Što se događa sa hranom koju termički obradimo u mikrovalnoj pećnici? Ostaju li na njoj ikakve posljedice, osim činjenice da je zagrijana u vrlo brzom roku? Što se događa kada jedemo takvu hranu?

Autor: Marijana Katalinić
Izvor: Dnevno.hr

Mikrovalne pećnice koje su u hrvatska domaćinstva zapadnjačkom modom stigle prije 15-ak  godina, duboko su ukorijenjene u svakodnevnoj upotrebi. Većina ljudi u svom korištenju vjerojatno  nikada nije preispitala kakvo je djelovanje ovih pećnica na naše zdravlje. Zanimljivo je da su još 1976. godine u Rusiji  zabranjene mikrovalne pećnice  jer su mnoge studije pokazale loše utjecaje na zdravlje. Međutim, ta zabrana je ukinuta poslije Perestrojke u ranim 90-ima. Što su to ruski stručnjaci znali još tada, a mi ne znamo?  Što se događa s hranom koju termički obradimo u mikrovalnoj pećnici? Ostaju li na njoj ikakve posljedice, osim činjenice da je zagrijana u vrlo brzom roku? Što se događa kada jedemo takvu hranu?

Kakva je hrana iz mikrovalne pećnice, te kakve su posljedice konzumiranja iste?

Hrana ozračena u mikrovalnoj pećnici pomoću molekula vode i vrlo visokih frekvencija može vrlo brzo zagrijati hranu. Bez obzira na lakoću korištenja, treba imati na umu da je ovakvo tretiranje hrane izuzetno štetno. Posljedice konzumiranja ovakve hrane, isto kao i posjedovanje mikrovalne pećnice su iznesene u mnogim studijama koje potvrđuju štetnost, a mi smo ih saželi u 15 točaka.

 1. Hrana tretirana u mikrovalnoj pećnici gubi 60-90% svojih nutricionističkih vrijednosti te ubrzava proces raspadanja strukture hrane.
 2. Mikrovalovi pogoduju stvaranju uzročnika raka u mlijeku i žitaricama.
 3. Mikrovalovi mjenjaju temeljne supstance u hrani, uzrokujući probavne probleme.
 4. Mikrovalovi uzrokuju kemijske promjene u hrani koje mogu dovesti do neispravnog rada u limfnom sustavu i i nemogućnost tijela da se zaštiti od rasta tumornih oboljenja.
 5. Hrana iz mikrovalne pećnice povisuje postotak stanica raka u krvožilnom sustavu.
 6. Dolazi do uništavanja elementarnih supstanci u hrani – uništava slobodne radikale.
 7. Uzročnik rasta stanica raka u crijevnoj mikroflori, generalno degenerira perfidna stanična tkiva.
 8. Hrana iz mikrovalne pećnice smanjuje mogućnost tijela da iskoristi B vitamine, ali isto tako, C i E, minerale.
 9. Čak i okolina oko mikrovalne pećnice uzrokuje zdravstvene probleme.
 10. Meso koje je zagrijano u mikrovalnoj pećnici sadržava:
  • D-nitrozodietanolamin (poznati agens koji uzrokuje karcinom)
  • destabilizacija aktivnih spojeva proteina
  • stvara rak – uzrokujući agensima unutar proteina
 11. Emisije koje se oslobađaju uzrokuju promjene u kataboličkom ponašanju glukozida i galaktosida – elemenata u smrznutom voću kada se odmrzne na ovaj način
 12. Mikrovalovi mjenjaju kataboličko ponašanje alkaloida u biljkama
 13. Slobodni radikali koji uzrokuju rak formiraju se unutar molekula minerala u tragovima, naročito u korjenastom povrću
 14. Zahvaljujući narušavanju limfnog sustava dolazi do manjka imunosti
 15. Dolazi do manjka važnih vitamina i minerala koji bivaju uništeni u mikrovalnoj pećnici.

VEZANO:

Mobilni repetitori, mobiteli, iliti uređaj za kontrolu uma u našem domu

U ovome članku ću se pokušati osvrnuti, ukazati, na šumu koju ne vidimo od lišća, ili točnije rečeno, pokušati ću ukazati na potencijalni HAARP sustav, sustav, alat kontrole uma koji se nalazi u svakome naselju, pa i u svakoj kući. Dakle riječ je o mobitelima i mobilnim repetitorima, koji pokrivaju skoro svaki centimetar naseljene zemlje.

Comments are closed.