Utjecaj straha na duhovnoj, mentalnoj i fizičkoj razini

strah

Konstantni ratovi, konflikti, teroristički ispadi, financijske brige i bezbrojni drugi negativni događji… su dizajnirani da održavaju čovječanstvo u stanju straha… limitirajući ga i odvajajući od istinske ljudske prirode.

Ohrabrivanje i poticanje mržnje, osveta, osuda (sve su ovo manifestacije straha) samo stvaraju uvjete za nove konflikte. Strah se u ogromnim količinama stimulira sa religijom. Strah od ‘Boga’, strah od smrti i strah od ‘Sudnjeg dana’… Isto je i sa ‘znanošću’ i strahom koji ona stvara, od smrti i ništavila. Čovječanstvo je preplavljeno sa strahom i različitim izvedenim izrazima ove negativne emocije. Zato smo i odvojeni od našeg stvarnog Ja…Pobrinuli su se da čovječanstvo ostane neobaviješteno kontrolom svega što se uči u školama i na univerzitetima, institucijama ‘znanosti’ i medijima.

Čovječanstvo provodi svoj život gledajući film vjerujući da je to stvarnost… dok stvarni svijet ostaje skriven… Masovna kontrola uma i emocija je na djelu. Kroz farmaceutske kartele i proizvoače hrane napada se na ljudsko tijelo i njegove mentalne procese. Droge, cjepiva, dodaci hrani, genetski izmjenjena hrana, flourid u vodi ili zubnoj pasti, zaslaivači (na primjer aspartam u gaziranim pićima)… svi oni predstavljaju oružje u borbi protiv čovjekovog slobodnog mišljenja.

Ovi aditivi su i izmišljeni da onemoguće mozak i ćelije da prihvaćaju više, pozitivne frekvencije… Naravno, radnici u proizvodnim pogonima ili ljekari koji daju cjepiva po Africi ili Americi, nemaju pojma što rade… Odluke se donose na mnogo višem nivou… Tajna vlada želi trovanjem stanovništva putem hrane, laboratorijski proizvedenih virusa i, najviše, putem cjepiva oslabiti stanovništvo kako bi lakše njime upravljala. Također žele reducirati populaciju kako bi sebe zaštitili u slučaju gladi usljed klimatskih promjena.

 

POGUBNI UTJECAJ STRAHA

Bruce H. Lipton u svojoj knjizi “BIOLOGIJA VJEROVANJA” ovako opisuje strah i njegovo djelovanje;

U reakciji sličnoj onoj koju su pokazivale stanice l judi kada se prebace u zaštitni način neizbježno ograničavaju svoje mehanizme rasta. Ukoliko bježite od medvjeda, nije dobra zamisao trošiti energiju na rast. Kako biste preživjeli-odnosno pobjedili medvjeda skupite svu svoju energiju za odgovor BORBA ili BIJEG.

Preraspodjela energetskih zaliha da bi se zaštitni odgovor opskrbio enerfijom neizbježno rezultira PREKIDOM RASTA. Pored preusmjeravanja energije da bi se podržala tkiva i organi potrebni za zaštitni odgovor,postoji još jedan razlog zašto se rast zaustavlja.

Procesi rasta zahtjevaju otvorenu razmjenu između organizma i njegova okoliša. Na primjer,unosi se hrana a otpadni proizvodi izlučuju. Međutim zaštita zahtjeva zatvaranje organizma kako bi se organizam obranio od percipirane pretnje.

Zaustavljanje procesa rasta je iscrpljujuće i zato što rast nije proces koji samo troši energiju, nego je potreban i za proizvodnju ENERGIJE. Stoga trajno zaštitni odgovor zaustavlja proizvodnju životno-podražavajuće energije. Što duže ostanete u stanj održavanja zaštite, to više ugrožavate svoj rast. Zapravo, možete tako potpuno ugasiti sve procese rasta da fraza BITI NASMRT PREPLAŠEN može postati živa istina…

 

Bilo koja vrsta straha, strah od GUBITKA POSLA, RATOVA, GLADI, OPSTANKA, NASILJA, GLOBALNOG ZATOPLJENJA…. ili bilo koja druga vrste straha na naš organizam djeluje  na isti način.

Strah sprečava vaš rast, a gdje prestaje rast počinje bolest. DEPRESIJA i STRAH su dvoje največih uzročnika BOLESTI. Strah nastaje kad ne postoji ZNANJE, ZNANJE ili SVIJESNOST ne poznaju strah.

Ne možete se bojati smrti, ako ste svijesni da smrt ne postoji.

Izvori: David Icke, Bruce H. Lipto