Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Krava mlijeko sisanjeDesetljećima nas bombardiraju reklamame u kojima se govori kako moramo piti mnogo mlijeka i jogurta, te jesti sir kako bi tijelo opskrbili kalcijem, no, je li tome doista tako, ili nas mliječna industrija zajedno sa farmaceutskom industrijom putem sveprisutne propagande o zdravlju i važnosti konzumiranja mlijeka i mliječnih proizvoda pretvara u kronične bolesnike (ovisnike). Danas je dobro poznato da su mlijeko i mliječni proizvodi usko povezani sa dijabetesom, artritisom, astmom, osteoporozom… pa čak i rakom.

Zapamtite da milijarde ljudi diljem trećeg svijeta nakon što ih majke prestanu dojiti svojim mlijekom više nikad ne popiju niti kapi mlijeka, pa ipak je kod njih osteoporoza izuzetno rijetka dok se kod za mlijekom pohlepnih zapadnjaka broj oboljelih od osteoporoze neprekidno povećava.

Čovjek je jedina vrsta koja nakon dojenčadske dobi konzumira mlijeko, i to druge vrste!
.

Vezano:

 

Kravlje mlijeko je opasno za zdravlje

 

Mlijeko – zašto ga ne konzumirati? (1.dio)

Mlijeko – zašto ga ne konzumirati? (2.dio)

 

Previous postZabuna oko BRCA 1 gena - Što medicina nije rekla Angelini Jolie? Next postI Istina Će Vas Osloboditi: Iluzija Misli