Švicarska zaustavlja 5G – Medicinsko udruženje švicarske zabrinuto zbog raka i oštećenja živčanog sustava

Švicarska 5G
 

U 2017. godini liječnici i znanstvenici širom svijeta zatražili su moratorij na 5G. U 2018. godini 5G je implementirana u nekim newyorškim četvrtima, a stanovnici i njihovi kućni ljubimci odmah su počeli osjećati simptome izlaganja. Neki su čak bili prisiljeni staviti svoj dom na prodaju.

Od 5G nisu oboljevali isključivo stanovnici New Yorka (vidi 1, 2, 3). Stanovnici Švicarske glasno su se protivili novoj 5G, posebice nakon što su joj bili izloženi, a sada je zemlja prestala koristiti sve nove 5G bazne stanice.

Iz Financial Timesa:

Sam Jones, Financial Times, 12. veljače 2020

Švicarska je bila među prvim zemljama koja je započela s primjenom 5G, ali zdravstveni strahovi zbog zračenja baznih stanica koje čine mobilnu mrežu pete generacije izazvala su revolt u cijeloj državi.

Švicarska, jedan od svjetskih lidera u implementaciji 5G, zbog zdravstvenih rizika donijela je neograničen moratorij na korištenje 5G mreže.

Otpor 5G u svijetu i dalje raste. Prvi globalni prosvjed za zaustavljanje implementacije 5G održan je u siječnju. Brojni gradovi i zemlje poduzele su akcije protiv 5G-a – čak je zabranili. U prosincu su liječnici, znanstvenici i inženjeri zatražili od predsjednika Trumpa moratorij na 5G zbog bioloških i sigurnosnih rizika. U SAD-u je podneseno i nekoliko tužbi vezanih uz 5G (vidi 1, 2, 3, 4).

Telekomunikacijske tvrtke još uvijek nemaju ZNANSTVENIH DOKAZA da je 5G sigurana. Naravno, svi izvori mobilnog i bežičnog WiFi zračenja, od 1G do 4G – također su štetni po okoliš i biologiju čovjeka. Zagađenje elektromagnetskim zračenjem (“Electrosmog”) također je predstavljalo problem prije 5G. Mnogi stručnjaci inzistiraju na tome da bismo trebali drastično smanjiti izvore elektrosmoga, dok „Utrka za 5G“ čini upravo suprotno.

Izvor: https://www.activistpost.com


EKO ZONA O 5G MREŽI….da li znate da je u Beču i Parizu zračenje oko 300 puta slabije nego u bilo kojem gradu u Hrvatskoj? A Bruxelles je odbio uvesti 5G mrežu jer ne žele biti pokusni kunići? Pogledajte zašto!

Objavljuje Melita Rendić u Srijeda, 11. prosinca 2019.

Sve objave sa web sajta “Transformacija Svijesti” dozvoljeno je kopirati,  raspačavati, objavljivati na drugim web stranicam i blogovima kao i društvenim mrežama.

Informacija, znanje iliti istina nema vlasnika ili vlasništvo, ona je sama bit – ono što Jest i, kao takva ne može biti posjedovana. 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.