Ritual žrtvovanja: ubojstvo J.F. Kennedya

KenndeyKennedyevo predsjednikovanje nije ni približno bilo onakvo kakvog su ga prikazivali tadašnji mediji. Njegovo ubojstvo ´mističan´ je čin koji provocira postavljanje pitanja u svakoga tko kritički razmišljanja. U američkom javnom mnijenju većinska populacija vjeruje službenim verzijama koje su ispričale službene medijske kuće u vlasti istih bogataških elita koje vode državu. Jednom kada je žrtveni jarac ubijen, vlasti nisu htjele podržati niti jednu drugu priču, a zanimanje javnosti je počelo bljediti kako prolaze dani, mjeseci, godine. No, to je već uhodana taktika. Predsjednik je ubijen javnim atentatom, Oswalda ´isforsiranog ubojicu´ ubiju u javnosti par dana kasnije, a oni koji su organizirali njihove smrti odlaze s ovog svijeta neotkriveni i neosuđeni.

Ove verzije događaja se mogu pronaći na raznim mjestima, te u knjigama koje su pisane na temelju razgovora s svjedocima i iskustvima koja su pružila uvid u mnogo dublju istinu. Slučaj Kennedy je samo podastrt ´pod sag´ američke i svjetske javnosti, a svaka špekulacija oko toga radi li se uopće o ´klasičnom atentatu´, predmet su izrugivanja i podsmjeha. Tako to funkcionira u svijetu iskrivljenih vrijednosti.

Ja vjerujem u drugačiji slijed događaja koji je sukladan s onime što tvrde mnogi istraživači koji su nastavili istraživati ubojstvo američkog predsjednika nakon što je javni interes SAD-a zatvorio to poglavlje. Potrebno je samo površinski poznavati stvarnu strukturu svjetske vlasti kako bi se moglo predosjetiti da s službenom verzijom nešto ne štima.

O Kennedyevoj prošlosti, kako je temeljito dokumentirano u mnogim biografijama i dokumentarcima, doznajemo da je propatio djetinjstvo lišeno ljubavi zbog hladnog oca i ledene majke Rose. Nisu mu javili čak ni da ima mlađeg brata, za kojeg doznaje tek pri povratku iz internata. Nije bilo grljenja, privrženosti, a djeci Kennedyevih nije bilo dopušteno da osjećaju bol. Njegov odgoj ima sve najklasičnije metoda kontrole uma koje pripadnici Bratstva i Crno plemićke obitelji primjenjuju na svojoj djeci.

Ukratko, o krvnoj lozi Kennedy znamo da potiče iz klana Kennedy iz drevne Irske, a kasnije i Škotske. Oni su potomci irskog kralja Briana Borua, poznatog i kao Brian Caennedi koji je kasnije postao O´Kennedy. Negdje oko 1600. godine može se identificirati škotski ogranak koji se međusobno ženio s irskom lozom. Tako su škotski Kennedy postali snažna skupina arsitokratskih loza Škotske, a ženili su se pripadnicama škotske kraljevske obitrelji. Najistaknutiji od tih Kennedy bio je Archibald Kennedy, 15. grof  od Cassilisa. Bio je na vrlo viskokim položajima škotskih masona uključujući i mjesto velikog principa. Kennedyevo krilo je u rodu i s Fitzpatrickovima, moćnom irskom obitelji s grbom na kojemu su klasični simboli Bratstva – tri ljiljana, znaj i lav. JFK je bio od najranijeg djetinjstva pripremljen da zauzme visok položaj u korist Bratstva uz podršku svih iluminatskih loza, Rotschillda, Russella, Rockefellera, Taftia te medijskih tajkuna poput Randolpha Hearsta, najmoćnijeg tiskovnog tajkuna u SAD-u te Henrya Lucea, predsjednika Time-Lifea.

No, nakon svoje pobjede nad izborima 1960.godine, koju su dobili protiv Richarda Nixona, JFK i njegov brat Bobby postali su predsjednik i ministar unutarnjih poslova SAD-a i počeli su slijediti politiku i ljude koji nisu niti najmanje slijedili programe svojih iluminatskih gospodara. To je uključivalo povlačenje iz Vijetnamskog rata, uvođenje određenih beskamatnih kredita, obračun s organiziranim kriminalom, i kako se Kennedy izrazio, obećanje da će razbiti CIA-u na ´tisuću dijelova´ – ovim je propisao svoju smrtnu kaznu.

Nije bitno dali ste predsjednik ili ne, ne odgovarate li programu biti će te uklonjeni pod svaku cijenu. Ovo je bio jedan od razloga za atentat, no nikako jedini. Njegovo ubojstvo je strogo planirano žrtveno ubojstvo u skladu s drevnim obrednim zakonima Bratstva. Samim time, ovaj ritual je jasna poruka svim budućim američkim predsjednicima.

Sotonistički ritual i simbolizam

Broj 28. – u kabalističkoj numerologiji je jedan od brojeva pridruženih Solomonu; solomonsko ime dodijeljeno broju 28 je ´Beale´. Bael ili Baal je, prema demonologiji, jedan od vodećih demona. Prvi je principalni duh Goecije koji predstavlja vladara Istoka. Prema okultnim izvorima ima tri glave: ljudsku, mačju i žablju. U Goeciji se navodi kao demon koji posjeduje sposobnost nevidljivosti te može ljude naučiti toj tajni.

Predsjednik Kennedy i njegova žena su krenuli iz Hrama Houstona, a u ponoć ih je dočekao neumorno mnoštvo koje je klicalo muževnom bogu Sunca i njegovoj zanosnoj erotičnoj ženi, ´Kraljici i ljubavi i ljepote´. Ujutro, 22. Studenog, sletjeli su kod ulaza br. 28 na aerodromu Love Field (ljubavno polje) u Dallasu u državi Teksas. Na 28. Stupnju geografske širine u državi teksas nalazi se nekadašnji ogromni Kennedyev ranč. Na 28. Stupnju smješten je i Cape Canaveral odakle su lansirane rakete na mjesec – omogućenih ne samo brojnim predsjednikovim inicijativama već i njegovom smrću, jer postavljanje Slobodnih zidara na Mjesec moglo se dogoditi samo nakon Ubojstva kralja. Kod templara 28. stupanj je stupanj Kralja Sunca. Predsjednik i prva dama stigli su avionom Air Force One, kodnog imena Anđeo.

Kralj Sunca – masoinerija ne vjeruje u ubijanje ljudi na obična način. U ubojstvu Kennedya otišli su nevjerojatno daleko kako bi postigli taj gnjusan čin odgovara drevnom žrtvenom obredu ubijanja kralja radi plodnosti. Kennedy je ubijen odmah nakon podneva, kada je Sunce bilo najviše. U drevnim vremenima govorilo se da Sunce, kad je najviše, obavlja očev posao u hramu (još malo simbolizma korištenog i u mitologiji o isusu).

Trg Dealey predstavlja gomilu ezoterijskog simbolizma i dobio ga je po imenu masona 33. stupnja koji se zvao George Bannerman Dealey, bio je direktor Dallas Morning Newsa. Dealey znači ´linija božice´, ´ley´ na španjoslom također znači ´pravilo´ili´zakon´, pa bi se moglo prevesti kao ´zakon božice´. Dealey Plaza je blizu rijeke Trinity koja je prije uvođenja mjera za zaštitu od poplave redovito poplavljivala to mjesto, stoga Dealey Plaza simbolizira i trozubac njegova nositelja, vodenog boga Neptuna. Do tog Neptunovog mjesta s trozupcem stigli su Kraljica ljubavi i ljepote i njezin suprug, žrtveni jarac u obredu Ubojstva kralja. Ceannaideachu je gelski izraz za Nagrđenu ili Ranjenu glavu. Pazite sad: Kraljica je Jackie, a Cheannaideachu je gelski oblik imena Kennedy. U Škotskoj grb Kennedya i ikonografija prepuni su elemenata narodnih predaja. Biljka na njihovom grbu je hrast, a na ukrasu nad grbom nalazi se delfin. Ima li što podudarnije od toga da je JFK pogođen u glavu nedaleko od hrastova stabla na Dealey Plazi? Mislite li da je to slučajnost?

Hiram Abiff – je mitski lik prema masonskoj legendi i inicijaciji koji je dobio potpuno iste ozljede kao i Kennedy (osim u glavu, JFK je dobio metak u leđa i vrat, kao i Hiram). Stoga je planiranje ubojstva Rimokatolika Johna Kennedya, kralja Sunca, ujedno i obilježavanje obljetnice inkvizicije Rimokatoličke crkve protiv Vitezova Templara i očigledno je dogovoreno desetlječima unaprijed, a žrtveni jarac je izabran i pripreman za mjesto predsjednika. Vjeruje se da je mitski masonski junak Hiram Abiff simbol Jacquesa de Molaya, velikog majstora Vitezova templara u vrijeme kad su 1307. istrebljeni u Francuskoj. De Molay je ubijen spaljivanjem na lle de la Cite, izvornom Parizu, u sjeni katedrale Notre Dame koju su Templari izgradili na nekadašnjem mjestu štovanja božice Diane. Njegovo ubojstvo je naredila inkvizicija Rimske crkve uz podršku kralja Filipa Pravednog. Stoga je Kennedyevo ubojstvo istovremeno i osveta Vitezova Templara Crkvi, državi i narodu. Kennedy je bio jedini Rimokatolički predsjednik SAD-a, iste Rimske crkve koja je ubila Jacquesa de Molaya.

Hiram Abiff

´Tri nevrijedne zanatlije´ – Zlatno je pravilo Slobodnog zidarstva da njihove unajmljene ubojice djeluju u trojkama. U kodnom jeziku masonskih loža njihovi unajmljeni ubojice znani su kao nevrijedni zanatlije. Prema masnonskoj legendi, Hirama Abiffa, arhitekta Solomonovskog hrama i mitskog praoca Slobodnog zidarstva, ubila su trojica nevrijednih zanatlija. Budući da Slobodo zidarstvo gotovo opsjednuto gleda na Zemlju kao na ploču za igranje s figuricama (uzorak mozaika s četvero-uglastim pločicama; odatle i kockasti masonski pod) i pomoćnim poravnanjima neophodnim za omogućavanje igre, ono je prekomjerno zaokupljeno željezničkom prugama i željezničarima do te mjere da izvan kruga odvjetnika i cirkuskih izvođača niti jedno zanimanje nema viši postotak Slobodnih zidara od željezničkih radnika.

Nekoliko minuta nakon što je JFK ubijen uhićena su trojica -skitnica- (nevrijednih zanatlija) na ranžirnom kolodvoru iza Delay Plaze. Nikada nisu objavljeni podatci o njihovom identitetu pa ni o policajcu koji je obavio njihovo uhićenje. Sve što je preostalo od te tri minute snimke je niz fotografija, ritualni dodatak crne mise koja je označavala ceremonijalno žrtvovanje kralja, nepogrešiva aluzija na masonsko ubojstvo, i pojava Jubele, Jubela i Jubeluma, trojice nevrijednih zanatlija koji će biti okrivljeni nizašto. Ova ritualna simbolika nužna je za ostvarenje alkemijske namjere ubijanja Kralja Camelota.

Glavna piramida je prepolovljena na dvije manje Galvonom ulicom koja prolazi kroz sredinu. To su  u stvari tri piramide – trojstvo ili trijada. Dvije energije među djelovanjem stvaraju treću.

Kennedy je ubijen u blizini tzv. travnatog humka desno od piramide, a Lee Harvey Oswald je ubijen  u podzemnom parkiralištu na dnu piramide dok su ga ´čuvali´ policajci. Obližnja javna sudnica koja gleda na trg ukrašena je gargolima (izljevi u obliku grotesknih životinja i demona, značajni simboli Bratstva koje nalazimo na gotovo svim značajnim gotičkim građevinama te crkvama kao njihov potpis). Na vrhu sudnice se nalazi simbol drevnog  Reda zmaja i zmije. Za tajna društva iluminata, trg Dealey je hram Sunca. Kennedya su u hramu sunca na otvorenom ubili inicijati mreže Bratstva, uključujući Vitezove Templare, Malteške vitezove, Red sv-Ivana od Jeruzalema, rozenkrojcere i masone.

Obelisk – Danas se na mjestu ubojstva Kennedya i Oswalda nalazi Obelisk kojeg su masoni podigli nakon ubojstva. U egipatskim legendama Obelisk je simbol Ozirisovog penisa, a na Trgu Delay na vrhu ima plamen iliti upaljenu baklju – potpis Bratstva. Isti Obelisk ima 14 kamenova, što je, prema egipatskom mitu, broj dijelova na koje je Set raskomadao Ozirisa te jedini dio kojeg njegova sestra, supruga Izida, nije uspjela pronaći bio je Ozirisov penis, predstavljen samim obeliskom. Ona je Ozirisov penis zamijenila penisom kojeg je sama napravila, što je postalo simbolom Bratstva. Vječni plamen na Kennedyevom grobu je tamo iz istih razloga. Uz to nalazi se unutar kruga, drevnog simbola Sunca.

Oswald – Oswald znači božanska snaga. Deminutivni oblik te rječi je -os- ili -oz- označava snagu. Božanska snaga svojevrsna je svojevrsna obredu Ubojstva kralja. Također treba ukazati na značaj ubojstva (uništenja) Ozswalda od strane (Jacka) Rubya – policajca, uzevši u obzir simboliku ´cipelica boje rubina´ iz čarobnjaka iz Oza, čemu se netko može podsmjehivati kao elementima bajke, ali koje ipak simboliziraju neizmjernu moć ´svjetlosti boje rubina´, poznate inače pod nazivom laser.

Opsjenarstvo sinkronicitetima brojeva

Proučavajući navedene zakone dolazimo do zapanjujućih podudarnosti glede ubojstava Kennedya i Lincona kojeg je također ubilo Bratstvo;

  • Lincon je izabran u kongres 1846.g. a Kennedy je izabran u kongres 1946.g.
  • Lincon je za predsjednika izabran 1860. a Kennedy 1960.
  • Linconov ubojica  John Wilkes Booth rođen je 1839.godine, a Kennedyev ubojica (ili žrtvena marioneta koja je odglumila program) Lee Harvey Oswald rođen je 1939.g.
  • Linconov nasljednik Andrew Johnson rođen je 1808. a Kennedyev nasljednik Lyndon Johnson rođen je 1908.
  • Linconov tajnik se zvao Kennedy, a Kennedyev tajnik se zvao Lincon.
  • Oba predsjednika su ubijena u petak, u prisutnosti svojih supruga, te obojica ustrijeljeni u glavu. Trebam li spominjati apsurde glede samog čina atentata za vrijeme kojeg je Kennedy bio smješten u automobil bez krova usred dana otvoren za hitac?

Brojevi i imena su vibracijske sekvence i njihov zapanjujući sinkroniciteti posljedica su zakona vibracijskog privlačenja. Sa svim ovim zakonima su inicijati masonstva i visokog Bratstva upoznati do najsitnijih pojedinosti. Zapanjujuće poznavanje brojeva i imena, koje je ostalim ljudima uskraćeno, daje im nevjerojatnu prednost i mogućnost komuniciranja putem niza simbola i to neposredno u vašoj okolini.

Kroz cijelu povijest Bratstva prakticiraju štovanja raznih bogova i božica, te njihova opsjednutost, koja se lako objašnjava s psihološke strane, postaje sam dio njihovog identiteta i načina djelovanja. Stare su priče o svjedočanstvima za postojanje raznih okultnih rituala s kojima su usko povezani predstavnici političkih elita, bankara i biznismena koji vode svjetsku politiku i ekonomiju. Isto tako, ovi ljudi mogu učiniti što žele i to na način na koji oni to žele da ljudi shvate. Kennedy je postao trn u oku, a njihova opsjenarska praska ih je potakla da spoje ugodno s korisnim; Ritualno ubojstvo Kralja Sunca i ujedno likvidiranje ´neposlušnog´predsjednika. Time je Kennedy i posljednji predsjednik kojega je uistinu birao narod putem izbora.

Izvori i preporuke:

duh-vremena

Predsjednik SAD-a John F. Kennedy, govor zbog kojeg je ubijen

.

John F. Kennedy – O medijima i tajnim društvima (Cijeli govor s prijevodom)

Dokumentarac – Izgubljene snimke o JFK: Atentat

Comments are closed.