Elementi kojima možete spriječiti rast tumora i stvaranje metastaza

rak karcinom kemoterapija lijek

KOMBINACIJA HRANJIVIH MATERIJA ZA OBRANU OD TUMORA

Promatranja pokazuju da sinergistička kombinacija staničnih hranjivih tvari predstavljaju moguću terapiju za liječenje raka.

Kako sve vrste raka koriste mehanizam razgradnje kolagena, kako bi se širio tijelom, sinergistička kombinacija staničnih hranjivih elemenata pokazala se kod niza oblika raka uspješnom.

Provedeni eksperimenti pokazuju da kombinacija hranjivih elemenata može usporiti rast tumora kod melanoma, raka prostate, raka debelog crijeva pa tako i kod svih ostalih malignih poremećaja, uz naravno određeni protokol prehrane, detoksikacije debelog crijeva, jetre, kavenih klistira i tako dalje.

 

1. NALTREXONE – Niska doza naltrexona ( 1,5 – 4 mg ) ima blokirajuće učinke na rast tumora. Izaziva povećanje Metenkephalina (endorfina koji se proizvodi u velikim količinama u nadbubrežnim žlijezdama ) i Beta-endorfina u krvi.

To dovodi do povečanog broja receptora na membranama tumorskih stanica preko kojih povećana razina endorfina uzrokuje apoptozu ( samoubojstvo ) tumorskih stanica. Dolazi do povećanja broja i pojačane aktivnosti prirodnih stanica ubojica (Natural killer cells) i limfocita CD8, koji su vrlo osjetljivi na povišene razine endorfina.

Terapija NALTREXONOM je jedna od najučinkovitijih tretmana raka bez nuspojava.. Dosadašnja istraživanja su pokazala da za 30-90 dana dolazi do vidne stagnacije, prestanka rasta tumornog tkiva, a poslije 6-9 mjeseci tumori obično nestaju, odlaze u remisiju…..NALTREXON U NISKIM DOZAMA, 1.5 – 4.5 mg, NAJVJEROJATNIJE ĆE ZA KOJU GODINU BITI PROGLAŠEN OTKRIĆEM STOLJEĆA.

 

2. Vitamin C – u obliku sodium ( natrij ) ascorbata… Stanice raka ne mogu razlikovati vitamin C u obliku natrij ascorbata i glukozu jer su ovi skoro isti, pa se “prevare” i uzmu ascorbat umjesto glukoze, pod uvjetom da se u prehrani ne uzimaju jednostavni šećeri, koja im je neophodna za opstanak, bez nje ne mogu, dok ih natrij ascorbat uništava.

Zato treba uzimati što manje šećera u toku liječenja.

Kada se nađe unutar kancerozne stanice natrij ascorbat se ponaša kao prooksidant stvarajući hydrogen peroksid (koji ima molekulu kisika više).

Tako je hydrogen peroksid taj koji ubija kanceroznu stanicu svojom dodatnom molekulom kisika.

3. Magnezij Klorid

4. Vitamin B17

5. Epigalokatehin-galat (EGCG), ekstrakt zelenog čaja

6. Selen, Cink

7. Kurkumin extract

8. D3 vitamin

9. Aminokiseline prolin, glicin, lizin. Prolin i glicin stvaraju prokolagen koji je osnova za stvaranje kolagena… natrij ascorbat taj process ubrzava za 10 – 20 puta i uz pomoć lizina ojačava međustanićni matrix .

Ovi elementi uzeti u određenim kombinacijama sprječavaju slabljenje međustaničnog matrixa, zaustavljaju aktivnost MMP-a tumorskih stanica i njihov prodor u zdravo tkivo.

 

Vitamin C ( NATRIJ ASCORBAT ) je važan za proizvodnju kolagena i njegovu izgradnju.

Ta stanićna hranjiva materija djeluje kao jaki antioksidans, jer štiti stanicu od oštećenja slobodnim radikalima.

Aminokiseline prolin, glicin i lizin su temeljni sastavni dijelovi kolagena, čine jednu trećinu svih aminokiselina u kolagenu.

Hidroksilacija aminokiselina koja zavisi od vitamina C važna je za održavanje optimalne izgradnje kolagena.

Mnoge stanične hranjive tvari mogu izazvati programiranu smrt malignih stanica (apoptoza).

Oni djeluju kao selektivni otrovi raka, a da pri tome ne oštećuju zdrave stanice.

Najpoznaiji i najistraženiji primjer je vitamin C, osobito, u  obliku mineral natrij ascorbata.

 

Sprječavanje stvaranja krvnih žila u tumorima

Tumor promjera 0,5 mm ne može preživjeti ako nema razvijen vlastiti krvotok koji mu dostavlja hranjive tvari i odnosi štetne materije nastale metabolizmom.

Nove krvne žile nastaju iz endotelnih stanica, koje se umnožavaju kako bi stvorile nove krvne žile.

Za angiogenezu je potreban VEGF – vaskularni endotelni faktor rasta, kojeg izlučuju tumorske stanice za izgradnju novih krvnih žila.

Stanične hranjive tvari kao vitamin C u obliku natrij ascorbata, lizina, prolina, glicina i EGCG reguliraju oba procesa, koja su vrlo važna u stvaranju novih krvnih žila u tumorima.

Jednostavna kombinacija navedenih staničnih hranjivih tvari, kako je dokazano eksperimentima, uspješno sprječava prolazak tumoskih stanica kroz matrix kolagena.

 

UNIŠTAVANJE MEĐUSTANIČNOG MATRIXA ENZIMIMA (MMP-AKTIVNOST )

Kao i ostali organi i tumori su okruženi vezivnim tkivom, poznatim kao međustanični matrix koji djeluje kao vrsta barijere.

On ograničava rast tumora i sprječava njegovo širenje u ostale dijelove tijela.

Tumorske stanice izlučuju matrix mataloproteinaze ( MMP ), koje razgrađuju matrix. MMP- i su enzimi koji razgrađuju međustanični matrix kao i važne membrane.

Ta okolnost omogućuje širenje i prodiranje tumorskih stanica u druga tkiva.

Postoje različiti oblici MMP- a koji imaju ulogu ovisno o širenju raka.

Kod većine vrste raka su MMP-2 i MMP-9 najvažniji enzimi za metastazu raka.

Ispostavilo se da sinergistička kombinacija hranjivih tvari, može spriječiti aktivnost MMP- a i invaziju tumorskih stanica – dvaju osnovnih aspekata u liječenju raka – kod niza tumorskih stanica, uključujući kožu, jetru, dojku, prostatu, debelog crijeva, fibrosarkoma i drugih.

 

ANTI ANGIOGENETSKI NAČIN DJELOVANJA

Ova sinergistička kombinacija hranjivih tvari posjeduje i anti angiogenetske osobine. Ispitane stanične hranjive tvari dovele su do slabije angiogeneze i slabijeg izlučivanja endotelnog faktora rasta ( VEGF )u krvnim žilama.

To su dva najvažnija koraka kod stvaranja novih krvnih žila u tumorima ( angiogeneza ).

Rak roso

U TU SVRHU KORISTI SE VEOMA SKUPI GEL (ulje) OD KONOPLJE S THC-om KOJI PACIJENETI, IZMANIPULIRANI RAZNIM NE PROVJERENIM INFORMACIJAMA SKUPO PLAĆAJU TISUĆAMA EURA, A ČIM GA SE PRESTANE UZIMATI VEGF FAKTOR OPET POSTAJE AKTIVAN I TUMOR SE VRAĆA….

I ŠTO JE VAŽNO ZNATI, TUMOR NIJE RAK, ON JE SAMO POSLJEDICA RAKA…

NALTREXONE UZ GORE OPISANE AMINOKISELINE I MINERALE POTPUNO UKLANJA I TUMOR I UZROK TUMORA… METABOLIČKI MITOHONDRIJSKI POREMEĆAJ AEROBNOG DISANJA…

OSNOVE FIZIOLOGIJE LJUDSKOG ZDRAVLJA UPRAVO SE KRIJU U AUTOMATSKOJ AEROBNOJ APSORPCIJI KISIKA PUTEM ENZIMA CITOKROM C OKSIDAZE KOJI SE NALAZI NA UNUTRAŠNJOJ STRANI MITOHONDRIJSKE MEMBRANE….

VIŠE O TOME I POTPUNI OPIS DODATAKA PREHRANI I NJIHOVO DJELOVANJE PROČITAJTE NA:

www.valetudo-drroso.com
.

Comments are closed.