Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

La Belle Verte“La Belle Verte” film koji je bio zabranjen u svim zemljama EU. To je ujedno i razlog zašto ga je teško naći, iako su u njemu glumili i poznati glumci, kao što je Vincent Lindon. Ali, uvijek je teško sakriti istinu i ta zabrana samo je još više zaintrigirala ljude za film, tako da sada imate priliku upoznati se s njihovom istinom…

La Belle Verte je francuski film iz 1996, u režiji Coline Serreau i izdan od strane Les Films Alain Sarde i TF1 . Scenarij i originalnu glazbu napisao je Coline Serreau. Producent Alain Sarde…  Sniman na lokacijama u Australiji i Francuskoj.

.
Za prikaz titlova klikni na “cc” i odaberi jezik

Lijepa zelena (La belle Verte) from Veseli Vegani on Vimeo.

 

Previous postRoditelji, vašu djecu cijepe protiv iskorijenjene difterije i dječje paralize! Next postFOTO: Chemtrails - 13. 10. 2013.